Da li se prate pošiljke u inostranstvu?
Za sada elektronsko praćenje pošiljaka u polazu za inostranstvo moguće je do Izmenične pošte, odnosno do izlaska pošiljke iz zemlje.
Још кад би реченица коју си написао имала смисла...Pogledajte prilog 187931
Jer zna neko kada ce stici ovo inace je sitnica od par dolara
Često sam naručivao pošiljke iz inostranstva; sad sam i poslao dve - sasvim dovoljno da vidim da je za praćenje pošiljaka naša pošta najgora i najnesposobnija.
U mom slučaju je bilo oko 15-tak dana. Nepisano pravilo je s tom poštom.Narucih tastaturu za laptop. Prvi put mi posiljka stize preko Sweden Post. Koliko se ceka okvirno ddok paket ne stigne u nasu zemlju?
Najgora posta od svih uz Malezijsku.Narucih tastaturu za laptop. Prvi put mi posiljka stize preko Sweden Post. Koliko se ceka okvirno ddok paket ne stigne u nasu zemlju?
U tom slucaju jedino da zoves carinu da pitas za taj broj gde se nalazi.^Potvrdjujem.
Ajd' sto su spori, no sto nema trackinga kada udje u Serbiju. Ne znam da li vracaju posiljku ili je carine![]()
A, meni rekose u posti da mogu da se prate i u inostranstvu, tek sada sam nasao ovo sto si citirao. I meni posiljka stigla do Izmenicne i status ne mrda vec 6 dana..![]()
Pre su uvek pogađali iz prve gde treba da ide pošiljka...
Meni 2 posiljke preko Svedjana jos nisu stigl ni posle 17 dana od kad su usle u sistem, tebi bar dodjose kod nas meni nisu jos stigle, moj kamio izgleda stradao.Update: Zvao sam danas postu, da se raspitam o posiljkama. Ostavio im moj kontakt i kao zvace me do 15:00. Naravno nista od toga
Ali, sad su se sve tri posiljke koje imam preko SE poste pojavile sa statusom: 11003 IZMENIČNA POŠTA, PrispećeDa li je to slucajnost ili ne, ne znam, ali su se pojavile u trackingu poste tek nakon mog poziva. Ili je stvarno "kamion iz SveCke" stigao juce sa gomilom posiljki
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari