Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja iam 4 pošiljke bez praćnja. Sa jednom od februara sam se već oprostio, a ove tri kada će i da li će stići, videćemo.

praćenje pošiljke

Prijatno sam iznenađen sa Beijing poštom, kao da su SG, od momenta prispeća do GPC Beograd samo 7 dana, i to već 4-5 pošiljki :guitar:

Poslednja izmena:
E i meni jedna posiljka slajfuje preko SG dobio sam status shipment left country of origin warehouse,i kod svih posiljki bih isti dan dobio accepted by airline li sada vec tri cetiri dana stoji taj status da je posiljka napustila skladiste. Prodavac kaze sve ok cekaj nekoliko dana promenice se status.

Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka

Nadam se da si u pravu. Samo da za tih nekoliko dana ne bude ovde, pošto je SG u pitanju, a da nemam pojma da je stigla ;)

Imam ja neku SG, ali je poslata iz kine preko 4PX. 4PX je imao nekih promena,a pre 3 dana se pojavila na singapurskoj pošti ovkao:

2019-05-28 00:00
Preparing to Dispatch (Country code: RS)

Da li to znači da će tek sad da krene kod mene?

Imam ja neku SG, ali je poslata iz kine preko 4PX. 4PX je imao nekih promena,a pre 3 dana se pojavila na singapurskoj pošti ovkao:

2019-05-28 00:00
Preparing to Dispatch (Country code: RS)

Da li to znači da će tek sad da krene kod mene?
Onda je verovatno to i kod mene u pitanju,jel ima negde da se moze pratiti 4px?

Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka

Ja 15. maja naručio nešto, išlo preko SG, juče sam dobio notifikaciju da je stiglo i sad vidim na sajtu Pošte da je u izmeničnoj pošti. Baš me zanima koliko ću sad da čekam naše, posebno zato što ide na NS carinu.

UC147689912YP - stigla jos jedna koja je kasnije promenila track no u UC298787032MY.
Poslato 6.5. stigla danas.

Sve je to YANWEN Logistics

LP....
UC....

Najcesce salju preko Malezije i posle statusa Dispatch PreAlert to Serbia za 15-30 dana stize u Srbiju

Da, da. Ima posiljke koje pocinju sa S0, to je takodje YP i idu preko Malezije.

Prijatno sam iznenađen sa Beijing poštom, kao da su SG, od momenta prispeća do GPC Beograd samo 7 dana, i to već 4-5 pošiljki :guitar:

To sa Kinezima se nikad ne zna. Cinjenica je da u poslednje vreme njihove posiljke relativno brzo stizu, sto je apsolutno pozitivno. Unazad nekoliko meseci posiljke poslate preko China Post Registered Mail, stizale su mi iskljucivo subotom, jako jako retko radnim danima. Medjutim, situacija je sada znatno bolja i posiljke stizu relativno brzo, mada opet kazem, sve je moguce. I da stigne brzo i da ga otegne u nedogled.

Meni je jedna pošiljka od 25. Maja na BG carini. Ako je suditi po ranijim postovima trebalo bi da bude kod mene krajem sledeće nedelje i da vidim koliki ću harač da platim ☹️☹️

Meni bukvalno sve posiljke ovog meseca, bilo ih je 10, a bice ih jos toliko, ni1 nije ocarinjena i nisam cekao vise od 1 dana da se posalje u moju postu. Da l' je sreca ili gotive moje posiljke, pojma nemam. XD

Jel zna neko nesto o UC....11722YP posiljkama?

UB.....LV 5.5 Shipment accepted by airline. 30.5. Departed country of origin.
Jel ti stiglo obaveštenje za ovu UB.... LV da je stiglo? Ja imam 3 paketa, vidim da su nam istog dana 30.05 krenule.
Mada na AE stoji posle Departed country of origin stoji za 31.05 u 9h Shipment arrived at country of origin post office. Tako da mi je nelogično, jedino ako se taj status odnosi da je doslo u Letoniju, i sad ovo obaveštenje na mail što sam dobio je za Srbiju.

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Da stigao je mail justros da je stiglo u srb, mada ja ne verujem u to.

Evo našao sam gde ima praćenje za ove naše LV pakete , pa to izgleda ovako... Tako da ako je juče krenuo paket iz Letonije onda je verovatno i stigao u Srbiju

ac6e1900c8addc261b451163ab56cb4e.jpg

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Da tracking sa tog sajta odgovara situaciji, 29 dana cekaju posiljke da ih oni posalju.

Jel ovo znaci da je proslo bez carine?

Prilozi

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    22.5 KB · Pregleda: 65
Braco, sta ovo znaci?

5994fafa18561878cffa7d062fbc9363.jpg

2a12decc7deb7bd397da02208d18b2ea.jpg

Na ali-u kao da je doslo u srb, sto je nemoguce.

Zna li neko za rastumači poslednja dva statusa?

31.05.2019 14:00:28 11003 IZMENIČNA POŠTA - 11200 GPC BEOGRAD Otprema
01.06.2019 04:56:49 10200 GPC BEOGRAD - 11070 Beograd 27 Otprema
01.06.2019 15:17:54 11070 Beograd 27 - 10200 GPC BEOGRAD Otprema

Iz carine je otišlo u Poštu NBG, pa iz pošte NBG nazad na carinu? 11070 nije moja pošta, ali obično oni proslede u ispravnu - 11073... Tj. obično ide 1. GPC - 11070; 2. 11070 - 11073...

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Zivim u Bogaticu, ali mi je zbog posla adresa u SM, pa mi tamo sve stize.

Danas su carinili pošiljke pristigle 15.05..Znači 16 dana se čeka otprilike.

Sent from my Mars pro using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno