ljudi sta znaci ovo podnosenje na pregled,imam li razloga za strah da slucajno ne zakacim carinu?Pogledajte prilog 197683
ma jok ko jos placa carinu....
Ja ne mogu da verujem, ali par zadnjih pošiljki su mi stigle jako brzo u EU. 15ak dana otprilike, sad sam poslednje tri imao i DHL-om, stigle mi za par dana, ova poslednja naručena juče, poslata 5. Aprila, stiže sutra, 6. Aprila...Nije mi jasno na koji način dostave ovako brzo pošiljku iz Kine do Austrije DHL-om.
Pogledajte prilog 197296
ne, biće tako jedno 4-5 dana (podnošenje na carinski pregled) dok ga carinik ne otvori i proceni vrednost a onda dobijaš pake sa sve uplatnicom...
Пдв очекујеш увијек, 100 пута писано.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
ne ocekujem ga uvek,jer od nekih 30 paketa ovo ce biti prvi put da cu platiti...
pa zato mi van BG platimo duplo sve sto ti ne platis :d
pa zato mi van BG platimo duplo sve sto ti ne platis :d
Imam pitanje u vezi svoje prve narudzbine sa bodybuilding.com... Dobio sam ovaj broj Tracking Number: 10500138200000436 i pise: Track This Shipping Method: GFS_INTERNATIONAL. Naravno to je neispravan broj za pracenje poredeci sa onim ??11111111111CN, ali zanima me da li mozda radi na nekom drugom sajtu, i ako radi molim link. A ako ne radi tracking number dal neko ima bilo kakva iskustva sa ovima? Narucena je cisto radi testa jedna manja bocica vitamina od 13 dolara.
Ne verujem da moze da se isprati do dostavljanja ali neke prve korake, tipa dok ne napusti zemlju porekla, mozda.
Meni preko SE poste jos nije stigla posiljka, poslata 18.02. Ne nadajte se brzoj isporuci...
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
konacno stigla posiljka...posle 54 dana preko SE poste...![]()
Radis na niskoj carini?pozz369,50din pozzz
Ništa ne košta da proveris...Jel ovo znaci da moram otici u postu sutra? Pogledajte prilog 198008
Nisam bio kuci danas ali ni u sanducetu nema nikakvog listica
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari