Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
И ја сам добио такав. Сумњам да је број који може да се испрати до краја (свакако није класичан број) Што је најгоре они некад нису давали џабе трекинг. Шта ин је сад ово требало!?

Poslednja izmena:
И ја сам добио такав. Сумњам да је број који може да се испрати до краја (свакако није класичан број) Што је најгоре они некад нису давали џабе трекинг. Шта ин је сад ово требало!?

Takodje mislim da nece moci da se lepo isprati,malo je glupo sto ti placas dodatno za nesto sto ne radi kako treba.Trazio da vidim jel odgovara nekoj posti i ne mogu da nadjem btw u poruci pise sweden post xD

На trackitonline.ru га препознаје као шведску али је још рано да се појави, тек сам га јуче добио. Свакако сам убеђен да неће захтевати потпис приликом преузимања што омогућава нашим поштарима да га запале. Једино може да их укочи ако има царина па постоји траг због тога. Свакако може сам да плати царину и каже ја уручио.
Не знам шта им је ово требало, наручио сам ствар од скоро 60$ и реко, види по први пут гратис број код њих... Платио сам Пејпалом, они ће да пукну паре, ако не стигне пошиљка али губим два месеца...

Poslednja izmena:
На trackitonline.ru га препознаје као шведску али је још рано да се појави, тек сам га јуче добио. Свакако сам убеђен да неће захтевати потпис приликом преузимања што омогућава нашим поштарима да га запале. Једино може да их укочи ако има царина па постоји траг због тога. Свакако може сам да плати царину и каже ја уручио.
Не знам шта им је ово требало, наручио сам ствар од скоро 60$ и реко, види по први пут гратис број код њих... Платио сам Пејпалом, они ће да пукну паре, ако не стигне пошиљка али губим два месеца...

Takodje izlazi i meni svedska posta kad ukucam,isto sam dobio juce vidicemo nadam se najboljem xD.Ja narucio stvar od 20$ takodje platio preko pajpala,ne brinem se za novac nego sto cu nepotrebno da se izmotavam ako se nesto "izjalovi" sto nije nemoguce da se desi pogotovo kod nas. Ne deluje mi sigurno uopste,mada videcemo kao sto kazes jos je rano :) Cekaj ti si gratis dobio track number nisi dodatno platio?

Poslednja izmena:

Gearbest na kupovinu preko 40$ daje free registered tracking number.

Na Gearbest kada se ulogujem vidim tracking number, isti koji su mi poslali mailom, ali su ga u mailu nazvali shiping number.
Pogledajte prilog 195535
Vidim to što sam porućio, ali kada taj broj ukucam na sajtu pošte http://www.posta.rs/struktura/lat/aplikacije/alati/posiljke.asp izbaci Ne postoje podaci o ovoj pošiljci.
Kada sam taj broj kucao po onim ruskim sajtovima, pre nekoliko dana izbacivao je neke podatke, ali sutra ig više nije pokazivao, ni sada ništa ne pokazuje.
Imate moj tracking number RC458596596NL , da li negde grešim ili ...
Ja sam istu tu bateriju narucio kod istih i preko iste poste isto registrovan, proslo je 13 dana od statusa shipped i sad je kod nas na carini, malo su spori sa azuriranjem informacija ali licno nikad brze mi nesto nije stiglo u srbiju. I tek kada je uslo u srbiju pojavio se trag u nasoj posti. Inace prvo su pokusali preko svedske poste da posalju ali su oni odbili i napisali: unfit for airmal delivery. Tako strpi se, jel imas bilo kakvu informaciju za tj kod na sajtu holandske poste ?

То ти је нормалан број за праћење. Наравно да се неће појавити на сајту напоре поште док не уђе у Србију, у овом случају мислим да ћеш га видети кад стигне у Холандију. Иначе, прати пошиљку на 17track или још боље trackitonline.ru.

Prvo sam video na trackitonline.ru da se pojavio paket sa Gearbesta sa onim bezveze brojem pa ga onda ukucam i ovde
http://directlinktrackedplus.com/multipletrack-client2.php
kad tu pored tog broja pojavi se i klasican tracking broj!? Mozda napljuvasmo ljude ni krive ni duzne?

Ma da, ovi sa Gearbesta daju order number a ne tracking number jer su idijoti pa moraš da odeš na taj sajt koji si naveo da bi video tracking number. Inače Gearbest ima dosta dobre cene nekih proizvoda ali izgleda da tamo rade teški amateri a i prevaranti (znam iz ličnog iskustva) tako da pazite se!

Kod svih ima prevaranata, samo je pitanje na koga naletiš.

Koja opcija od ponuđenih je naj pametnija što se tiče brzine, isporuka je EU
64938bab69e0da11b26fde12a61f3b3b.jpg

Pa pisu ti ocekivana vremena isporuke, sa tim da 1-5$ mogu verovatno da traju dosta duze...

DHL global naravno :D
Kupiš, odeš do wc-a i dok se vratiš već piše da je kurir DHLa preuzeo pošiljku :D

Svi oni obećavaju 10-15 dana ali u praksi baš i nije tako
Mislio sam na ove jeftinije pošto je ceo paket 5€

Pa napisao si da ti je brzina bitna, možda željko zna šta si mislio ali ja nisam baba vanga :D
Elem, onda uzmi registered Airmail via HK ta opcija je kod mene uvek bila OK.

Onda biram HK, Hvala
Inače i ova varijanta DHL je ništa brža a ona na koju si verovatno mislio je DHL Express i stiže za 4-5 dana ali je 36.90€
[emoji4]

Ma da, ovi sa Gearbesta daju order number a ne tracking number jer su idijoti pa moraš da odeš na taj sajt koji si naveo da bi video tracking number. Inače Gearbest ima dosta dobre cene nekih proizvoda ali izgleda da tamo rade teški amateri a i prevaranti (znam iz ličnog iskustva) tako da pazite se!

Problem je sto taj broj pise na koverti, barem taj vidim na slici koju su poslali.
Inace moja iskustva sanjima su ok. Ovo cemo tek da vidimo kad stigne.

Sa gearbesta citava dva puta kada sam kupovao preko njih, odmah daju order number, a kroz neki dan kada posiljka bude isporucena posalju tracking number
Ali naravno ako doplatis za njega, ovako bez njega nisam nikad narucivao

Ови ми је 12а поруџбина од њих. За све које су биле испод 50$ доплаћивао сам трекинг. За једну од преко педесет се не сећам. Увек сам добио трекинг (класичан) број. Овакав број први пут. Немам ништа против ако може да се испрати и захтева потпис приликом преузимања.
Нисам сигуран да ће моћи јер кад уђе у Србију ако нема на коверти класичан а вероватно нема, ту је крај праћењу.

Jel su pocele da stizu stvari porucene za vreme njihove kineske ng...ja cekam 5 paketa sa Alija i jos ni jedan nije stigao, a tracking stoji na istom statusu vec nedeljama, tako da kontam da je bio aktivan samo dok su paketi bili u Kini...

Meni od 1.februara stoji "The item is ready for shipment, Serbia", cini mi se da nikad nece ni stici, da su to zagubili negde.

Meni je danas poslepodne paket usao u Srbiju, preko CN poste. Porucen 03.02. ali zbog nove godine poslat tek 20. Od 06.03 stoji da je odleteo iz Kine i tek danas je usao u Srbiju.

Gde je sve bio i sta je radio dve nedelje, moram da ga pitam kad stigne :)

Inace, imam i dva paketica koja su poslata 25.02. preko CN poste bez ino-pracenja, od kojih mi je jedan stigao jos pre 2 nedelje. Apsolutno nema pravila, a zbog kineske nove godine sve ide bar duplo sporije, uz izuzetak ovog jednog paketica koji mi je stigao za uobicajenih 2 nedelje.

Sada procitam tvoj post i pogledam status-e i evo ga u Bg stigao i jedan moj danas oko 16h, ali putovao 12 dana avionom, taj jedan ima pracenje.... Kao da su ga poslali papirnim avionom...strasno...brze bi pesaka stigao... :) znaci lagano pristizu, ajde da vidimo kako ce ostali da pronadju put do Bg-a :)

Znaci u istom smo dzaku paketica. Da vidimo sutra hoce li nas carina zadrzati ili obradovati.

Poručio 2 marta sa Gearbest xiaomi powerbank, platio tracking number, sa kojim ništa nisam uspeo da vidim, (ni u holandskoj pošti), ali se paket jutros uredno pojavio na vratima.
Ovo mi je prva porudžbina iz Kine, paket je stigao za 20 dana, baš brzo.

Poslednja izmena:
dobar dan prvi put narucujem preko ebay.de pise mi na pracenje posiljke od nase poste ovako zadnja promena izmenicna posta za carinu kako treba i sta treba da mi pise da bih preuzeo paket od ebay.de hvala.

Poručio 2 marta sa Gearbest xiaomi powerbank, platio tracking number, sa kojim ništa nisam uspeo da vidim, (ni u holandskoj pošti), ali se paket jutros uredno pojavio na vratima.
Ovo mi je prva porudžbina iz Kine, paket je stigao za 20 dana, baš brzo.
Који ти је формат трекинг броја на том пакету? Класичан или...?

Који ти је формат трекинг броја на том пакету? Класичан или...?

Valjda klasičan, ovaj broj sam dobio RC458596596NL, paket je stigao za 20 dana, za to vreme nisam uspeo ništa da saznam iz tog tracking broja koji su mi poslali. :p

meni je nemacka posta tako meni pisu ti brojevi valjda ce za dva dana mi dostaviti paket.

Valjda klasičan, ovaj broj sam dobio RC458596596NL, paket je stigao za 20 dana, za to vreme nisam uspeo ništa da saznam iz tog tracking broja koji su mi poslali. :p
Да, то је класичан формат трекинг броја. Како ниси испратио? Сваки корак има. Нема још увек да си преузео пошто нису данашњи дан ажурирали, сви кораци су ту
uploadfromtaptalk1458668860092.jpg
f01c07a075b0eec071f036e7e8160a9e.jpg

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno