Meni na carini bio paket od 01.06. Evo danas me cimnuo postar valjda je stiglo 🙃 bice samo mora cekanje 🤷Stigle su mi dve posiljke iz Amerike, jedna za 13 dana(!!!) jedna za 25, narucivao sam x puta i sa Alija , obicno stigne za do 30 dana...zato sam zabrinut za ovu.
Posiljka je srednje velicine ,20tak eura.
Evo update, poslate sluške preko AsiaXpress, dobio novi tracking AX...MY, sa praćenjem preko Malaysia post. Na posta.rs nema posiljke.Meni nisu stigle bezicne slusalice jos od 17.04. Poslednji status:
Arrived in transit country/regionCarrier note: Arrive at transit country or district
2023-04-19 19:37:00 GMT+8
Singapore Post mi kaze sledece (posle 10ak dana cekanja na odgovor):
We would like to inform you that as per our relevant team, your item with the tracking number of RB...SG has been dispatched via AsiaXpress due to item content. A new tracking number replaced this item.
Pitao sam za novi tracking broj i jos cekam.
Prodavac kaze:
Hi, we can resend a new device to you, but there has no other shipping method can ship this battery unit to your address.
So we suggest to process the refund to you first, then you can reorder.
Malo mi nije jasan oko novog porucivanja, a nema metod za slanje, ali verovatno jeste tacno da ima neki problem sa slanjem slusalica, verovatno zbog baterija. Ostaje da cekam.
Imam jos jedne preko LA...HU, od 17.05, pa cekam i to.
Ti su drugi koga ja znam a da je isporuceno Fedexom i putovalo malo jace od dva meseca,sto znaci da ce i kod nas biti slicno,ja moje krajem Jula onda ocekujem.Mogli su odmah da kazu da je problem sa baterijama a i usrani Anker da izabare drugu opciju za slanje ovako put oko sveta za 80 dana.Evo update, poslate sluške preko AsiaXpress, dobio novi tracking AX...MY, sa praćenjem preko Malaysia post. Na posta.rs nema posiljke.
Prvi update bio 12.06., sledeći update 21.06. kad je bio pickup u Maleziji, pa onda redom Kina, Nemačka, Francuska, Slovenija, Srbija, a danas FedEx isporučio uz 703 rsd PDV-a na deklarisanu vrednost od 42$. Na nalepnici se vidi i RB...SG stari tracking broj.
Zaboravio da napišem da su one Lenovo sa LA...HU brojem od 17.05. stigle pre 10-ak dana, sve regularno, tracking od početka do kraja, preuzeto u lokalnoj pošti.Ti su drugi koga ja znam a da je isporuceno Fedexom i putovalo malo jace od dva meseca,sto znaci da ce i kod nas biti slicno,ja moje krajem Jula onda ocekujem.Mogli su odmah da kazu da je problem sa baterijama a i usrani Anker da izabare drugu opciju za slanje ovako put oko sveta za 80 dana.
NIJE problem cekati, nego nisam pre video da ti kinezi daju madjarski mejlZasto se zanosite, boli madjare jos vise nego nase u posti za UA.... HU posiljke... Pomirite se da je jedina opcija cekati, pa kad stignu 20-30...60 dana, jednostavno nema pravila. U nekom periodu prodju za 20,nekad za 60...
KINEZ predlaze cim ti tako daju. Samo sam dosao da kazem da nisam ovo pre video unutar alija. mora da je "novo"Ok, tebi nije, ali predlažes da se zali, nema nista od toga.
Ima toga već skoro mesec dana, daju i naš mail nego što niko od nas ne gleda traking na AE.sad su kinezi ostavili mejl od madjara u sistemu zali im se ako ti nema. u pitanju je UA-HU, znam da se to ceka dugo-ish i nije prob nikakav, samo nisam pre vidjao da ovako daju mejl
Pogledajte prilog 394700
to je to onda. ja mesec dana u opste nisam ni bio u srb lolIma toga već skoro mesec dana, daju i naš mail nego što niko od nas ne gleda traking na AE.
Danas otvorio neki artikal na AE bez logovanja i vidim promenjena stranica, skroz drukčiji raspored opcija.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vnadigital.ordertracker je jako dobraPitanje vezano za android aplikaciju za praćenje pošiljki:
Koju app koristite? a da može da prati i PostExpress pakete u domaćem saobraćaju!
Ja sam koristio 17Track i pomenuo još u januaru da im nije radilo praćenje PE pošiljki, popravili su to, pa je opet prestalo da radi
i pre nekih mesec dana opet je prestalo da radi, prijavio grešku i dobio odgovor da ne podržava praćenje lokalnih pošiljki! Iako je
radilo godinama pre toga.
I tako je aplikacija izgubila svoju svrhu za mene jer sve ono što uzimam iz kine a to su većinom jetine stvari, nema praćenja tako
da, tražim nešto drugo
Thanks
Pitanje vezano za android aplikaciju za praćenje pošiljki:
Koju app koristite? a da može da prati i PostExpress pakete u domaćem saobraćaju!
Ja sam koristio 17Track i pomenuo još u januaru da im nije radilo praćenje PE pošiljki, popravili su to, pa je opet prestalo da radi
i pre nekih mesec dana opet je prestalo da radi, prijavio grešku i dobio odgovor da ne podržava praćenje lokalnih pošiljki! Iako je
radilo godinama pre toga.
I tako je aplikacija izgubila svoju svrhu za mene jer sve ono što uzimam iz kine a to su većinom jetine stvari, nema praćenja tako
da, tražim nešto drugo
Thanks
OVO! ^Ovo sto ima u Srbiji nema nigde,ni na istoku ni na zapadu.
Brzije stigne iz Kine preko Madjarske nego od carine do kupca.
meni nije nista hitno, ovo je sitnica sa alija vredna jedan ipo dolar, ali zamisli narucis nekom za rodjendan nesto sa nekog "boljeg" sajta, ne sa alija. platis za 3 day shipping. ono stvarno stinge za 3 dana, i onda ga carina vuce 15 dana i tom tvom poznaniku dotad prodje rodjendan.Moj je putovao 12 dana a vec 14 dana drema na carini.
svaki put zaboravim jer narucujem jednom svakih par meseci nisam nov na ovom forumu i dalje pocetnicke greske pravim :/@floppy drive
Pogledaj primere i zakljuci sta koji status znaci
Received by local delivery company NIJE Srbija !!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari