Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jesu odlični za sad.. Mislio sam da se meni tako namestilo pa brzo stiglo.. Ali vidim da nisam jedini .

Sent from my Mars pro using Tapatalk

Neverovatni su. Naručio 27. maja, 30. Maja Departed country of origin, i sada 2. Juna dobio obaveštenje da je stiglo.
Sad samo carina da me ne zezne [emoji16]

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Meni ovaj poslednji paket preko SG mnogo traljavo ide narucio sam ga 26.05 i jos nije poleteo za Srbiju. Preko 4px trackinga se vidi da je zadnji status od danas depart from facility to shipping provider. Uvek mi je istog dana bila.promena vise statusa a ovde bukavlno jedan na dan uek je dosad za dva tri dana vec bio status information received i posle toga ubrzo despatched to overses nesto su zabrljali ovog puta.

Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka

BG, smartwatch je u pitanju, 30ak dolara. Videćemo sutra kakav će status dobiti. Trebalo bi da prodje, ali nikad se ne zna.

Ne bi trebalo da imas frke, ja sam imao 3 paketa od $40-45, proslo bez carine.

To se nikad ne zna, zavisi od carinika na koju je nogu ustao. Nekada prolazi i ono što bi trebalo da se ocarini, a nekada za "sitnice" se plaća harač [emoji3525]

Poslato sa SNE-LX1 uz pomoć Tapatoka

I to stoji :D Mada, BG carina je svakako "laksa" u odnosu na NS.. Vece sanse da prodjes dobro :p

I to stoji :D Mada, BG carina je svakako "laksa" u odnosu na NS.. Vece sanse da prodjes dobro :p

Slažem se. Mada, da mi pošiljke idu preko NS carine ili bih preusmerio pošiljke na BG područje ili bih odustao od kupovine preko neta [emoji57][emoji57]

Kada pročitam da oporezuju i zaštitno staklo ( iako znam da može sve ali i ne moraju) ježim se [emoji3517][emoji3517][emoji3517]

UB...SG

2019.06.02 : Arrive at destination country ( SRBIJA )
2019.05.29 : Arrive at transit country or district
2019.05.20 : Departed country of origin
2019.05.19 : Shipment left country of origin warehouse
2019.05.17 : Shipment at country of origin warehouse

RF...SG

2019.05.30 Receive item at delivery office - Item delivered ( SLOVENIJA )
2019.05.29 Arrival at Destination Postal Admin (From SG/SIN to SI)
2019.05.21 Despatched to overseas (From SG/SIN to SI/LJU)
2019.05.17 Shipment at country of origin warehouse

Stigla mi jedna pošiljka bez praćenja Yanwen preko Malezije, 18. maja Departed country of origin. Dosta brzo stižu pošiljke u poslednje vreme, pogotovo ove bez praćenja.

I meni stigle 3 posiljke danas :D
China post registered air mail i dve yanwen preko malezije. Za 20 dana su stigle.
Postar se smorio svaki dan mora da mi donosi haha

Yanwen UC..MY

06.05 Dispatch PreAlert to Serbia - danas isporuceno na kucnu adresu
03.05 , 07.05 , 13.05 - Dispatch PreAlert to Serbia - nije isporuceno

status 16.05 - Item Posted Over The Counter to Serbia je za sve isti

Ćale mi šalje poruku: "Dobio sam dve potvrde za pošiljku, iz Jagodine i Singapura?!" :d

Poručih na njegovo ime, za svaki slučaj, ali maksimalno su ispoštovali, RB...SG poslata 24.05.

Stigla danas u zemlju jedna reg. preko SG Post-a poručena 20. maja... Uredno mi je stigao mail od AliEXpress-a i na Track24 piše:
Arrive at destination country

Međutim, na sajtu Pošte nema ništa: Ne postoje podaci o ovoj pošiljci.

Izgleda da su ovi singapurćani prebrzi za PTT Srbija.

Poslednja izmena:
Pojaviće se kasnije ilo sutra ujutro. Tako je uvek sa SG

Evo kao info:

Jedna neregistrovana - Dispatch PreAlert To SERBIA - 14.05.

Isrporučeno - danas.

Moj paket naručen 15. maja, koji je išao preko SG, 31. maja otišao na carinu, a sad vidim da je danas pušten na opremu. NS carina.

OnePlus 6/Tapatalk

Da nema vas sa NS carine, čovek bi pomislio da se uopšte ne plaća harač za nešto iz inostranstva[emoji23]

Ne staj nam na muku [emoji24][emoji1]

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Kada krenu poteškoće sa pošiljkama, samo pomislim na NS carinu i meni je odmah lakše :p:-devil-:

Džukele bezobrazne, a da ne pominjem ono sa "grejačem" što mi se desilo. :D

OnePlus 6/Tapatalk

@ Sgt. Major

Desi im se da pogrese i to im se moze i oprostiti , ali se NS haraclijama nikako ne moze oprostiti harac na gomilu sitnica i zadrzavanje posiljki po 20-ak dana...

grejac.jpg : suplementi.jpg

:laugh:

Poslednja izmena:
Da da, ta lj dokument sa prve slike je moj. :D

Slažem se za zadržavanje, pre nekoliko meseci mi je paket sa četiri obične majice u vrednosti od 25e stajao tamo skoro tri nedelje.

OnePlus 6/Tapatalk

Imam jednu pošiljku sa EQTWL...YQ brojem za praćenje i slučajno primetim kad sam je pratio gde se nalazi na postalninja sajtu, alternativni broj za praćenje.
Da li je taj broj uopšte validan, pošto mi je čudno da je on USPS pošta, a ovaj glavni bi trebalo da ide belgijskom?

Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока

Sta je uneto kao destinacija na postal.ninja ?

Da li je to YunExpress Logistics ?

TN : EQTWL...YQ
Shipment type: Bpost
To address :
Addressee :

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno