Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kodene LAxxxxxxHU prosli veoma brzo carinu:

Prilozi

• Screenshot_2023-06-22-15-29-29-203_rs.assecosee.pttandroidapp.jpg
    Screenshot_2023-06-22-15-29-29-203_rs.assecosee.pttandroidapp.jpg
    110.1 KB · Pregleda: 56
  • Screenshot_2023-06-22-15-29-54-979_rs.assecosee.pttandroidapp.jpg
    Screenshot_2023-06-22-15-29-54-979_rs.assecosee.pttandroidapp.jpg
    109.4 KB · Pregleda: 55
GPC BG se prebacuje u turbo mod ;)
Guzva moze da bude samo u delu koji direktno pokriva lokalne BG poste.
( i carinskom delu )
Posiljke koje ne idu u ostale GPC-e ili ne ostaju na carini se odmah
prosledjuju u lokalne postanske centre.
U LPC-ima i lokalnim postama ce biti guzve :(

UA.. HU poručen 1. juna, danas stigao u paketomat. A 21. juna isto UA...HU ništa još.

Pozdrav ljudi....stiglo mi je par stvari, i jos neke su na putu, pa reko da podelim utiske i pitam nesto...LA....HU...posiljke stizu bas brzo, kao i VR....YP....zapravo stignu brze iz Kine nego sto dolaze stvari iz Evrope ili Amerike....UA...HU...su prejadne....vidim da ljudima nekako stizu i one...meni je jedna od njih vec 50 dana u tranzitu, u principu oprostio sam se od nje... imam jos par njih koje sam skoro uzeo,srecom stina lova pa me i bole brige....htedoh da pitam da li neko ima iskustva sa LV...CN paketima ?....zna li iko koja je njihova usputna stanica posle Kine (kao sto je Litvanija za Yanwen ili Madjarska za Cainiao) ?...uzdravlje !!!

Po svemu sudeci nece stici na vreme, cim istekne 75 dana ide dispute - imaju jos 20ak dana.
Obavezno nemoj zaboraviti debelu negativnu,da su ozbiljna radnja odgovorili bi koji je razlog blokade tolikog broja slusalica ili ih uopste nisu ni poslali pa glume bolesnog majmuna.Mislim da ce za nekih mesec dva da osvanu gomile negativni,za sada su ljudi strpljivi a verovatno svi dobijaju poruku 15-75 dana,budite strpljivi.

Da li neko ovih dana ima RB...SG posiljku ?

Ne mogu da pronadjem za Srbiju

Evo stanje u AL , MK i CG

RB282801828SG RB282551524SG RB282551524SG RB284592022SG ,
RB282402471SG RB284591781SG RB284591835SG RB284591923SG RB284511457SG ,
RB282552082SG RB284591852SG

UA... HU
Od 23.5 stoji u Local Delivery
Sve sam probao da je nadjem ne moze
Kontaktirao lokalnu postu ne znaju ne prati se
Kontaktirao madjarsku postu oni me upucuju na srpsku
Na kraju kontaktiral prodavca par puta i on mi daje broj (+381 11) 3644 658 koji zovem i samo izbacuje

Vreme ocekivane dostave he bilo juce pa sam pokrenuo dispute, sad kako prodje videcemo ne ocekujem nista ali u slucaju da dobijem refound a paket stigne vratio bi pare kinezu.

Da neko ne zna da li moze carina da se kontaktira i tel broj, hvala unapred.

Strpi se malo covece, vreme ocekivane dostave ne znaci buklvalno nista, pre toga tesko da ce da dobijes....

Ne kontam, zamisli sad kad bi svi zivkali carinu za svoje paketice?!

Za 15 dana postar doneo paket i trazi potpis,. prodavac kaze stize za 17 dana

Prilozi

• Screenshot_11.png
    Screenshot_11.png
    28.7 KB · Pregleda: 55
  • Screenshot_12.png
    Screenshot_12.png
    16.8 KB · Pregleda: 54
UA... HU
Od 23.5 stoji u Local Delivery
Sve sam probao da je nadjem ne moze
Kontaktirao lokalnu postu ne znaju ne prati se
Kontaktirao madjarsku postu oni me upucuju na srpsku
Na kraju kontaktiral prodavca par puta i on mi daje broj (+381 11) 3644 658 koji zovem i samo izbacuje

Vreme ocekivane dostave he bilo juce pa sam pokrenuo dispute, sad kako prodje videcemo ne ocekujem nista ali u slucaju da dobijem refound a paket stigne vratio bi pare kinezu.

Da neko ne zna da li moze carina da se kontaktira i tel broj, hvala unapred.
Moraš da se strpiš, doći će u nekom momentu, i meni je zaglavilo dugo pa sam dobio obaveštenje da je stiglo

Kod mene LAxxxxxxHU prosli veoma brzo carinu:
21.06 su prosli carinu i od tada stoje u GPC,ne mrdaju . jos dolazi vikend tako da ce stici mozda tek u ponedeljak,nekada je bilo kada stogne u GPC to vece ili noc ide otprema za LPC, ali ovo zadrzavanje u GPC je veoma lose.

Obavezno nemoj zaboraviti debelu negativnu,da su ozbiljna radnja odgovorili bi koji je razlog blokade tolikog broja slusalica ili ih uopste nisu ni poslali pa glume bolesnog majmuna.Mislim da ce za nekih mesec dva da osvanu gomile negativni,za sada su ljudi strpljivi a verovatno svi dobijaju poruku 15-75 dana,budite strpljivi.
Ima vec u ocenama sa 1*, kasnilo im debelo kao i nama.

Ako nista drugo bar je zaglavilo daleko od nas pa refund ne bi trebalo da bude problem.

Poslednja izmena:
@tobacco road
Izgleda da je gomila poštara na odmoru, do kraja meseca je fora da se iskoristi prošlogodišnji odmor. I meni je muka očekujem neke pošiljke a moj poštar na odmoru :D

UAxxxxxxHU Jun 20, 2023, 21:11 [RS] Arrived at local delivery center - Upravo preuzeo sa paketomata

21.06 su prosli carinu i od tada stoje u GPC,ne mrdaju . jos dolazi vikend tako da ce stici mozda tek u ponedeljak,nekada je bilo kada stogne u GPC to vece ili noc ide otprema za LPC, ali ovo zadrzavanje u GPC je veoma lose.
Isto, dva paketa stoje u gpc od 21.06. ocekivao sam ih danas medjutim nisu stigli ni danas...

Da vam ne rusim sneska, ali svaki put kad se (meni) RSBEGC status nije pojavio za nekih 24 do 36h, paket je otisao na carinu.

Meni su stigla 3 LA...HU istovremeno do nasih, 1 od 3 je prosao za 27h carinu, druga dva ce izgleda da odmaraju na carini 14 do 21 dan (moj trenutni prosek).

EDIT: vama je proslo, nisam lepo procitao, moja greska ali neka ostane

Da vam ne rusim sneska, ali svaki put kad se (meni) RSBEGC status nije pojavio za nekih 24 do 36h, paket je otisao na carinu.

Meni su stigla 3 LA...HU istovremeno do nasih, 1 od 3 je prosao za 27h carinu, druga dva ce izgleda da odmaraju na carini 14 do 21 dan (moj trenutni prosek).

EDIT: vama je proslo, nisam lepo procitao, moja greska ali neka ostane

Jedan je bio na carini, drugi je prosao carinu odmah sutra i otisao na RSBEGC.Slika2.pngslika1.png

Pretpostavljam da nemam srece.

Ima vec u ocenama sa 1*, kasnilo im debelo kao i nama.

Ako nista drugo bar je zaglavilo daleko od nas pa refund ne bi trebalo da bude problem.
Da,refund ne bi trebao biti upitam,evo sta mi je odgovorio Anker

Hi, we have checked with Aliexpress. AliExpress replied to us that due to the complicated transit procedures in international transportation, the logistics update is relatively slow. The package is currently in transit and there is nothing unusual.

Kod mene se pomerila otprema stim sto im informacije na aplikaciji kasne nekoliko sati,otrpema je uradjena jos nocas oko 2:30 a na aplikaciji je bila vidljiva tek veceras posle 20h.

Da,refund ne bi trebao biti upitam,evo sta mi je odgovorio Anker

Hi, we have checked with Aliexpress. AliExpress replied to us that due to the complicated transit procedures in international transportation, the logistics update is relatively slow. The package is currently in transit and there is nothing unusual.
Nek im potraje problem sa procedurama jos nekih 20ak dana pa ce da bude i jare i pare.

U medjuvremenu Lenovo BT slusalice narucene 12.06. i LA...HU.

Dakle nije do baterija nego su nesposobni.

1687555651841.png

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno