Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stigao jedan UB...LV, naručen 16.03. poslednji status 01.04. Depart from transit country or district

Meni jeste nekih mozda 2 meseca otprilike..
Ma sta da ti pricam porucio sam paket iz Holandije 19.01 a stigao je tek 15.03... Pa da je isao na trotinetu brze bi stigao.
Zakacio mozda Nemacku ili ko zna sta i onda usporio do ludila. Nije isao preko Post NL, nego neki skynet sta god da to bilo..
Ja mislim da je na Ebay bilo 2 meseca rok za zalbu ne znam kako je sada, to je bilo pre nego sto ih je uzeo Pay Pal valjda.

Hmm, da li ie neka greska ili su stvarno isporučili u singapur?
poslacu mail da pitam, u pitanju je obična “spora” DHL pošiljka, tzv ecommerce broj, ali da li se nekom ovo dešavalo?

Prilozi

• 47CD8AC2-5ECB-46FD-A82A-BE9B7330D0F0.png
    47CD8AC2-5ECB-46FD-A82A-BE9B7330D0F0.png
    254.5 KB · Pregleda: 20
Proveri na sajtu DHL eCommerce-a. Trebalo bi da ima standardni poštanski broj za praćenje pa prati po njemu.

Proveri na sajtu DHL eCommerce-a. Trebalo bi da ima standardni poštanski broj za praćenje pa prati po njemu.
Isto piše, da je u destination Singapore. Naša posta nema info o tom drugom broju. Info je sa postal ninja

Bio je isti slučaj sa DHL i isporukom u Singapur na prethodnoj strani post #14,622 ali nema više informacija od kolege stim što njemu taj status stoji odavno.

Moja posiljka od 16 danas pise da je stigla u transit country i dodijeljen novi RFxxxLT broj. Jel to stigla u Litvaniju ili neko Litvansko skladiste po Aziji pa ce dalje da pici? Mada vidim na prethodnoj strani covjeku je RF LT stigao za 7 dana pa nadajmo se da ce brzo :D

Isto piše, da je u destination Singapore. Naša posta nema info o tom drugom broju. Info je sa postal ninja
Juče stigla pošiljka, DHL e-Commerce sa kodom UVXXXDE, pa se nadam da će i tvoja brzo! Poslednji status od 30.3.2021: Arrived at destination country (Singapore). Izgleda da tranzitnu zemlju, odakle više nema praćenja, tretiraju kao ,,destination country''.

^ e hvala, evo dodao sam ga, prepoznaje kod odakle je i dje ce al nema nikakav update jos :)

Zna li neko mozda sta mu ovo znaci? Imam tri paketa koji su poruceni pocetkom januara i jos nisu stigli. Nisu neke pare, pa nisam ni otvarao dispute (iskren da budem i zaboravio sam na ove porudzbine), ali me zanima sta se tu desava?

Prilozi

• 2021-04-26_13-59.png
    2021-04-26_13-59.png
    55 KB · Pregleda: 64
Desava se to, koliko ja vidim da te je kinez zeznuo. Poslao je broj za pracenje posiljke od nekog iz Rusije...

Dao ti je tuđ broj za praćenje. Otvori dispute i traži novac nazad, nebitno što je sitno, kada kinez pilićari iz inata traži povraćaj novca.

Meni stigla 2 paketa, jedan 20.03., jedan 30.03.
Ovaj 30.03 - Letonac, Ub...Lv
20.03. - Kyrgiz post - LP..., na pošiljci UE...KG

JUce mi napokon stigla 2 paketa porucena jos 9 i 12 februra svi su UB******LV a medju njima treci koji sam porucio 4 aprila isto UB*****LV, ovo je mi je rekord .
Cekam jos dva komada iz februara i jos 3 iz marta i jedan iz aprila ali kako je krenulo izgleda da brze stignu neki koji su kasnije poruceni .Vise nista ne porucujem sa Alija , previse se ceka a nije mi nista toliko neophodno a ono sto mi bas i treba sad ima cenu shipinga u rangu levog bubrega :p

Da li mogu sam da podignem pošiljku (sutra bi otputovao) jer vidim da je stigla u moju poštu, inače iznenađujuće brzo je stiglo za 20 dana RF******LT

JUce mi napokon stigla 2 paketa porucena jos 9 i 12 februra svi su UB******LV a medju njima treci koji sam porucio 4 aprila isto UB*****LV, ovo je mi je rekord .
Cekam jos dva komada iz februara i jos 3 iz marta i jedan iz aprila ali kako je krenulo izgleda da brze stignu neki koji su kasnije poruceni .Vise nista ne porucujem sa Alija , previse se ceka a nije mi nista toliko neophodno a ono sto mi bas i treba sad ima cenu shipinga u rangu levog bubrega :p
Pogledaj na JOOM , bar je Free shipping a stize relativno brzo ,Free shipping, 20 – 45 days

Da li mogu sam da podignem pošiljku (sutra bi otputovao) jer vidim da je stigla u moju poštu, inače iznenađujuće brzo je stiglo za 20 dana RF******LT
Mozda ako je neka mala lokalna posta gde te znaju, ali u sustini ne mozes.
Bolje obezbedi da je neko preuzme umesto tebe koga postar poznaje.

@daki_81

Sigurno je registrovana pošiljka čim znaš da je stigla pošiljka u lokalnu poštu odeš posle 15h sa brojem pošiljke ako ti u medjuvremenu poštar ne donese. U Bgd pošiljke stižu noću te poštari ih raznose istog dana, proveri da li ti je ostavljeno obaveštenje u sandučetu.

Uspeo sam uz malo sreće, poštar se baš spremao da krene a gospođa za šalterom ga našla i preuzeo sam. Hvala

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno