Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedan UA HU i jedan LA HU stigli danas,narucena oba pre 25 dana,ovaj LA HU 10 dana bio u Kini iz nekog razloga.

Stigle su mi dve posiljke iz Amerike, jedna za 13 dana(!!!) jedna za 25, narucivao sam x puta i sa Alija , obicno stigne za do 30 dana...zato sam zabrinut za ovu.

Posiljka je srednje velicine ,20tak eura.
Meni na carini bio paket od 01.06. Evo danas me cimnuo postar valjda je stiglo 🙃 bice samo mora cekanje 🤷

Meni nisu stigle bezicne slusalice jos od 17.04. Poslednji status:
Arrived in transit country/regionCarrier note: Arrive at transit country or district
2023-04-19 19:37:00 GMT+8

Singapore Post mi kaze sledece (posle 10ak dana cekanja na odgovor):
We would like to inform you that as per our relevant team, your item with the tracking number of RB...SG has been dispatched via AsiaXpress due to item content. A new tracking number replaced this item.

Pitao sam za novi tracking broj i jos cekam.

Prodavac kaze:
Hi, we can resend a new device to you, but there has no other shipping method can ship this battery unit to your address.
So we suggest to process the refund to you first, then you can reorder.
Malo mi nije jasan oko novog porucivanja, a nema metod za slanje, ali verovatno jeste tacno da ima neki problem sa slanjem slusalica, verovatno zbog baterija. Ostaje da cekam.

Imam jos jedne preko LA...HU, od 17.05, pa cekam i to.
Evo update, poslate sluške preko AsiaXpress, dobio novi tracking AX...MY, sa praćenjem preko Malaysia post. Na posta.rs nema posiljke.
Prvi update bio 12.06., sledeći update 21.06. kad je bio pickup u Maleziji, pa onda redom Kina, Nemačka, Francuska, Slovenija, Srbija, a danas FedEx isporučio uz 703 rsd PDV-a na deklarisanu vrednost od 42$. Na nalepnici se vidi i RB...SG stari tracking broj.

Cirkus, ja bas pogledah za prvi par juce, vidljiv na Singapore Post i to retroaktivno na 19.06. na 00:00 od juce.

Tom logikom 8 dana vec putuje ili nije skenirano dok je sve ostalo plafon 3 dana putovalo i vec bilo na narednom koraku, tj. kod nas, sto znaci da opet nesto petljaju.

Imaju jos 22 dana pa ide refund.

Evo update, poslate sluške preko AsiaXpress, dobio novi tracking AX...MY, sa praćenjem preko Malaysia post. Na posta.rs nema posiljke.
Prvi update bio 12.06., sledeći update 21.06. kad je bio pickup u Maleziji, pa onda redom Kina, Nemačka, Francuska, Slovenija, Srbija, a danas FedEx isporučio uz 703 rsd PDV-a na deklarisanu vrednost od 42$. Na nalepnici se vidi i RB...SG stari tracking broj.
Ti su drugi koga ja znam a da je isporuceno Fedexom i putovalo malo jace od dva meseca,sto znaci da ce i kod nas biti slicno,ja moje krajem Jula onda ocekujem.Mogli su odmah da kazu da je problem sa baterijama a i usrani Anker da izabare drugu opciju za slanje ovako put oko sveta za 80 dana.

UAxxxxxHU danas popodne ubacena u paketomat,zadnji status [RS] Arrived at local delivery center 20.06.2023.

Ti su drugi koga ja znam a da je isporuceno Fedexom i putovalo malo jace od dva meseca,sto znaci da ce i kod nas biti slicno,ja moje krajem Jula onda ocekujem.Mogli su odmah da kazu da je problem sa baterijama a i usrani Anker da izabare drugu opciju za slanje ovako put oko sveta za 80 dana.
Zaboravio da napišem da su one Lenovo sa LA...HU brojem od 17.05. stigle pre 10-ak dana, sve regularno, tracking od početka do kraja, preuzeto u lokalnoj pošti.

sad su kinezi ostavili mejl od madjara u sistemu zali im se ako ti nema. u pitanju je UA-HU, znam da se to ceka dugo-ish i nije prob nikakav, samo nisam pre vidjao da ovako daju mejl

1687891526168.png

Zasto se zanosite, boli madjare jos vise nego nase u posti za UA.... HU posiljke... Pomirite se da je jedina opcija cekati, pa kad stignu 20-30...60 dana, jednostavno nema pravila. U nekom periodu prodju za 20,nekad za 60...
NIJE problem cekati, nego nisam pre video da ti kinezi daju madjarski mejl

sad su kinezi ostavili mejl od madjara u sistemu zali im se ako ti nema. u pitanju je UA-HU, znam da se to ceka dugo-ish i nije prob nikakav, samo nisam pre vidjao da ovako daju mejl

Pogledajte prilog 394700
Ima toga već skoro mesec dana, daju i naš mail nego što niko od nas ne gleda traking na AE. :ROFLMAO:
Danas otvorio neki artikal na AE bez logovanja i vidim promenjena stranica, skroz drukčiji raspored opcija.

Ima toga već skoro mesec dana, daju i naš mail nego što niko od nas ne gleda traking na AE. :ROFLMAO:
Danas otvorio neki artikal na AE bez logovanja i vidim promenjena stranica, skroz drukčiji raspored opcija.
to je to onda. ja mesec dana u opste nisam ni bio u srb lol

Pitanje vezano za android aplikaciju za praćenje pošiljki:
Koju app koristite? a da može da prati i PostExpress pakete u domaćem saobraćaju!

Ja sam koristio 17Track i pomenuo još u januaru da im nije radilo praćenje PE pošiljki, popravili su to, pa je opet prestalo da radi
i pre nekih mesec dana opet je prestalo da radi, prijavio grešku i dobio odgovor da ne podržava praćenje lokalnih pošiljki! Iako je
radilo godinama pre toga.
I tako je aplikacija izgubila svoju svrhu za mene jer sve ono što uzimam iz kine a to su većinom jetine stvari, nema praćenja tako
da, tražim nešto drugo :)

Thanks

Koju app koristite? a da može da prati i PostExpress pakete u domaćem saobraćaju!

Ja sam koristio 17Track i pomenuo još u januaru da im nije radilo praćenje PE pošiljki, popravili su to, pa je opet prestalo da radi
i pre nekih mesec dana opet je prestalo da radi, prijavio grešku i dobio odgovor da ne podržava praćenje lokalnih pošiljki! Iako je
I tako je aplikacija izgubila svoju svrhu za mene jer sve ono što uzimam iz kine a to su većinom jetine stvari, nema praćenja tako

Thanks
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vnadigital.ordertracker je jako dobra

Thanks

Upravo mi čika poštar doneo 4 UA...HU pošiljke, sve poručene početkom juna, poslednji statusi [RS]Arrived at local delivery center od 20.06. Pošta 11120 Beograd.

12 дана од Кине преко Мађарске до Београда, а онда преузимају наши доктори наука :cool:
UA * HU

O1CN01MZ8JBd1yVWTLbfuHQ_!!6000000006584-2-tps-48-48.png

[RS] Arrived at local delivery center
2023-06-02 23:30:00 GMT+8

Ovo sto ima u Srbiji nema nigde,ni na istoku ni na zapadu.
Brzije stigne iz Kine preko Madjarske nego od carine do kupca.

Prilozi

• Screenshot 2023-06-28 at 22-25-44 Track order.png
    Screenshot 2023-06-28 at 22-25-44 Track order.png
    39 KB · Pregleda: 27
  • Screenshot 2023-06-28 at 22-26-10 Праћење пошиљке.png
    Screenshot 2023-06-28 at 22-26-10 Праћење пошиљке.png
    10.6 KB · Pregleda: 27
Ovo sto ima u Srbiji nema nigde,ni na istoku ni na zapadu.
Brzije stigne iz Kine preko Madjarske nego od carine do kupca.
OVO! ^

stvar koju sam narucio 24og su stigla do madjraske za dva dana, tacnije 26og je status bio Budapest-Linehaul Arrival
28og je navodno Received by local delivery company sto bi trebalo da bude srbija

i sad ce barem 5-10 dana da bude na nasoj carini

Moj je putovao 12 dana a vec 14 dana drema na carini.
meni nije nista hitno, ovo je sitnica sa alija vredna jedan ipo dolar, ali zamisli narucis nekom za rodjendan nesto sa nekog "boljeg" sajta, ne sa alija. platis za 3 day shipping. ono stvarno stinge za 3 dana, i onda ga carina vuce 15 dana i tom tvom poznaniku dotad prodje rodjendan.
@floppy drive

Pogledaj primere i zakljuci sta koji status znaci

Received by local delivery company NIJE Srbija !!!
svaki put zaboravim jer narucujem jednom svakih par meseci nisam nov na ovom forumu i dalje pocetnicke greske pravim :/

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno