vodka_commando
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.09.2012
- Poena
- 245
Jeste, 3 paketića su od 19.2. a druga dva mislim da su bila sa datumom malo ranijim 12. ili 13.2.
Vidi cim krenu iz Turske ovde su isti dan , e sad samo zavisi od nase carine i poste koliko vremena ce da prodje od momenta ulaska u Srbiju pa do tvojih ruku , obicno je to 2-3 dana ako nema carinjenja . Turcin koji je meni stigao u proslu nedelju , vec je u ponedeljak 15.3 bio u GPCBg a 16 .3 vec u mojoj posti al isam ga ja preuzeo 17.3 kad sam bio obavesten da imam paket .Od mojih turaka ni traga ni glasa vec 11 dana, ako danas ne uzlete kolika je verovatnoca da do mene mogu stici do 1.4 do kada traje prot time na ebayu, i da li se dispute na ebayu resava na isti nacin kao ali expresu ili???
Sebe da citiam, navodno stiglo prekjuce u srbiju (nanposti ne mogu da pratim ofc). Svaka cast.Pa dobro nije toliko strasno za sad.
Ja sam jedan porucio 04.03 i ocekujem optimisticno krajem aprila. Sve pre toga je dobro.
A lepo su se ogranicili i sa rokovima: 30-50 dana.
Meštani niškog naselja Apelovac tokom čitavog februara nisu dobili poštu, jer je poštar čiji je reon ovaj deo grada, dao otkaz i iz samo njemu znanih razloga, poštanske pošiljke odneo sa sobom. ..............
Lako je moguce, sutra ujutro bi onda trebao da imas status svoje maticne poste ili ako si iz manjeg mesta taj status bi onda glasio na najblizu regionalnu postu pa oni proslede do tvoje lokalne obicno popodne. ocekuj prekosutra paketic@dacha123
I meni juce isti status iz Turske. Danas novi status 61200 ЦАРИНА ГПЦ БЕОГРАД - Отпремa. Jel ovo znaci da sam prosao bez pdv i carine?
Meni su refundirali dve porudzbine sa kraja decembra i pocetka januara a jos jedna je " izgubljena jer ne mrdaju statusi od 9.2 izgleda da je zbog korone u tranzitnim centrima nastao zastoj velikih razmera a oni koji su narucivali za vreme Kineske Nove godine imaju u startu kasnjenje od 2-3 nedelje .Jel vam stizu paketi sa alija? Ja porucio jedan pocetkom januara, drugi pocetkom februara, nista se ne dogadja nakon sto su stigli u srbiju.
Bilo bi dobro da proradi ta linija preko SG jer su oni pre korone bilo jako brzi i skoro uvek je bilo full pracenje do izrucenja .Jel porucivao neko u skorije vreme preko Singapore posta? Pre nedelju dana porucio nesto iz Kine, prodavac poslao preko 4PX i danas se tracking info pojavio na Singapore postu. Dobih RF......SG tracking broj, prodavac navodno tvrdi da cu dobiti paket u roku od 7-15 dana, mada ja nisam nesto optimista posto je samo 7 dana bilo potrebno da paket dodje do SG Posta.
Information Received – Item En Route to Postal Facility
2021-03-24 04:59
Shenzhen,China / Depart from facility to service provider.
2021-03-24 04:47
Baiyun,Guangzhou,China / Shipment arrived at facility and measured.
2021-03-19 18:18
Baiyun,Guangzhou,China / 4px picked up shipment.
2021-03-19 18:18
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari