Jel ovaj paket vraćen prodavcu ili pogrešno tulmačim tracking?Moj epilog
![]()
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Ne vidim razlog što bi USB bio vraćen.Sudeci po singapurskoj pošti da, naši se prave ludi [emoji848]
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Tačno. Danas prosao. Znaci u ponedeljak kod mene [emoji3]Meni je paket od 20.11. danas napustio carinu, tako da bi i ti tvoj trebao uskoro da ocekujes...
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Zna li se vreme dostave iz Singapura do Srbije?30. je napustilo Kinu, a danas tranzitnu zemlju (verovatno Singapur). Tako i treba za SG poštu, sve je u redu.
Obično 3 do 5 dana prođe dok ne dođe na izmeničnu poštu.Zna li se vreme dostave iz Singapura do Srbije?
Послато са Redmi Note 4X уз помоћ Тапатока
Hvala!Obično 3 do 5 dana prođe dok ne dođe na izmeničnu poštu.
Послато са Redmi Note 2 уз помоћ Тапатока
Mislim da je otkazana posiljka. Moras da pokrenes dispute da bi ti vratili novac. I ja sam imao takav slucaj sa jednim novcanikom. 15 dana bio neki cudan status i na kraju "cancel shiping".Khm, da li je ovo poslato ili ne?![]()
![]()
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Poslao sam vec 2 poruke ali prodavac ne odgovara. :/Mislim da je otkazana posiljka. Moras da pokrenes dispute da bi ti vratili novac. I ja sam imao takav slucaj sa jednim novcanikom. 15 dana bio neki cudan status i na kraju "cancel shiping".
Послато са Lenovo K33a48 уз помоћ Тапатока
Mislim da je otkazana posiljka. Moras da pokrenes dispute da bi ti vratili novac. I ja sam imao takav slucaj sa jednim novcanikom. 15 dana bio neki cudan status i na kraju "cancel shiping".
Послато са Lenovo K33a48 уз помоћ Тапатока
Elasticna guma? Moram da proverim.Ovaj tepih kod Kineza 180 dinara čini mi se. Danas video u jednoj Kineskoj radnji.
Da na pakovanju stoji ženska koja meditiraElasticna guma? Moram da proverim.
@svi
Dispute zavrsen za sat dva..potpuna refundacija.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari