Verovatno zavisi desi narucio, sa AE nema dosta a sa JOOM-a skoro sve stigloMeni ništa ne stiže.
3 paketa naručana 15.1.2021 ništa do dana današnjeg.
Trakcing pokazuje za sva tri "arrived at transit hub" i to je sve
Verovatno zavisi desi narucio, sa AE nema dosta a sa JOOM-a skoro sve stigloMeni ništa ne stiže.
3 paketa naručana 15.1.2021 ništa do dana današnjeg.
Trakcing pokazuje za sva tri "arrived at transit hub" i to je sve
Sa ebaya naručeno ali kinez je u pitanjuVerovatno zavisi desi narucio, sa AE nema dosta a sa JOOM-a skoro sve stiglo
Sa ebaya naručeno ali kinez je u pitanju
Poslato preko SpeedPAK-a, po broju praćenja barem vidim da piše SpeedPAK
Pa jel stiglo na kraju? Ili da prijavljujem "missing package"?Taj Speed ( ironicno zar ne), je katastrofa imao sam 2 komada na Ebay preko njega, cekao sam boga oca...
Isto piše, da je u destination Singapore. Naša posta nema info o tom drugom broju. Info je sa postal ninjaProveri na sajtu DHL eCommerce-a. Trebalo bi da ima standardni poštanski broj za praćenje pa prati po njemu.
Juče stigla pošiljka, DHL e-Commerce sa kodom UVXXXDE, pa se nadam da će i tvoja brzo! Poslednji status od 30.3.2021: Arrived at destination country (Singapore). Izgleda da tranzitnu zemlju, odakle više nema praćenja, tretiraju kao ,,destination country''.Isto piše, da je u destination Singapore. Naša posta nema info o tom drugom broju. Info je sa postal ninja
To ti je Novi ZelandNaruceno na JOOM UD741702988NL , el ovo holandija
Juče stigla nova tura RFXXXLT paketa. Proveri, možda je i tvoj među njima^ e hvala, evo dodao sam ga, prepoznaje kod odakle je i dje ce al nema nikakav update jos![]()
NL- Netherlands ili HolandijaTo ti je Novi Zeland
😂 Sala malaNL- Netherlands ili Holandija
NZ - New Zealand
Pogledaj na JOOM , bar je Free shipping a stize relativno brzo ,Free shipping, 20 – 45 daysJUce mi napokon stigla 2 paketa porucena jos 9 i 12 februra svi su UB******LV a medju njima treci koji sam porucio 4 aprila isto UB*****LV, ovo je mi je rekord .
Cekam jos dva komada iz februara i jos 3 iz marta i jedan iz aprila ali kako je krenulo izgleda da brze stignu neki koji su kasnije poruceni .Vise nista ne porucujem sa Alija , previse se ceka a nije mi nista toliko neophodno a ono sto mi bas i treba sad ima cenu shipinga u rangu levog bubrega![]()
Mozda ako je neka mala lokalna posta gde te znaju, ali u sustini ne mozes.Da li mogu sam da podignem pošiljku (sutra bi otputovao) jer vidim da je stigla u moju poštu, inače iznenađujuće brzo je stiglo za 20 dana RF******LT
Pa i prebacio sam se na JOOM ali tamo ne mogu da nadjem bas sve , oni nemaju toliko sirok izbor nekih stvari nazalost.Pogledaj na JOOM , bar je Free shipping a stize relativno brzo ,Free shipping, 20 – 45 days
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari