Ma prvi put narucujem, strah da se paket ne vrati, zurba, nisam tu, sve se poklopilo i onda mi svaka sitnica upadala u oci i izazivala neki strah da ne ostanem bez paketa.Šta te bunilo? Na madjarskom sajtu piše isporuka u toku - što i jeste dok je ne dobiješ ili je vrate nazad [emoji39]
Idi danas u poštu i ako nemaš papir kažeš da na sajtu piše da je ostavljen ali ga ti nisi dobio i po imenu a i po TN će ti baćimi dati pošiljku ali moraš lično neće preporučen pošiljke da daju bez lične, tj poštar oće bolje mu nego da vraća ali pošta jok!
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Upravo tako.To je prednost manjih mesta gde se svi znaju pa lk samo za policiju [emoji12]
Sent from my MI 5s using Tapatalk
koja carina.Meni juce prosao paket koji je stigao 14.4 BG carinaStoji mi paket od 13.04 na carini. Kakvi neradnici majko moja.
Bg, možda će onda i moj paket danas, sutra..koja carina.Meni juce prosao paket koji je stigao 14.4 BG carina
Pozdrav
Sent from my M9 using Tapatalk
Pre nego sto te ljude zovete svakakvim imenima, barem istrazite koliko stvarno rade.Stoji mi paket od 13.04 na carini. Kakvi neradnici majko moja.
Da, to hocu da kazem.Hoces da kazes da je normalno da paket stoji na starini toliko dugo i da se oni ubise od posla i ne stizu da ga puste?
Da je tako, sve bi pakete precenjivali, sladili se od takse kada se neko zaliDa nije mozda da ih zabole ona stvar da rade svoj posao i da im je bitnije da naplate otvaranje paketa vrednosti 2 dolara nego da ubrzaju citavu proceduru i posalju ljudima njhove posiljke.
Hi there
Thank you for shopping at GeekBuying!
It is pity to hear the bad news that we know your package was sent out and there is not updated-tracking information .don't worry and we are here help you .
1. We have contacted the shipping company to investigate. It will take a little long time to get results.
Please wait patiently. Once we get any information, we will keep you informed.
2. And you can contact your local post office and offer a document with the stamp to prove that you don’t receive your package.
(please get it with the stamp of the post office )
Then please offer it for us , we will handle your problem accordingly. Please don’t worry.
We honestly apologize for the inconvenience. If you have any questions, please feel free to let us know.
Jennifer
Pre nego sto te ljude zovete svakakvim imenima, barem istrazite koliko stvarno rade.
Ima svakakvih neradnika naravno, ali neki u drzavnim slubama se ubiju od posla, a opet ih zovu svakakvim imenima.
Imajuci u vidu koliko robe stigne iz Kine samo preko posti, carinici verovatno i rade kao ludi.
10 dana stoji paket na carini i opet su neradnici.... a pre dva meseca sam vam rekao da ce posle Uksrsa i oko Prvog Maja biti po 2 nedelje super ako bude samo tako kratko zadrzavanje na carini.
Mislim.... pretertujete ga.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari