Animal
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.09.2013
- Poena
- 275
Stigao mi paket danas koji je poslat 8.10
Sent from my moto g(6) using Tapatalk
Ohoho, znaci ima nade za covecanstvo :d
Preveo ovaj pecat sa posiljke (Shenzhen, Import Custom Release tj vracena prodavcu pa poslata ponovo nereg. Belgijskom postom) na prvobitnoj nalepnici sa RV****CN broj.
Prevod glasi Security check passed tako da je razlog vracanja najverovatnije manjak kapaciteta da ih skladiste do utovara na avion posle 11.11. i crnog petka.
Dalje je od prodavca do prodavca zavisilo, neki se sami javljali da ili da salju ponovo ili da vrate novac, drugi na upit potvrdjivali da je posiljka vracena, treci pak slali ponovo a da nisu upoznali kupca - pritom produzavali zastitu bez komunikacije (stigla posiljka sa drugim tn brojem) a verovatno ima i cetvrtih koji se mozda nadaju da ce se zaboraviti. Zasad sam se susreo sa prve tri varijante, no imam jos dve posiljke koje su vracene...
Sad nesto kontam citajuci ovo, nije mi ni ranije palo na pamet, te posiljke sto su vracane i imali smo pracenje, znali smo to i ok. A sta se desava sa ovim sto nemamo pracenje one su isto tako mogle da se vracaju a da mi to ni nemamo pojma.. Tako da sada mi je zao sto sam propustio te rokove za zalbe nadajuci se da je ogromna guzva i znajuci situaciju i sve reko stici ce, stici ce, sad ko zna mozda su se neke i vratile prodavac nije ni slao ponovo, prosao rok za zalbu, ne mozes im nista i to je to..