dedamrsoje
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.01.2002
- Poena
- 815
Sa ne registrovanim paketima kod nase poste ,ko kad uplatis loto MOZDA dobijes .
@Animal
Meni i dalje nema tih statusa, sem TR-TRISTA, a koristimo istu aplikaciju...
Inace, juce porucih 10 paketa, sve Yanwen opcija, jutros mu se javio jedan prodavac sa porukom:
Pogledajte prilog 286524
Pored tog VP....YP bi trebalo da imas i drugi broj ?
Moje VR.....YP su u stvari RE.....LT.
Probaj pod tim drugim brojem.
Ja bi bio srećan da imam taj status, meni paket čami u HK još nije ni stigao do SG. [emoji16]Da li su se ikome pomerili martovski SG paketi kojima je status već tri meseca despatched to overseas?
Stigao mi jedan koji od 20 i nekog marta bio despatched... Onaj koji je od 17.3. na tom statusu, stoji i pušta korenje...Da li su se ikome pomerili martovski SG paketi kojima je status već tri meseca despatched to overseas?
Da li kod bilo koga ima promena za UB...LV ?
Gomila je stigla od 20.05 do 10.06 u Rigu , ali nema potvrde da je bilo sta prosledjeno za Srbiju.
Ja sam postavio malo vislje u postu sa 3 slike upravo to da mi je stigla posiljka danas a promene statusa nema od 5 meseca.Kod mene nema. Imam jedno 7-8 posiljki UB....LV koje su po statusu stigle u Rigu od 21.05. pa na ovamo i dalje se nista ne desava.
Ja bi bio srećan da imam taj status, meni paket čami u HK još nije ni stigao do SG. [emoji16]
Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk
Da li su se ikome pomerili martovski SG paketi kojima je status već tri meseca despatched to overseas?
@jorgovan
Ajde vrati se u nazad jednu stranu pa procitaj sta sam napisao bas za to...
Ja bi bio srećan da imam taj status, meni paket čami u HK još nije ni stigao do SG. [emoji16]
Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk
Preko koga sada idu LP************** ?
Tonga ( TO ) , Litvanija ( LT ) i za posiljke od maja nema drugog koda tako da nije poznato kojom trasom
pokusavaju da dostave u Srbiju.
Evo i poruke sa ceta
( ovaj put se nije javio d*e*b*i*l nego neko ko je pola sata proveravao gomilu porudzbina i davao veoma logicne odgovore )
I na kraju ono glavno :-devil-:
Imas opciju talk to agent ja sam vise puta uspevao da dodjem do chata sa agentom direktnoKako si uspeo da razgovaraš sa živom osobom?
Meni samo robot odgovara gluposti.
Imas opciju talk to agent ja sam vise puta uspevao da dodjem do chata sa agentom direktno
Mmm jednom jesam preko eve a drugi put sam nekako preko googla kucao aliexpress live chat i tako sam i dosao akd bas cu videti veceras sta i kako. Mada je slaba vajda od njih i chata jer ti samo ponavljaju isto inkao je brini tboj novac je bezbedan. Namkraju posle 90 dana sam za jedan dobio refund a za drugi jos cekam danas je 88 dan.A kako do te opcije? Preko Eve?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari