Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Time se prakticno zalis osobi s kojom taj postar pije kafu .
Treba se zaliti korisnickom centru , takva zalba bude zapisana i zvanicnim kanalima bude prosledjena upravniku poste koji mora da vrati informaciju sta je preduzeo .
Zaliti se pismeno .

Tako je.
Ja sam jednom tako odradio preko tog korisnickog centra i od tad se ponasaju normalno.

Takodje kad sam bio u jednoj drugoj posti da podignem neki novac, na drugom salteru je bio neki lik kome nisu hteli da prihvate paket za slanje posto kao preuzimaju pakete do 17:30 a ta posta se zatvara oko 18h valjda. Lik se iznervira, uzme telefon i okrene nekog u Beogradu, ti iz Beograda odmah pozovu ovog upravnika poste i taj upravnik krene tom liku da se izvinjava kao sredicemo ovo ono (bili su daleko pa se nije ni culo lepo), upravnik nakon toga ode do one radnice koja preuzima pakete i isprica joj nesto i ona pozove tog lika i prihvati mu paket... iako je vec bilo u tom trenutku zatvaranje poste... mozda 5 min do 6 ili tako nesto.

Tako da sve moze da funkcionise kako treba, treba prijavljivati takve neke stvari. Jer oni svakako za to nece izgubiti posao, nece dobiti ni smanjenje plate... samo upozorenje da se ne bahate vise i to je to.

Danas stiglo, naruceno 29.06.
UH...TR
70e086f293261c1a80ad16814e12e75f.jpg

Послато са POCO F1 помоћу Тапатока
Koliko dugo ti je paket bio na čekanju u Turskoj?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

6.7 je sleteo u Tursku i prosledjen ovamo. Od tada ni jedan novi status na.pracenju. Bas sam se iznenadio kad postar doneo paket. Mislio sam da nesto drugo, posto imam jos par paketa preko Lv, Lt...

6.7 je sleteo u Tursku i prosledjen ovamo. Od tada ni jedan novi status na.pracenju. Bas sam se iznenadio kad postar doneo paket. Mislio sam da nesto drugo, posto imam jos par paketa preko Lv, Lt...

Kod mene i dalje stoji ovaj status
The item was forwarded to the destination country
Koji je bio poslednji status iz turske kod tvog paketa?

Poslednja izmena:
Kod mene i dalje stoji ovaj status
The item was forwarded to the destination country
Koji je bio poslednji status iz turske kod tvog paketa?

6.7.20. 11:59 - [İSTANBUL(AVR) - BAŞAKŞEHİR]Item Forwarded to Destination Country

Stigao jedan UB.... LV, 35 dana u tranzitu.
Iznenadio me moram priznati..

A drugi UB...LV koji je u tranzitu 70 dana i ima status Airline arrived at destination country od 30.05 ni traga ni glasa.

Poslednja izmena:
Stigao danas jedan UDxxxxLT preko SunYou. Porucen 19.05. Iznenadjujuce za SunYou, ali status da je 13.07. sleteo u Srbiju je bio tacan.

Zna li se zbog cega paketi stoje vise od 7 dana na carini? Opet im je guzva, opet je bio strajk, opet je Alli dao popuste?
Ili korona udarila na carinike?
Nikada ovde nece biti dobro :-(

Stiglo LP preko Yanwena... isli preko Kigristana.

Zadnji statusi 6. Juna i 9. Juna.

Ostalo mrka kapa.

-----------------------------------------------------------------------------------
Danas stigla 2 UH...TR sa Joom-a.

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

Kog datuma je bio zadnji status?

Cini mi se da vise nije moguce "uhvatiti pravilo"

UB..LV

Deo posiljki ide preko Cainiao Super Economy - YANWEN Logistics
deo preko Cainiao Super Economy - 4PX Express

Deo od tih za koje pise da su 30.05 stigle u Rigu je isporucen , deo nije i imaju razlicite statuse
ako se pogleda na https://pasts.lv/en/Category/Tracking_of_Postal_Items/

Isto je i za LPxxx za koje na AE pracenju pise da su " stigle na destinaciju " pocetkom
juna - deo je isporucen , deo nije.

I za TR se desi da istog dana stignu u Tursku , a u razlicitim terminima u Srbiju....

@ qwerty96

Te LP je prosledio SunYou Logistics .

Zna li se zbog cega paketi stoje vise od 7 dana na carini? Opet im je guzva, opet je bio strajk, opet je Alli dao popuste?
Ili korona udarila na carinike?
Nikada ovde nece biti dobro :-(

Nikad, bar za naseg zivota nece... Inace nzm kako nekima posiljke budu na carini 3, 5 ili 7 dana, meni je to SF... Uglavnom 95% narudzbina su mi is USA i nikad nista nije bilo na carini krace od 10 dana. Cak mi je DHL posiljka bila na carini dve nedelje i to kad nije bila korona...

BTW ako neko ima svezi info koliko se ceka na USPS posiljke bilo bi korisno cuti... evo ja cekam svoju skoro mesec dana, zadnji status je 21. jun kada je navodno napustila US po trackingu

Poslednja izmena:
Juce mi zena salje sliku, stigao mi paket... ja pogledam sliku, RU...NL. Kako je moguce da je stigao registrovani, a da ja po statusima u opste nemam da je stigao u Srbiju. Kad ja, ono u opste namam taj broj paketa medju posiljkama, a stoji moje ime i prezime, adresa. Kazem zeni aj otvoti, vidi sta je untra, i onda ustanovim da mi je kinez dao drugi RU...NL broj po kojem je posiljka i dalje u Holandiji. Stiglo za 26 dana.
Nisam znao da muljaju i sa brojevima registovanih posiljki, ovo mi je prvi slucaj.

Juce mi poslata dva paketa preko SF eParcel. Nemam sa SF nikakva iskustva, prvi put mi salje neko ovako. Jesu li ok ?

Kakva su iskustva sa SunYou poštom?

Treba mi neka stvar sa Alija, ni jedan prodavac koji ima u ponudi ovaj proizvod ne šalje za Srbiju, osim ovog jednog koji šalje ovom poštom za 3$.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Stigla danas dva komada sa inicijalnim brojem S*************, preko turaka UH**TR, naruceni 23.06.
Turci su malo usporili, registrovani su mi stizali za 12-13 dana, sada je vec proslo 8 a nema statusa da je sletelo u Istanbul.

Kakva su iskustva sa SunYou poštom?

Treba mi neka stvar sa Alija, ni jedan prodavac koji ima u ponudi ovaj proizvod ne šalje za Srbiju, osim ovog jednog koji šalje ovom poštom za 3$.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Imas na prosloj strani sam pisao poruceno 19.05., stigao 13.07. Zavisi preko koga salju, meni je isao preko LT.

UD**LT, poručeno 16.6 danas stiglo. Koliko je kružilo ovo mi deluje kao super prolazno vreme.
566b9dd263d3c6f2c9c9d4229c4f926a.jpg

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Poslali mi dzojstik nekom SYRM postom. Sta je to?

UD**LT, poručeno 16.6 danas stiglo. Koliko je kružilo ovo mi deluje kao super prolazno vreme.
566b9dd263d3c6f2c9c9d4229c4f926a.jpg

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Ja imam od 18.06. pa do 26.06 nekoliko posiljaka porucenih sa istim UDxxxLT....za sada nista nije stiglo, ali ulivas mi nadu da mogu da ocekujem sledece nedelje :)

Juče stigao jedan LPxxx, naručeno 18.05.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ovi UB....LV stizu tako nasumicno i "stidljivo" da se apsolutno nista ne moze predvideti... Najvise paketa imam preko njih i stizu bez ikakvog reda i to tek po neki stigne s' vremena na vreme...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno