Blago tebi, moj paket stoji od 21.04. na Hand over to airline HK i ne pomera se...SG... Posle duuuugo vremena na hand over, dobio status Overseas
Pogledajte prilog 287750
Ajde ispisite primere nekih UB...LV koji su stizali skoro, cisto da izvucemo neki zakljucak ako se moze izvuci uopste.
Svi SG posle 3.17.20 stizu, jedino moj od tog datuma ne stize...![]()
![]()
I meni danas jedan RB.SG dobio "Arrive at transit airport RSBEG" status, naručen 16.04.
Evo ga i jedan od 21.04. Izvinjavam se na spamovanju, ali možda nekome znači informacija.
Meni 1 sg stigao a za 7,8 se gubi svaki trag nakon hand to overline, svi iz marta.Slicno
Ali sve isti datum 17.03 u mom slucaju
Meni je jedan RB....SG stajao sa statusom dispatched to overseas od 18. marta, pa sve do početka jula, kada sam tražio refund. Dobio sam ga odmah, istog dana je usvojen zahtev, a tek danas sam skapirao i zašto - ušao sam u app na telefonu i primetio poruku u kojoj mi je prodavac napisao da je nakon podnošenja mog zahteva za refundaciju video da mu se pošiljka još davno vratila, tako da je odmah prihvatio da mi novac bude vraćen.
Možda se i vašim pošiljkama iz sredine marta desilo isto.
Zašto bi plaćao ako si dobio pare nazad?
Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari