nsvladimir
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 04.03.2013
- Poena
- 195
Ja tih od last mile statusa imam da su i po mesec dana a još nisu uručene
Jel su ove prve tri posiljke vec trebale da mi budu dostavljenje?
Pogledajte prilog 274277
Evo odobren mi post pa ako moze pomoć ljudi, šta da radim?!Šta mi je činiti , 2 meseca čekam paket, lik mi na Aliju kaže da je proverio i da je paket u Srbiji, ko bre tu koga laže?!
Package status: In transit
Country: China -> Serbia
Destination:
Origin:
2019-07-03 08:02, Shenzhen, arriving at the Post Shenzhen International Mail Exchange Bureau
2019-07-03 06:09, Shenzhen, leaving the Shenzhen International Bulk Mail Processing Center, the next stop , Shenzhen International
2019-07-03 01:07, Shenzhen, "Shenzhen International Bulk Mail Processing Center" has received, agent: received 3
======================================
Powered by www.17track.net
Očajan sam!
To je preko ali-a , imam i preko ebaya situaciju isto skoro 2 meseca čekam punjač , lik mi isto kaže u Srbiji je , da se strpim još par dana kao, rok je po trackingu do sutra, ne znam šta da radim...
Eto kupujem preko ebaya i Alia godinama i ovo mi se nije desilo.
Moraću i ja tako sa ovim na ebayu i ae , hvalaTo te lazu, to im fora kao u Srbiji je. Ja kazem dobro gde vidite da je usao u moju zemlju i tolko bema komentar. I kulturno trazim refund i ne moram dispute.
Nek radi kako hoće, nek donese na vrata, ostavi listić, ali mora nekako da me obavesti da je stigao paket!Neregistrovane posiljke postar nema obavezu da ostavi listic, jednostavno moze i da je spusti u sanduce ili zakaci na vrata... Za registrovane mora da ima potpis pa za njih ostavljaju listic sa kojim podizes paket... Ima unazad raznih iskustava, neko napisa skorije da je otisao u postu i pokupio vise paketa koji su stiglu u zadnjih nekoliko nedelja.
Nek radi kako hoće, nek donese na vrata, ostavi listić, ali mora nekako da me obavesti da je stigao paket!
Jedino da imaš uplaćeno čuvanje paketa(nije skupo), inače brzo ode nazad u Kinu, čak ni 5 dana ne čekaju!
Послато са Le X820 уз помоћ Тапатока
URxxxxxxxCN i RVxxxxxxxxCN@dean87
Neregistrovane posiljke nemaju puno pracenje.
Desavaju se slucajevi kada posiljke stignu posle 3-4 meseca.
Desava se za Ux...CN i S00... ili LP... posiljke koje idu preko Malezije
U kom su obliku kodovi za pracenje ?
@dedamrsoje
Da li se slaze lokalna posta i potpis sa adresom i imenom primaoca ?
Ako se slaze i ako je status objavljen tokom dana ( 02.09 ) , a ujutru ( 03.09 ) postar stvarno ne isporuci posiljku ,
odmah u lokalnoj posti napravite frku i obavezno treba napisati zalbu na https://www.posta.rs/cir/korisnicki-servis/reklamacije.aspx
a mozda si ( ako si ti primalac ) samo dobio dupliran broj za pracenje ( nije prvi slucaj )
Neregistrovane posiljke postar nema obavezu da ostavi listic, jednostavno moze i da je spusti u sanduce ili zakaci na vrata... Za registrovane mora da ima potpis pa za njih ostavljaju listic sa kojim podizes paket... Ima unazad raznih iskustava, neko napisa skorije da je otisao u postu i pokupio vise paketa koji su stiglu u zadnjih nekoliko nedelja.
@nsvladimir
izgleda da je pravilo da nema pravila, *mjau**mjau**mjau*. to bi trebalo da je stiglo. rapitaj se u posti da li ima paketa na to i to ime i tu i tu adresu
Meni npr.ova još nije uručena a imam tri ovakve![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari