Evo slika za koliko je meni stiglo Singapur posta je u pitanjuJel imao ko kada sta preko poste iz Singapura ? Do sada sam promenio mislim sve ove poste preko kojih salju ali prvi put imam nesto preko Singapura pa me zanima kojom brzinom preko njih dolaze paketi uglavnom... dobio sam i tracking broj u formatu RP*********SG, sad da li je valida ko ce ga znati.
Pa pogledaj na njihovom sajtu stanje te posiljke pa ces videti da li je validan ili ne.
Pozdrav
Jel komplikovano da se žali Paypalu, i kako dokazuje te da nije nesto stiglo pošto nema broja, mislim ko je tu zasticeniji kupac ili prodavac?Govnarski potez. Prvi minus za gearbest od mene nakon 5-6 porudžbina. Znači pljunem 40€ i treba po kamilama da pošalju i da gledam u bob gde je paket. Krenuću za par dana da ih smaram a na kraju uvek ostaje paypal pa nek paze sledeći put šta i kako šalju.
Govnarski potez. Prvi minus za gearbest od mene nakon 5-6 porudžbina. Znači pljunem 40€ i treba po kamilama da pošalju i da gledam u bob gde je paket. Krenuću za par dana da ih smaram a na kraju uvek ostaje paypal pa nek paze sledeći put šta i kako šalju.
Jedna pošiljka sa gearbesta mi je danas poslata preko švajcarske pošte a tracking number koji su mi dali je ustvari bar kod sa koverte (15 cifara) i piše swiss post unregistered. Nešto me ne greje sunce da će moći uopšte da se prati a paket je skuplji od 40$ i kvalifikuje se za tracking broj bez onih 1,99$ doplaćivanja. :trust:
Pa pogledaj na njihovom sajtu stanje te posiljke pa ces videti da li je validan ili ne.
Pozdrav
Ne ide ni to tako glatko, cela tri meseca sam se sa njima natezao da mi vrate pare.Govnarski potez. Prvi minus za gearbest od mene nakon 5-6 porudžbina. Znači pljunem 40€ i treba po kamilama da pošalju i da gledam u bob gde je paket. Krenuću za par dana da ih smaram a na kraju uvek ostaje paypal pa nek paze sledeći put šta i kako šalju.
Жао нам је, тражени пакет још није регистрован у поштанској бази података. Ако сте ваш пакет послали мање од 2 дана, можда због тога се не појављује у бази података. Молимо Вас провјерите касније.
Naručivao sam neke sitnice sa ebaya i na 17track piše da je stiglo u Srbiju još u oktobru
a na sajtu pošte
Išlo je preko malezijske pošte.
Inače na sajtu pošte piše da nije ispravan TN, ali ga 17track vidi.
Da li ima kome da pišem da vidim šta je?
Narucio sam pre desetak dana nesto na aliju. Ukucam onaj trucking number na mnogo sajtova za pracenje i nema nicega. Prvi put narucujem pa ne znam koja je fora tacno. Pise samo na sajtu da je poslato. Poslato je preko China post air mail
CF1105234414 Ovo je broj. Ne znam da li ima veze jer je glupost koja kosta 90 centi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari