Jedini koji unose zabunu su Cainiao statusi, kako za registrovane, tako i neregistrovane pošiljke.Za LT sam napomenuo vec ko zna koliko puta da iako postoji pracenje , postoji par netacnih statusa koji unose zabunu
Nije problem što mi znamo, već što na AliExpress-u ne znaju ili se prave da ne znaju. Ako dođe do dispute-a oni gledaju Cainiao praćenje, i onda odbiju dispute i kažu da podigneš pošiljku u svojoj pošti jer Cainiao kaže da je tamo a ne Litvaniji, Mađarskoj ili Tunguziji.@vodka_commando
Iz niza primera mozemo da naucimo sta koji status znaci...
Received by local delivery company znaci da je posiljka u tranzitnom centru poste ciji kod nosi ( LT , HU.... ).
Za LT sam napomenuo vec ko zna koliko puta da iako postoji pracenje , postoji par netacnih statusa koji unose zabunu
Tako je, poštari rade odlično. Pogledajte komentare ljudi na AliE, uglavnom svima paketi stižu za 2 nedelje bez ikakvih problema, zato što imaju bolje uređane države.Ja sam poprilicno siguran da daleko vise ljudi ima problema sa samom postom i carinom kao ustanovom, a ne pojedinacnim radnicima. Ja ne cekam nikad po 5 dana da mi postar donese paket, nego cekam po 30 dana zbog izmenicne poste i carine da propuste/posalju paket, postar donese kroz dan-dva maks kada paket prodje carinu.
Pa nije baš ni u EU svugde moguće - Royal Mail i PostNord Sweden ne prate U pošiljke.U EU nije problem da se evidentiraju neregistrovane posiljke ,
U Makedoniji nije problem da se evidentiraju neregistrovane posiljke...
Postari nose uredno samo registrovane posiljke one stizu i kod nas od 14-20 danaTako je, poštari rade odlično. Pogledajte komentare ljudi na AliE, uglavnom svima paketi stižu za 2 nedelje bez ikakvih problema, zato što imaju bolje uređane države.
Možda ako je manje mesto, u BG ne. Kačio sam šta su meni pisali kad sam ih jurio za pošiljkeAko imate problem sa postarima i neregistrovanim posiljkama ili bilo cim, javite se korisnickom servisu poste. Pitace vas koja je tacno posta u pitanju i kroz par dana da vidite kako stizu sve redovno![]()
Meni cak i registrovani dodje dan posle "urucenja"
Imam 10 paketa sa poslednjim statusom iz aprila![]()
Morao bi da dodje da ostavi ceduljicu , sto otprilike znaci da predmetnu posiljku nije ni poneo na dan "isporuke" a ni prosao tvojim krajemsvaku registrovanu posiljku postar donese, isto dan kasnije, ali me spase jer bih inace morao da upise da je "izvestana" tj da mi ostavi cedulju da podignem posiljku. hvala postaru.
Morao bi da dodje da ostavi ceduljicu , sto otprilike znaci da predmetnu posiljku nije ni poneo na dan "isporuke" a ni prosao tvojim krajem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari