Sgt. Major
Čuven
- Učlanjen(a)
- 31.08.2013
- Poena
- 575
Kaže mi drugar iz pošte da taj njihov dogovor nema veze sa onim što radnici traže i da nastavljaju štrajk.
Ne postoji način, ne funkcioniše to tako druže.Ajde ako neko zna gde da ulozimo neke zalbe/primedbe da ljudi dobiju vecu platu i da se ovo zavrzava sto pre... ako mozemo nekako malo da poguramo situaciju.
+1To se ne resava zalbama nego izadjes na ulicu sa njima i podrzis ih kada protestuju.
Možda ih samo izbacuju iz aviona u magacin.
Mozda kineske posiljke bez ikakvog reda bacaju u magacin.Ali pakete iz EU i SAD koje imaju oznake priority mail,first class i ostalo ne moze da sibne u magacin pa da carini kad hoce.Upravo tako - pune magacine dok ne proradi GPC
:laugh::dZa pakete iz US EU prekinu strajk :d
10+ dana Singapur. Dobićeš obaveštenje kad stigne u Srbiju, a za dalje čekanje dok pošta ne počne sa radom.Evo i ja da se javim, nađoh danas u sandučetu jedan maleni paketić bez praćenja najverovatnije je da je poštar ostavio to juče zato što subotom u mom mestu ne vrše isporuku.
Da se nadovežem, jer pristižu oko ovog štrajka pošiljke i da li se registruju u domaćem sistemu praćenja?
Očekujem jednog Singapurćanina već sedam dana status
Despatched to overseas (Country code: RS)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari