Kazi ti njima da nasa posta ne izdaje takve potvrde, slikaj mu eventualno tracking sa sajta Poste.
Nadam se da si platio PPal-om, pa ako te smaraju, lepo njih iscimaj, i ne gubi vreme na ove smarace iz GB.
@zezam krizu
Koja posta je u pitanju ( CN , SG , NL , TR .... ) ?
http://www.posta.rs/struktura/eng/aplikacije/alati/posiljke.asp
EDIT : primer
Pogledajte prilog 250425
Kake veze ima limit za carnjenje kad država dala tumačenje da na sve mora da se plača pdv? Carinski deo procedure je usputan i ne pravi on problem jer ako otvaraju paket i naplate samo pdv on se isto zadržava kao i da je carinjen!!!Iskreno ja sam o ovoj temi vise puta pisao u ovom delu foruma. I lepo opet kazem hajde da se sakupimo svi koji narucujemo nesto da pozovemo pravnike,carinike i ostale sluzbe pa da se nesto na politickom nivou pocne raditi. Cak nas je i Bosna sad vec presla. Kod njih je od 1 aprila 150€ bez carine samo pdv.
Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока
68$ je bila usluga transporta za UPS 4000 dinara+PDV je bila špedicija. Primalac paketa je bilo pravno lice.Da li možeš detaljnije o UPS, tih 10k dodatnih troškova je špedicija ili nešto drugo?
JK kao Južna Koreja?Pa samo shipping bi bio pola.
JK vec ima to za uvoz po JMBG.
@zezator krize, ima li rok koji su sami postavili? Mesec dana da stigne nije puno![]()
Nema to veze, dok imas tracking, mozes da znas gde je i da se zalis ako zaluta. Ja bi predlozio da sacekas do kraja maja, ako ti je bitan telefon/box/sta vec.Slazem se, i to za proizvod koji ipak ima dosta veliku vrednost s' obzirom da sam porucivao i stvari koje su bile i mnogo jeftinije a stizale su za 2 nedelje (doduse ne sa Geekbuying-a, ali kako trenutno iskusavam ovo, verovatno necu vise nikad porucivati od njih). Jedino sto imam su ove potvrde sto su mi stizale na mail, da je ocekivana dostava 15-30 dana i od PayPal-a da mogu da se zalim od trenutka transakcije 180 dana.
Ma i Nis pdv na sve zivo.Znači, Novi Sad 25+ dana, em se najduže čeka, em pdv na sve živo![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari