Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni je iz Spanije posao paket 24. (od MyProtein-a), tek danas je stigao na carinu!

Moj paket na carini vec 7 dana..
12ced46b28fa3d4a94d511330f9d1818.jpg

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Moj 11 dan a posto ide vikend zagarantovano mi je minimum 15 dana. Strasno

Послато са Lenovo K33a48 уз помоћ Тапатока

Meni je paket od 20.11. danas napustio carinu, tako da bi i ti tvoj trebao uskoro da ocekujes...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Moj epilog

019f41145b562874c7c4c4a58980bebb.jpg

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Sudeci po singapurskoj pošti da, naši se prave ludi [emoji848]

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Ljudi imam nešto čudno pa bi molio pojašnjenje.
Skoro poručio nešto preko Aliexpress standard Shiping paket ide preko Singapure post. Međutim na aliju piše da mi je paket poleteo 30.11 ka Srbiji a danas dobijam novi status o čemu se radi ovde?
ee66623dd2c8008a84c43a5ea6c8a4b3.jpg
e87e43855a9a184e4d56e9801067ec24.jpg

Послато са Redmi Note 4X уз помоћ Тапатока

30. je napustilo Kinu, a danas tranzitnu zemlju (verovatno Singapur). Tako i treba za SG poštu, sve je u redu.

Khm, da li je ovo poslato ili ne?
008066ee4d08b0393631a81c8d425c72.jpg
ef65a4f0e254cf4461193448b18d52cb.jpg

Mislim da je otkazana posiljka. Moras da pokrenes dispute da bi ti vratili novac. I ja sam imao takav slucaj sa jednim novcanikom. 15 dana bio neki cudan status i na kraju "cancel shiping".

Mislim da je otkazana posiljka. Moras da pokrenes dispute da bi ti vratili novac. I ja sam imao takav slucaj sa jednim novcanikom. 15 dana bio neki cudan status i na kraju "cancel shiping".

Poslao sam vec 2 poruke ali prodavac ne odgovara. :/

Ostavio sam mu rok do veceras :D

Ovaj tepih kod Kineza 180 dinara čini mi se. Danas video u jednoj Kineskoj radnji.

Elasticna guma? Moram da proverim. :)

@svi

Dispute zavrsen za sat dva..potpuna refundacija.

Da na pakovanju stoji ženska koja meditira:D. Kako sam shvatio elastičan tepih za jogu ima ih u raznim dimenzijama i bojama. Zapamtio sam to jer sam mislio da je mušema za sto:-devil-:

Poslednja izmena:
Пре петнаестак дана сам поручио неки масажер са регистрованом поштарином коју сам платио. Добио сам код за праћење који се још не види у систему. Колико треба чекати да се код види у систему? Раније кад сам поручивао са кодом, он се појави после пар дана.

Послато са 5085D уз помоћ Тапатока

Nema pravila, nekad se vidi posle 2 dana nekad 10-15. Ako ne radi ni posle 30 dana kontaktiraš prodavca i tražiš objašnjenje.
Btw, ne računa se od momenta kupovine već od momenta slanja pošiljke od strane prodavca...

Poslednja izmena:
Знам да је од момента слања, 20.11. купљено, а 21.11. послато.

Sačekaj još 2-3 dana i onda cimaj, trebalo je već da se vidi.

Да ли је "China post registered air mail" пошиљака са регистрованом и исправним бројем за праћење? RSxxxxxNL

Ne, to je PostNL. Ali nemoj da te buni ako sa Ali-a PostNL stave pod "China post".

Pitaj prodavca zasto se ne vidi, ali ja bih rekao da je on namerno vec registrovao da ce poslati, a ceka da se nakupi dovoljno posiljki jer mu je jeftinije da tako salje.

PostNL uzasno kasni sa podacima za pracenje....

primer:
narudzbina 11.11 - broj za pracenje postavljen 14.11
prvi podatak se pojavio 24.11 a prvi validan podatak 30.11 - paket primljen u PostNL centar
i evo malopre - paket u tranzitu ka sledecem tranzitnom centru
bnl.jpg

Kinez se javio kada je poslao paket i 22.11 je javio da postoji neki problem i zamolio za strpljenje

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno