E i meni jedna posiljka slajfuje preko SG dobio sam status shipment left country of origin warehouse,i kod svih posiljki bih isti dan dobio accepted by airline li sada vec tri cetiri dana stoji taj status da je posiljka napustila skladiste. Prodavac kaze sve ok cekaj nekoliko dana promenice se status.
Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka
Onda je verovatno to i kod mene u pitanju,jel ima negde da se moze pratiti 4px?Imam ja neku SG, ali je poslata iz kine preko 4PX. 4PX je imao nekih promena,a pre 3 dana se pojavila na singapurskoj pošti ovkao:
2019-05-28 00:00
Preparing to Dispatch (Country code: RS)
Da li to znači da će tek sad da krene kod mene?
Sve je to YANWEN Logistics
LP....
UC....
Najcesce salju preko Malezije i posle statusa Dispatch PreAlert to Serbia za 15-30 dana stize u Srbiju
Prijatno sam iznenađen sa Beijing poštom, kao da su SG, od momenta prispeća do GPC Beograd samo 7 dana, i to već 4-5 pošiljki :guitar:
Jel ti stiglo obaveštenje za ovu UB.... LV da je stiglo? Ja imam 3 paketa, vidim da su nam istog dana 30.05 krenule.Jel zna neko nesto o UC....11722YP posiljkama?
UB.....LV 5.5 Shipment accepted by airline. 30.5. Departed country of origin.
Da nema carineJel ovo znaci da je proslo bez carine?
I kod mene isti status, woohooJel ovo znaci da je proslo bez carine?
Nije to jos stiglo u Srbiju i nece skoro. Taj status prijem ti je najava nasoj posti da stize paket.Braco, sta ovo znaci?
![]()
![]()
Na ali-u kao da je doslo u srb, sto je nemoguce.
Danas su carinili pošiljke pristigle 15.05..Znači 16 dana se čeka otprilike.
Sent from my Mars pro using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari