Recimo da šalješ puno paketa svaki dan, da ne bi nosio pakete na poštu i čekao da ti daju brojeve za praćenje pa onda ih slao tvojim kupcima, imaš mogućnost da elektronski prijaviš paket tj. obavestiš poštu da treba da dođe kuriri i preuzme pakete, uloguješ se lepo u sistem pošte, uneseš podatke kupca dobiješ od pošte podatke koje dalje odštampaš na nalepnici (tu imaš i broj za praćenje) i to zalepiš na kovertu i ti si gotov, paket čeka kurira pošte da ga preuzme a u pošti nemaju ništa da rade više, kad kurir preuzme pakete i odnese ih na poštu oni tamo samo jedan po jedan provlače kroz bar kod skener da bi evidentirali da je paket na pošti i to je sav njihov posao, slože paket u adekvatnu korpu prema zemlji gde putuje i obrada paketa je završena, nema kuckanja po tastaturi ispunjavanja obrazaca i šta ti ja znam.
E pa tvoja porudžbina je u tom prvom koraku, prodavac je primio porudžbinu, spakovao paket i na sajtu pošte prijavio da ima paket koji kurir treba da preuzme.
Tako i piše "information received" = primljena informacija o paketu, pa u zagradi (da ne prepisujem sve) "ovo nije potvrda fizičkog prijema registrovane pošiljke" znači pošta je primila informaciju da ima neki paket sa tim brojem praćenja što ti imaš ali nije još primila paket...
edit, brzi mi je kinda ubio poentu objašnjenja ali mi bilo žao da bacim 3 minuta kucanja 🙂
P.S. hehehe, vidi, ovo mi je 999-ti post :-devil-: