Narucio jedan od paketa preko Aliexpress-a jos 02.12 (registrovana varijanta). Nakon par dana, tacnije 04.12. paket je usao u proceduru (logistics order has been created). Na moje veliko iznenadjenje, 16.12 stoji obavestenje - shipment cancelled. Posalo sam mail prodavcu, koji, izgleda, takodje nije znao o cemu se radi I porucio da ce proveriti, tako da sada cekam odgovor. Videcemo sta ce biti, a to su dve stvari: Ili ce ici na dispute, pa povracaj para ili ce da salje ponovo. Posto je isporuka ponistena da li to znaci da mogu odmah da pokrenem dispute ili moram da cekam jos 46 dana koliko je ostalo do isteka zasticene kupovine?
Ma to je siguran full refund. Samo sto nazalost se izgubi desetak dana dok sve se zavrsi. A razlog otkazivanja nikad neznas.Imas osnova za dispuite. Kod mene je slicna prica.."shipment cancelled". Ali priznao full refund bez reci..
Ma nemora da znaci meni rekoh vec paketi od 11.11 se negde zagubili a paket od 28.11 stigao danas u Srbiju a ide preko SG poste kao i ovi od 11og. Tu je izgleda problem kojim putem ovi idu kad napuste Kinu. Ove od 11og su izgleda poslali kocijama.Sto se tiče pošiljki da je zaglavilo, zaglavilo je. SG i CN stoji sve u mestu, NL tu i tamo..čekam i na BE.. imam utisak kao da sve stoji
Meni dva paketa preko Singapura I dva preko Hong Konga stigla za 14 dana. Narucio pocetkom decembra. Preko Turaka nesto malo sporije od 16-20 dana (jedna posiljka 16 dana, druga 20).Ma nemora da znaci meni rekoh vec paketi od 11.11 se negde zagubili a paket od 28.11 stigao danas u Srbiju a ide preko SG poste kao i ovi od 11og. Tu je izgleda problem kojim putem ovi idu kad napuste Kinu. Ove od 11og su izgleda poslali kocijama.
Послато са Lenovo K33a48 уз помоћ Тапатока
Ma to je siguran full refund. Samo sto nazalost se izgubi desetak dana dok sve se zavrsi. A razlog otkazivanja nikad neznas.
Послато са Lenovo K33a48 уз помоћ Тапатока
@milicevic
Mozes da otvoris spor , a ako prodavac hoce ponovo da posalje mozes i to da prihvatis.
Svakako. Sad cekam odgovor, pa cemo videti sta dalje
Jel 11132 tvoja posta?Koja je ovo fora? Niko nije pokušao da isporuči, em ima kući neko uvek, em sam premotao kamere i poštar nije dolazio uopšte.
Jel 11132 tvoja posta?
Parcel overview
Date
Time
Parcel status
GLS Location
04/12/2017 17:18 The parcel has reached the GLS ParcelShop. Austria Anthering
04/12/2017 11:51 The parcel was handed over to the consignee. Austria Anthering
04/12/2017 06:50 The parcel is in the GLS delivery vehicle to be delivered in the course of the day. Austria Anthering
04/12/2017 06:47 The parcel has reached the GLS location. Austria Anthering
01/12/2017 15:30 The parcel is being stored in the GLS depot. It could not be delivered as the consignee was absent. Austria Anthering
01/12/2017 11:27 The parcel could not be delivered as the consignee was absent. Austria Anthering
01/12/2017 06:01 The parcel is in the GLS delivery vehicle to be delivered in the course of the day. Austria Anthering
01/12/2017 05:53 The parcel has reached the GLS location. Austria Anthering
30/11/2017 23:08 The parcel has reached the GLS location. Austria Ansfelden
30/11/2017 23:08 The parcel was handed over to GLS. Austria Ansfelden
26/11/2017 19:14 The parcel data was entered into the GLS system; the parcel was not yet handed over to GLS. Austria Ansfelden
Typo, 11032. Zovi postu i proveri da li paket treba tebi ici, nije normalno da bude Unsuccessful delivery ako je tacna adresa, drugi status treba da stoji.Gde piše 11132? Broj pošte je tačan sa slike.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari