antagonist
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 22.09.2015
- Poena
- 95
Nije singapurska. To je neka kineska 4px pošta, i mislim da njihovo praćenje radi samo dok je paket u Kini
u kojoj temi,nisi napisao koji telefon
Evo kako radi švedska pošta kad hoće(tj. kad se plati ljudski shipping):
![]()
Pa ne smrde tu šveđani, nego naši.
Super ako je tako, meni je pristiglo u ponedeljak i vrti status "podnošenje na carinski pregled" do danas. Nadam se da će sledeće nedelje biti prosleđen...Ta informacija nije bas pouzdana. Ja sam jos prosli petak dobio posiljku koja je dosla na carinu 3.12, sve sa placenom carinom. A dosta ljudi je ovde prenelo iskustva da se trenutno ceka oko nedelju dana.
Drugar mi je narucio nesto sa ebay-a preko svog naloga i dao mi je tracking number.Da li ja mogu proveriti gde se trenutno nalazi posiljka ili to moze samo on posto ima svoj nalog na ebay-u?
Ako mogu ja koja je procedura?
Meni nist' kod ove NordPost-e (svedske, kako je ovde zovu) nije jasno![]()
Neke posijke uopste nemaju ovaj cetvrti po redu status status: Order departed from sorting hub
Pogledajte prilog 187330
Sve (tri) imaju status: Local mail tracking.
I sve (tri) imaju status na sajtu nase poste: SE - Otprema
Gde su te posiljke, to je misterija za meneMoguce da su im dodelili novi tracking broj.... ali do sad je bar jedna morala stici
![]()
Evo kako je kod mene. Swedska posta.
![]()
Jutros dosao u nasu postu. Oko 40dana od narucivanja
Otidji na http://www.17track.net/en unesi tracking number pa vidi.
Ma znam, nego sam mislio da se uvek njima nekako gubi trag. Ja sad nisam siguran 100% da je u Bg, možda je u Nišu ali nema praćenja. Videću kad stigne da li se nešto menja na praćenju ili ne.
Probao i nema nista.Ne moze da nadje.
Evo ga, nekako se stvorilo u Nišu, čini mi se bez uobičajenih međukoraka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari