vladafkv
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 31.12.2016
- Poena
- 115
Registrovana posiljka pa je stiglo brzo, RF010977657LTNaruceno preko JOOM -a a tako brzo stiglo, ovo prvi put narucujem a nigde nisam mogao da pratim ili ja neznam
Registrovana posiljka pa je stiglo brzo, RF010977657LTNaruceno preko JOOM -a a tako brzo stiglo, ovo prvi put narucujem a nigde nisam mogao da pratim ili ja neznam
A tose vidi kad kad stigneRegistrovana posiljka pa je stiglo brzo, RF010977657LT
i kad proverim preko Sytrack ropba je u Srbiju
Jos ja pri kupovini kao doplatio vise, jer je prodavac naveo kao opciju DHL/Fedex/EMS itd. Pretpostavio sam da za 16 dolara ne salju DHL-om sigurno, ali sam se nadao da ce stici u roku od dve nedelje. Ispada da je bolje da sam izabrao China Post, manje bi me izaslo, a verovatno bi stiglo za skoro isto vreme.Nema, napisao sam vec ranije da je Signapur ekstremno usporio. 16 marta ja krenula i ni traga ni glasa.. sem ako nije moja posiljka zakovala negde, posto trenutno imam samo jednu i ti ces se nacekati.
Jos ja pri kupovini kao doplatio vise, jer je prodavac naveo kao opciju DHL/Fedex/EMS itd. Pretpostavio sam da za 16 dolara ne salju DHL-om sigurno, ali sam se nadao da ce stici u roku od dve nedelje. Ispada da je bolje da sam izabrao China Post, manje bi me izaslo, a verovatno bi stiglo za skoro isto vreme.
Inace, paket je prvo otpremljen od strane 4PX. Kapiram da oni samo prosledjuju drugim sluzbama kada se salje preko, u ovom slucaju SG postu.
Kolega ne mogu da shvatim zašto će ovo biti problem - sa aspekta refundiranja problema neće biti - jer dostava nije izvršena sve dok se pošiljka ne uruči primaocu, šta ima veze da li je stigla u Srbiju (gde primalac živi) ili ne?U poslednje vreme SYRM posiljke stizu bas brzo , pa je moguce zanemariti netacne statuse.
Problem ce biti ako pocnu da kasne ( a stoji status Serbia )
Da li ce te se i tada radovati ili ce te kukati kako je posiljka stigla u Srbiju , a lopov postar nece da je donese ?
Stigla pošiljka preko sunyou i Litvanije za 15 dana. Naručena 16. u Litvaniju stiga 23.3, a u Srbiju 30.3, kod mene sutradan dostavljeno. Ja sam zadovoljan brzinom, za 2 nedelje stiže isto kao SG pre korone.
Da vidimo kako radi YANWEN-Cainiao i koliko će putovati, juče pokupili pošiljku i dodelili broj Sxxx a danas alternativni broj UUxxxCN
tako meni brzo stigle dve posiljke, cekam jos tri@ r!sc!
To je neregistrovana posiljka . Po starom LOSEM obicaju , SunYou
posle tri dana od GMTC postavlja status Serbia - Arrived at destination country airport
Ako se u medjuvremenu nekome "ne zalepi za prste" bice isporucena u narednih 2 meseca
Da isporucene na kucnu adresu postar doneo, samo SY14089379213 kod drugi nigde ne vidim@ kalin62
Da li su ti posiljke isporucene na kucnu adresu ?
Ako jesu , onda je to sjajna vest ako i "obicne" SY stizu tako brzo - zamena za Singapurcane
I da li su pored SY koda dobile i neki Ux ?
Znam da sam mnogima dosadan , ali pisite te sitne ali bitne detalje
Ide u Srbiju onda direkt jer je destinacija Serbia. Ništa videćemo za par dana. Javljam šta je bilo kad stigneMogu jedino da ti udare 20% PDV a da li ide do Madjarske ili do nas u praćenju DHL piše krajnja destinacija odnosno gde je pošiljka upućena.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari