dedamrsoje
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.01.2002
- Poena
- 925
Sa ne registrovanim paketima kod nase poste ,ko kad uplatis loto MOZDA dobijes .
@Animal
Meni i dalje nema tih statusa, sem TR-TRISTA, a koristimo istu aplikaciju...
Inace, juce porucih 10 paketa, sve Yanwen opcija, jutros mu se javio jedan prodavac sa porukom:
Pogledajte prilog 286524
Pored tog VP....YP bi trebalo da imas i drugi broj ?
Moje VR.....YP su u stvari RE.....LT.
Probaj pod tim drugim brojem.
Ja bi bio srećan da imam taj status, meni paket čami u HK još nije ni stigao do SG. [emoji16]Da li su se ikome pomerili martovski SG paketi kojima je status već tri meseca despatched to overseas?
Stigao mi jedan koji od 20 i nekog marta bio despatched... Onaj koji je od 17.3. na tom statusu, stoji i pušta korenje...Da li su se ikome pomerili martovski SG paketi kojima je status već tri meseca despatched to overseas?
Da li kod bilo koga ima promena za UB...LV ?
Gomila je stigla od 20.05 do 10.06 u Rigu , ali nema potvrde da je bilo sta prosledjeno za Srbiju.
Ja sam postavio malo vislje u postu sa 3 slike upravo to da mi je stigla posiljka danas a promene statusa nema od 5 meseca.Kod mene nema. Imam jedno 7-8 posiljki UB....LV koje su po statusu stigle u Rigu od 21.05. pa na ovamo i dalje se nista ne desava.
Ja bi bio srećan da imam taj status, meni paket čami u HK još nije ni stigao do SG. [emoji16]
Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk
Da li su se ikome pomerili martovski SG paketi kojima je status već tri meseca despatched to overseas?
@jorgovan
Ajde vrati se u nazad jednu stranu pa procitaj sta sam napisao bas za to...
Ja bi bio srećan da imam taj status, meni paket čami u HK još nije ni stigao do SG. [emoji16]
Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk
Preko koga sada idu LP************** ?

Tonga ( TO ) , Litvanija ( LT ) i za posiljke od maja nema drugog koda tako da nije poznato kojom trasom
pokusavaju da dostave u Srbiju.
Evo i poruke sa ceta
( ovaj put se nije javio d*e*b*i*l nego neko ko je pola sata proveravao gomilu porudzbina i davao veoma logicne odgovore )
I na kraju ono glavno :-devil-:
Imas opciju talk to agent ja sam vise puta uspevao da dodjem do chata sa agentom direktnoKako si uspeo da razgovaraš sa živom osobom? 🙂
Meni samo robot odgovara gluposti.
Imas opciju talk to agent ja sam vise puta uspevao da dodjem do chata sa agentom direktno
Mmm jednom jesam preko eve a drugi put sam nekako preko googla kucao aliexpress live chat i tako sam i dosao akd bas cu videti veceras sta i kako. Mada je slaba vajda od njih i chata jer ti samo ponavljaju isto inkao je brini tboj novac je bezbedan. Namkraju posle 90 dana sam za jedan dobio refund a za drugi jos cekam danas je 88 dan.A kako do te opcije? Preko Eve?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari