Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel moze neko da mi protumaci ovaj broj RN406449632CN poruceno jos 11.11. I od 20.11 se nista ne desava

Koliko vidim 19. je poslato, nema šta da se tumači, sve što ti preostaje je da čekaš. :D

Da ali mesec dana da putuje,da se ne menja status... par stvari sam narucio pocetkom decembra neke stigle a neke na carini. Ovo ko da slonovi prenose preko mongolije... ;)

Ups. Nisam obratio pažnju, sve mislim decembar je u pitanju.

Kontaktiraj prodavca i pitaj ga da li ima neki dodatni info o posiljci. Verovatno se zagubila negde.
Meni su posiljke poslate 11.11. preko CN poste sve vec stigle i to pre 10tak dana.

Često sam naručivao pošiljke iz inostranstva; sad sam i poslao dve - sasvim dovoljno da vidim da je za praćenje pošiljaka naša pošta najgora i najnesposobnija.
Da li se prate pošiljke u inostranstvu?
Za sada elektronsko praćenje pošiljaka u polazu za inostranstvo moguće je do Izmenične pošte, odnosno do izlaska pošiljke iz zemlje.

4ND8DK8.png
Jer zna neko kada ce stici ovaj paket a ovo je inace sitnica od par dolara

Poslednja izmena:
Često sam naručivao pošiljke iz inostranstva; sad sam i poslao dve - sasvim dovoljno da vidim da je za praćenje pošiljaka naša pošta najgora i najnesposobnija.

A, meni rekose u posti da mogu da se prate i u inostranstvu, tek sada sam nasao ovo sto si citirao. I meni posiljka stigla do Izmenicne i status ne mrda vec 6 dana..:(

mogu ali ne za sve drzave,za kanadu i us sigurno ne mogu,al ih zato recimo prate do indije i vijetnama

^Potvrdjujem.
Ajd' sto su spori, no sto nema trackinga kada udje u Serbiju. Ne znam da li vracaju posiljku ili je carine :)

^Potvrdjujem.
Ajd' sto su spori, no sto nema trackinga kada udje u Serbiju. Ne znam da li vracaju posiljku ili je carine :)
U tom slucaju jedino da zoves carinu da pitas za taj broj gde se nalazi.

A, meni rekose u posti da mogu da se prate i u inostranstvu, tek sada sam nasao ovo sto si citirao. I meni posiljka stigla do Izmenicne i status ne mrda vec 6 dana..:(

Meni 8 dana 14.12.2015 16:19:43 11003 IZMENIČNA POŠTA Prispeće i od tad se nista ne desava a porucio sam neki sat od 15$ ono sobni sat bla bla...

Od kako se ova pošta carinjenja preselila na novu adresu već treći put mi šetaju paket pogrrešnim putem, dva puta je ošao BG->NS->nazda BG->pa kod mene a poslednji je išao na neku 11130 "stanicu", prvi put vidim tako nešto, očekivao ga u subotu (mogu da podignm na pošti) ali evo dobih ga tek danas!!! Pre su uvek pogađali iz prve gde treba da ide pošiljka...
Neko još sa ovakvim iskustvom?

Update: Zvao sam danas postu, da se raspitam o posiljkama. Ostavio im moj kontakt i kao zvace me do 15:00. Naravno nista od toga :)
Ali, sad su se sve tri posiljke koje imam preko SE poste pojavile sa statusom: 11003 IZMENIČNA POŠTA, Prispeće :) Da li je to slucajnost ili ne, ne znam, ali su se pojavile u trackingu poste tek nakon mog poziva. Ili je stvarno "kamion iz SveCke" stigao juce sa gomilom posiljki :)

Kod mene 8 dana iz Kine do Bg, a 8 na carini, trenutno je kod poštara u torbi, verovatno sa pečatom ocarinjeno...

Update: Zvao sam danas postu, da se raspitam o posiljkama. Ostavio im moj kontakt i kao zvace me do 15:00. Naravno nista od toga :)
Ali, sad su se sve tri posiljke koje imam preko SE poste pojavile sa statusom: 11003 IZMENIČNA POŠTA, Prispeće :) Da li je to slucajnost ili ne, ne znam, ali su se pojavile u trackingu poste tek nakon mog poziva. Ili je stvarno "kamion iz SveCke" stigao juce sa gomilom posiljki :)
Meni 2 posiljke preko Svedjana jos nisu stigl ni posle 17 dana od kad su usle u sistem, tebi bar dodjose kod nas meni nisu jos stigle, moj kamio izgleda stradao.

Sweden Posten:

Šta znači status: 2015-12-22 11:37 SE, Otprema ?

Prilozi

• 2015-12-24_085243.png
    2015-12-24_085243.png
    33.4 KB · Pregleda: 197
^ znaci da su Svedjani poslali nama. Mom paketu trebalo 14 dana od tada dok nije uso u Srbiju.

Hvala.

Imam posiljku (YC882971219YW) koja po 17track stigla u srbiju 10.12.2015. i od tada ne mogu da joj udjem u trag. Preko poste nema pracenja, cak sam i zvao postu, ali oni nemaju nikakve informacije. Moje neko prethodno iskustvo je da mi stigne posiljka maksimum za 7 dana od kada stigne na aerodrom. Da li neko ima neki predlog?

Ta yenwen pošta je veoma diskutabilna. Ne mogu da tvrdim, ali po mom iskustvu ti statusi su generisani automatski, tj veze nemaju sa realnim stanjem stvari.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno