Time se prakticno zalis osobi s kojom taj postar pije kafu .
Treba se zaliti korisnickom centru , takva zalba bude zapisana i zvanicnim kanalima bude prosledjena upravniku poste koji mora da vrati informaciju sta je preduzeo .
Zaliti se pismeno .
Tako je.
Ja sam jednom tako odradio preko tog korisnickog centra i od tad se ponasaju normalno.
Takodje kad sam bio u jednoj drugoj posti da podignem neki novac, na drugom salteru je bio neki lik kome nisu hteli da prihvate paket za slanje posto kao preuzimaju pakete do 17:30 a ta posta se zatvara oko 18h valjda. Lik se iznervira, uzme telefon i okrene nekog u Beogradu, ti iz Beograda odmah pozovu ovog upravnika poste i taj upravnik krene tom liku da se izvinjava kao sredicemo ovo ono (bili su daleko pa se nije ni culo lepo), upravnik nakon toga ode do one radnice koja preuzima pakete i isprica joj nesto i ona pozove tog lika i prihvati mu paket... iako je vec bilo u tom trenutku zatvaranje poste... mozda 5 min do 6 ili tako nesto.
Tako da sve moze da funkcionise kako treba, treba prijavljivati takve neke stvari. Jer oni svakako za to nece izgubiti posao, nece dobiti ni smanjenje plate... samo upozorenje da se ne bahate vise i to je to.