И ја сам добио такав. Сумњам да је број који може да се испрати до краја (свакако није класичан број) Што је најгоре они некад нису давали џабе трекинг. Шта ин је сад ово требало!?
На trackitonline.ru га препознаје као шведску али је још рано да се појави, тек сам га јуче добио. Свакако сам убеђен да неће захтевати потпис приликом преузимања што омогућава нашим поштарима да га запале. Једино може да их укочи ако има царина па постоји траг због тога. Свакако може сам да плати царину и каже ја уручио.
Не знам шта им је ово требало, наручио сам ствар од скоро 60$ и реко, види по први пут гратис број код њих... Платио сам Пејпалом, они ће да пукну паре, ако не стигне пошиљка али губим два месеца...
На trackitonline.ru га препознаје као шведску али је још рано да се појави, тек сам га јуче добио. Свакако сам убеђен да неће захтевати потпис приликом преузимања што омогућава нашим поштарима да га запале. Једино може да их укочи ако има царина па постоји траг због тога. Свакако може сам да плати царину и каже ја уручио.
Не знам шта им је ово требало, наручио сам ствар од скоро 60$ и реко, види по први пут гратис број код њих... Платио сам Пејпалом, они ће да пукну паре, ако не стигне пошиљка али губим два месеца...
Ja sam istu tu bateriju narucio kod istih i preko iste poste isto registrovan, proslo je 13 dana od statusa shipped i sad je kod nas na carini, malo su spori sa azuriranjem informacija ali licno nikad brze mi nesto nije stiglo u srbiju. I tek kada je uslo u srbiju pojavio se trag u nasoj posti. Inace prvo su pokusali preko svedske poste da posalju ali su oni odbili i napisali: unfit for airmal delivery. Tako strpi se, jel imas bilo kakvu informaciju za tj kod na sajtu holandske poste ?Na Gearbest kada se ulogujem vidim tracking number, isti koji su mi poslali mailom, ali su ga u mailu nazvali shiping number.
Pogledajte prilog 195535
Vidim to što sam porućio, ali kada taj broj ukucam na sajtu pošte http://www.posta.rs/struktura/lat/aplikacije/alati/posiljke.asp izbaci Ne postoje podaci o ovoj pošiljci.
Kada sam taj broj kucao po onim ruskim sajtovima, pre nekoliko dana izbacivao je neke podatke, ali sutra ig više nije pokazivao, ni sada ništa ne pokazuje.
Imate moj tracking number RC458596596NL , da li negde grešim ili ...
Prvo sam video na trackitonline.ru da se pojavio paket sa Gearbesta sa onim bezveze brojem pa ga onda ukucam i ovde
http://directlinktrackedplus.com/multipletrack-client2.php
kad tu pored tog broja pojavi se i klasican tracking broj!? Mozda napljuvasmo ljude ni krive ni duzne?
Ma da, ovi sa Gearbesta daju order number a ne tracking number jer su idijoti pa moraš da odeš na taj sajt koji si naveo da bi video tracking number. Inače Gearbest ima dosta dobre cene nekih proizvoda ali izgleda da tamo rade teški amateri a i prevaranti (znam iz ličnog iskustva) tako da pazite se!
Који ти је формат трекинг броја на том пакету? Класичан или...?Poručio 2 marta sa Gearbest xiaomi powerbank, platio tracking number, sa kojim ništa nisam uspeo da vidim, (ni u holandskoj pošti), ali se paket jutros uredno pojavio na vratima.
Ovo mi je prva porudžbina iz Kine, paket je stigao za 20 dana, baš brzo.
Који ти је формат трекинг броја на том пакету? Класичан или...?
Да, то је класичан формат трекинг броја. Како ниси испратио? Сваки корак има. Нема још увек да си преузео пошто нису данашњи дан ажурирали, сви кораци су туValjda klasičan, ovaj broj sam dobio RC458596596NL, paket je stigao za 20 dana, za to vreme nisam uspeo ništa da saznam iz tog tracking broja koji su mi poslali.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari