Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
A sta ja da kazem, izgleda ovi lezilebovici nista ne rade..

1c5acc092fa9e934cbe0efc4dbca3287.jpg

I na koju foru moze da napusti Kinu 28og a 24 da dobije status u Srbiji :-D

Poslednja izmena:
^Nije ti palo na pamet da poste mozda komuniciraju jedna sa drugom? Inace taj status ne znaci da je stiglo u Srbiju.

posiljka.png
Da li ovo znaci da su poslali za Srbiju ili da nisu jos poslali? Cudno mi da je vec 9 dana nepromenjen status a kad ukucam kod za pracenje na sajtu nase poste ne registruje ga

Poštarina je bila 7,32€. Imaju često kao te neke akcije gde je snižena poštarina. Paket je bio oko 2 kg, koliko vidim ne povećava se cena poštarine kad se dodaju stvari kao kod sportsdirecta. Naprotiv, trenutno je za pošiljke veće od 36.91€ niža poštarina (10.24€).

Ok, napravio sam nalog, ubacio jednu stvar koja me zanima cena 8.33 €, postarina preko DHL-a kaze €16.38, mnogooo.
Ima i Airmail neki jos dole, al ajde tu moze da bude troskova kako kaze.
Pa me zanima kako si to dosao do tolicne postarine na vecu paket ovo moje nema 200 grama, i jesi siguran da do 50 e nema nista preko DHL-a, narucivao sam ja pre stvari preko sportsdirecta i nije imalo nista do 50e, no ne znam dal vazi to jos uvek i da li je vazilo samo za narudzbe preko sportsdirecta ili generalno ?

Inace i dalje me zanima ako neko zna da li je tracking kod u formatu RS*********NL validan ili je kao oni malezijski da nema veze s mozgom to sto pise.

Dobio sam i jedan paket preko swedske poste skoro, oborio sve rekorde, trebalo mu 47 dana da stigne. :mad:

Meni za pracenje posiljki odlicno radi track17. Koristio sam i usps-ov par puta, i on je OK.

Track17 izbacuje novu verziju, trenutno je u beti i nalazi se ovde.

Jedini sajt preko koga sam uspeo da proverim posiljku je faspeed.com na ostalim mi ne prepoznaje tracking kod. Kod je u formatu RS*********CN. Gore na slici se moze videti sta mi izbacuje na faspeed.com. Sad vidim da je Animal pomenuo malezijski kod koji nema veze sa vezom pa i mene zanima da li me je prodavac prevario sa ovim kodom koji pocinje sa RS ili nije.

Ok, napravio sam nalog, ubacio jednu stvar koja me zanima cena 8.33 €, postarina preko DHL-a kaze €16.38, mnogooo.
Ima i Airmail neki jos dole, al ajde tu moze da bude troskova kako kaze.
Pa me zanima kako si to dosao do tolicne postarine na vecu paket ovo moje nema 200 grama, i jesi siguran da do 50 e nema nista preko DHL-a, narucivao sam ja pre stvari preko sportsdirecta i nije imalo nista do 50e, no ne znam dal vazi to jos uvek i da li je vazilo samo za narudzbe preko sportsdirecta ili generalno ?

Inace i dalje me zanima ako neko zna da li je tracking kod u formatu RS*********NL validan ili je kao oni malezijski da nema veze s mozgom to sto pise.

Dobio sam i jedan paket preko swedske poste skoro, oborio sve rekorde, trebalo mu 47 dana da stigne. :mad:

Kao što rekoh, imaju često akcije gde je dhl snižen. Konkretno, ja koliko se sećam, 2 puta u poslednjih par meseci je dhl bio 8$ bez obzira šta i koliko kupiš. Sačekaj malo, cenim da će biti opet tako do Nove godine bar još jednom. Inače Šveđani jesu spori baš. Prvo dok krene iz Kine pa dok se dovuče do Švedske pa posle još tolko do Srbije. Ali izgleda da mora preko njih jer dozvoljavaju slanje "Additional Batteries".

^Nije ti palo na pamet da poste mozda komuniciraju jedna sa drugom? Inace taj status ne znaci da je stiglo u Srbiju.
Ok samo mi je cudno da od 24.10 putuje, malo je mnogo...
@cyber daj neki link za direkt download apk-a posto meni ne izbacuje da je beta, a izgleda se uzuriralo cudo samo od sebe preko store-a.

Poslednja izmena:
Kao što rekoh, imaju često akcije gde je dhl snižen. Konkretno, ja koliko se sećam, 2 puta u poslednjih par meseci je dhl bio 8$ bez obzira šta i koliko kupiš. Sačekaj malo, cenim da će biti opet tako do Nove godine bar još jednom. Inače Šveđani jesu spori baš. Prvo dok krene iz Kine pa dok se dovuče do Švedske pa posle još tolko do Srbije. Ali izgleda da mora preko njih jer dozvoljavaju slanje "Additional Batteries".

Ko ce cekati toliko a mozda i ne bude, kupicu ovde a nije neka razlika u ceni cak sta vise slicno je jako... To se jedino isplati kada bude to snizeno preko dhl-a a da neko napuni do 50 e pa onda ok.

Slažem se. Nije zgodno ako nešto treba hitno i ako je samo jedan artikal.

Kada stize paket i kada se carini?

Da ne kažete da nisam tražio,tražio sam kako i šta i gledao FAQ...
Tablet sam naručio 22 oktobra,24 oktobra poslat,02. novembra je poslat na transport i 03. novembra stiže u Srbiju!
Sada kada idem tracking,03. piše "11003 IZMENIČNA POŠTA, Prispeće" i do danas ništa novo,dok vidim ostalim ovde na forumu piše posle toga "11003 IZMENIČNA POŠTA, Prispeće Carina" tako nešto.
I pre 2 dana je izašao novi status,ali u Origin Contry "The item is being processed by customs" msm ovo je već treći put po redu to da piše :3
I ja sam zvao carinu rekli su da je paket u srbiji... Ništa više...
I sada se ja pitam pošto je tačno 20 dana prošlo od kada su ga poslali,kada će to stići i zašto ne piše da je ocarinjen,kao drugim članovima foruma kod kojih sam naišao i video :)
Nadam se da će mi neko dati odgovor pošto sam i po drugim forumima pisao,ali se završavalo ćutanjem i pisanjem "bez žurbe doćiće",aahhh da inače kada sam zvao rekli su da će ove nedelje,a nedelja prođe i nema :O
Hvala unapred ko pomogne!!

Znaci ja sada mogu lepo da ga ocekujem krajem 2016-te,a mozda i pocetkom 2017... Meni sada dodje samo da refundam i zavrsim s cekanjem... Cekacu sledecu nedelju i to je to...
ukupno 22 dana cekam od kada sam kupi,ali ajde ta 2 necu racunati... Nema smisla toliko cekati...

Da ne kažete da nisam tražio,tražio sam kako i šta i gledao FAQ...
Tablet sam naručio 22 oktobra,24 oktobra poslat,02. novembra je poslat na transport i 03. novembra stiže u Srbiju!
Sada kada idem tracking,03. piše "11003 IZMENIČNA POŠTA, Prispeće" i do danas ništa novo,dok vidim ostalim ovde na forumu piše posle toga "11003 IZMENIČNA POŠTA, Prispeće Carina" tako nešto.
I pre 2 dana je izašao novi status,ali u Origin Contry "The item is being processed by customs" msm ovo je već treći put po redu to da piše :3
I ja sam zvao carinu rekli su da je paket u srbiji... Ništa više...
I sada se ja pitam pošto je tačno 20 dana prošlo od kada su ga poslali,kada će to stići i zašto ne piše da je ocarinjen,kao drugim članovima foruma kod kojih sam naišao i video
Nadam se da će mi neko dati odgovor pošto sam i po drugim forumima pisao,ali se završavalo ćutanjem i pisanjem "bez žurbe doćiće",aahhh da inače kada sam zvao rekli su da će ove nedelje,a nedelja prođe i nema :O
Hvala unapred ko pomogne!!

Znaci ja sada mogu lepo da ga ocekujem krajem 2016-te,a mozda i pocetkom 2017... Meni sada dodje samo da refundam i zavrsim s cekanjem... Cekacu sledecu nedelju i to je to...
ukupno 22 dana cekam od kada sam kupi,ali ajde ta 2 necu racunati... Nema smisla toliko cekati...
Nećeš dobiti refund. Sa razlogom.

Sada vec i imam razlog,dok sam sve ovo pisao dosao je postar i dao mi lepu kovertu,ja se obradovao stigo nesto... Kada ono posto su i sami na gearbestu rekli da su upisali cenu 22$ a ja kupio od 86$ tako nesto i stiglo da im posaljem sve dokaze da sam ga toliko platio... I sta sada... Boze me sacuvaj...

Pridruzi se grupi i cekaj :)
Kad paket stigne u Srbiju, cami na carini nekih 20-25 dana, i posle dodje.

Inace narucio ja paket sa alija,
RCxxxCN 9ti dan nema broja (doduse rece neko da i njemu isto nema pracenja) pa cu da sacekam. Ali mislim da kinez lovi u mutnom ali sta je tu je, to izgleda ovako :D

Hello, my tracking number is not working.
RCxxxxCN
Did you send the item or not? Thank you
-------

Thanks for your email.
Please be easy and we are here offering the correct tracking information for you. With regards to your order, we have confirmed it has been sent by registered mail. Please kindly verify with your local post using this tracking number: PK151105033192 ( :D ) (http://www.17track.net/en/result/express-details-100011.shtml?nums)
Usually it needs 20-40 business days for delivery, sometimes maybe delayed due to peak season, and this logistics has some shortage, that is why when you track, only find that parcel has been dispatched. Because of this, this logistics is cheap, also free charge for freight. In that way, let the customer cost savings. So please kindly understand.
Please help us wait in patience, you will receive your packages soon. If you don't receive it 50 days later, please feel free to contact us, then we will take further action.
Thank you so much in advance and have a nice day!
Yours faithfully,

b02ff8d8a79c14be956ed35abe204b5f.jpg

Sutra stize Doogee x5 pro

Tek obradjuju 28-29 datum pristizanja. Naoruzaj se strpljenjem stigao ti je 6og pa racunaj, najbolje prati ovde koji datum obradjuju, znaju da zapnu za vikend ali bas kasne.

b02ff8d8a79c14be956ed35abe204b5f.jpg

Sutra stize Doogee x5 pro

Nije mi jasno ja sam u Beogradu, a moj DOOGEE F3 Pro je i dalje na carini, i jos uvek nije gotov proces? Kada mogu da ocekujem da to bude gotovo? Bas sam se smorio, brze stigne iz Kine nego sto ovi nasi to ocarine.

Capture.png

Sto se tice onog mog paketa sve je ok neko rece da su Svedjanji spori ali nebih rekao

02.11.2015 09:03
Arrived at postal office
Direct Link, Postnord Receiving Hub DLHUB
Rekommenderat Brev
11.11.2015 11:55
Send item abroad (Export)
Malmo Utr/mmah,sverige SEMMAH
12.11.2015 17:01
Arrival at international place of exchange
Serbia RS
12.11.2015 18:15
Into customs
Serbia RS

Датум и време Догађај/Локација Тежина Додатни
11.11.2015 11:55
Left postal office
Se -
12.11.2015 16:01
Import (Item arrived at country of destination)
IzmeniÈna PoŠta 11003
12.11.2015 17:01
Arrival at international place of exchange
Beograd C
12.11.2015 18:15
Into customs
Beograd C

od svedske do srbije za 1 dan,isad predstoji golgota sa nasom carinom,ali da nije sve tako crno skoro sam slao nesto jednom italijanu paket je iz srbije do italije otisao za 3 dana posle su jos nekih 10 dana talijani zatezali sa isporukom

Kad ti je poletelo iz Kine? Ne vidim taj status. Meni 6. krenuo iz kine i još ga nema u Evropi.

Tek obradjuju 28-29 datum pristizanja. Naoruzaj se strpljenjem stigao ti je 6og pa racunaj, najbolje prati ovde koji datum obradjuju, znaju da zapnu za vikend ali bas kasne.
Negde sledeci petak ce ti pustiti

Meni su juce pustili posiljku koja je otisla na carinu 2.11.

Mozes da se nadas ;D

Sto me nerviraju ovi Kinezi. Cekam mjesec dana ko ozeblo Sunce, i vec drugi put posalju artikal koji nije skroz u skladu sa opisom, iako je sve drugo ok. Koji su to smecari ***, gori od nas... Imao sam finih iskustava sa njima, ali poslednja dva nisu bas ok.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno