Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakvi su ovi Singapurcani u poslednje vreme, po brzini isporuke?

Pa idi na sajt swiss poste... pisat ce u kojoj zemlji ide posiljka kad je otpreme

Poslednja izmena:
Stiglo mi je 5-6 paketa sa alija u poslednjih par dana. Poručeni pre 3-4 nedelje otprilike.
Sada pokušavam a kupim neku jastučnicu sa alija, štikliram opciju freeshiping i pronađem šta želim. Ukoliko ne diram, i ostavim 1 komad, poštarina je 0 i kad ga stavim u korpu, ali ako odaberem 2, odjednom je poštarina 6e, ukoliko vratim na 1 komad onda stoji da je poštarina 3e. Ukoliko samo bez drndanja +- ubacim u korpu, piše cena jastucnice i poštarina free. Mogao bi tako 2 x po 1 komad da stavim i verovatno platim, ali ne znam da li da se smaram sa time, mada je to prodavnica sa brdo pozitivnih. Jel ste imali do sada ovakav problem i kako ste reagovali?

Pozdrav ljudi, jel ovde sve okej:Screenshot_1.png vidim neki su postavljali konkretno preko sweden posta da dobijaju poruku da se ne salje zbog terorista :)

137ef6732220fc71d2f1381c175a6df5.jpg

Jel zna neko što mi izbacuje ovo dole wrong captcha...?

Koja je najbolja apk za pracenje?

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Naručio sam 5 artikala sa ebay-a i aliexpressa, 4 iz kine i 1 iz USA, međutim samo ovaj iz USA ima tracking number, te sam u mogućnosti da pratim pošiljku. Ove pošiljke iz Kine imaju samo nekakav "item number" i jedan od prodavaca mi reče da je to zapravo taj kod pomoću kojeg mogu da pratim pošiljku, međutim na sajtovima za praćenje pošiljki uopšte nema evidencija o tim pošiljkama.
U čemu je kvaka, odnosno da li je uopšte moguće pratiti te pošiljke iz Kine koje idu redovnom besplatnom poštom (free shipment)?

za pracenje iz kine pokazalo se kao najefikasnije trackitonline.ru treba se prijaviti sa kreiranim nalogom, salje svaku promenu na e-mail

Sent from my iPad using Tapatalk

Kreirao sam nalog i prijavio se, ali opet ne vidim trag pošiljke. Jedan Kinez mi je rekao da se ne prate pošiljke ispod 30$, ali da ne brinem jer će sigurno stići u roku od 18-35 dana. Drugi mi isto reče da se iz BiH ne može pratiti svaka pošiljka, ali da se javim njima ako ne stigne za 40 dana.

meni je prikazao tracking i za one posiljke vrednosti par $, za koje druge aplikacije nisu uopste indetifikovale postojanje, ali generalno tek posle par dana je moguce u kini pratiti posiljke

Sent from my iPad using Tapatalk

Чекај, полако, треба који дан да се појаве на трекингу

http://prntscr.com/aprlzc

Јел неко добијао овако нешто? Поручио неке ствари са Gearbest-а.

Da, procitaj malo zadnje strane.
Inace ta poruka ti je to,
Due to recent terrorist activities in Europe,increased security measures are now in forceindefinitely.Your package may be delayed dueto these precautions. We apologise for anyinconvenience caused.

Pretpostavljam da je svedska posta u pitanju, preselo mi vise cekanje. Ukucaj ovde pa ces videti,
http://directlinktrackedplus.com/multipletrack-client2.php?lang=en&postal_ref_mode=0

Poslednja izmena:
Meni je izlazilo par puta, ne može da nađe ℹ i onda izbaci tako... Probaj više puta, a i srediće se za koji dan kad dobiju novi ℹ u vezi pošiljke.

Послато са SM-T365 уз помоћ Тапатока

@steks
To je samo do servisa, ima ponekad problem da se konektuje sa tracker-ima, možda ti se i u toku dana promeni, u svakom slučaju možeš na sajt singapurske pošte da proveriš svoj tracking number za taj paket.

@steks
To je samo do servisa, ima ponekad problem da se konektuje sa tracker-ima, možda ti se i u toku dana promeni, u svakom slučaju možeš na sajt singapurske pošte da proveriš svoj tracking number za taj paket.
Vazi, hvala :D
Al sta se desava sa ovim posiljkama preko Sweden posta, jel se to salje, posto imam dve narudzbine preko njih? :)

Salje se, ukucas na sweden direct link tj ovaj sajt
http://www.directlink.com/en/Pages/home.aspx
broj onaj QcifrecifreXX ili kako vec, pa ti izbaci normalan za tracking RE_____SE ili kako vec ide, pa njega pratis.
Meni licno od pre 3 nedelje posiljka narucena, stoji da je u transportu ka Srbiji pre par dana, i broj se checkoutuje da postoji u registru nase Poste preko njihovog trackinga, tako da ocekujem sledece nedelje da stigne posiljka.

Da da znam za to, ja sam narucio 23. marta al su tek poslali 29. i sad mi stoji ordered dispached to flight from origin, al za jos jedan paket koji sam narucio isto preko svedjana pise warning message.

Nemoj da se nadate brzoj isporuci. Do one poruke o terorizmu brzo ide. Od tada se vuce bez kraja na vidiku...

Meni preko SE poste jos nije stigla posiljka, poslata 18.02. Ne nadajte se brzoj isporuci...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Meni preko SE poste jos nije stigla posiljka, poslata 18.02. Ne nadajte se brzoj isporuci...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

i ja sam tuda negde narucio paket ali nikako da stigne,vec 40 dana,dok singapur prosli put 2o,a sad i singapur i kineska po maksimum 12 dana,verovatno izbori pa se vise trude...

Tracking number sam dobio 30.3, a juce cim je "proradio" na sajtu, izbacili su i taj status o terorizmu...

Prilozi

• CaptureSE.JPG
    CaptureSE.JPG
    31 KB · Pregleda: 99
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno