Sunyou preko Litvanije stiže za 15 dana, u martu sam imao 4 pošiljke.
Post automatically merged:
Čekam više Ue kg komada, najstariji 47 dana na putu.Imam par UE KG , kako to ide?
U odnosu na UB LV ?
Prosek mesec dana ?
Sve kupljeno na JOOM-a , tuse nevidi nista samo Free shipping, 13 – 34 days@kalin62 ovo sto si postavio da ti je preko SY*** stiglo za 15-tak dana posiljka.. koja posta bude preko tog koda ispod, mislim ko dostavlja tacno pa je tako brzo ?
Moj SY** je otisao na Malezijsku postu i trebalo mu je 47 dana da stigne.
Potpuno razliciti statusi, veze s mozgom nema.. Tako da sta je pisalo na tvojoj koverti cija posta je dostavila tacno ?
Na JOOM sve posiljke pocinju sa SYRM114363413 samo drugi brojevi,Druze jel ti imas temperaturu ili si pokvareni gramofon.. Rekao sam ti da te nisam nista pitao, imao sam SYRM vise nego sto si ti puta narucio nesto, niti pitam za njih niti me to zanima.
Pitao sam coveka koga sam citirao nisam tebe nista, znaci prestani meni da odgovaras neke nebuloze ako vec ne mozes da napustis temu da se odmorimo malo..
A ako ti jos jednom nije jasno da ti ponovo objasnim moja SY je stigla za 47 dana i otisla preko Malezije, on kaze da je njegova SY stigla za 15-tak dana, ja njega pitam preko koje postanske sluzbe iz koje zemlje mu je dostavljeno ( prelepljena deklaracija ), tebe ne pitam nista tako da zaobidji i sada i ubuduce, hvala.
Čekam više Ue kg komada, najstariji 47 dana na putu.
Koji je bio poslednji status i kada?Malopre stigao U..KG
Evo šta kaže ninja.@dean87
Može da bude da je stiglo u zemlju preko čije pošte se šalje i da je krenulo prema tranzitnoj zemlji. Pogledaj praćenje na Postal Ninja ili Parcelsapp. Za sve pošiljke bez praćenja zadnji status je polazak iz zemlje pošte slanja a ako nije CN post AE po automatizmu upisuje da je pošiljka dostavljena u zemlju destinacije. Naveo sam u jednom od postova za Sxxx pošiljku koja nije za Srbiju i ide preko CN post zadnji status je predato avio kompaniji u Kini i dalje nema pa je sad samo čekanje kad poštar donese, da li će biti 15 dana, mesec, tri meseca.
Za KG je druga priča tu je SunYou logistika i njihovi statusi su bzv. 02.04. je pošiljka stigla u Kirgistan (KG), 05.04. poletela za tranzitnu zemlju i tu je kraj praćenja. SunYou po automatizmu upiše posle 3 dana da je pošiljka stigla u Srbiju a pošiljka još nije ni svesna gde se nalazi a kamoli gde ide, Srbije ni na vidikuApr 7, 2021 08:07 / OTX Logistics / LVA, Arrival
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari