Meni su se danas pojavili statusi za 7, 8 i 9. Mislim da danas carine 23. ili 24. septembar.
Čekaj...Jel može savet šta da radim. Imam jednu pošiljku preko Alija, čiji je broj očito lažan, mada se checksum slaže što mi je jedno vreme dalo lažnu nadu. U pitanju je Singapurska pošta nije Malezijska. Broj sam dobio još 29. septembra a pošto je pošiljka u vrednosti oko 12 evra, trebalo bi da dobijem pravi broj, zar ne? Koja je uopšte suma pošiljke za koju vi zahtevate važeći broj pošiljke?
Ako su preko 50 € idu na carinu plus placas troskove spedicije (3900 din). Traze da im se dostavi dosta papirologije i procedura traje oko 5 radnih dana. Ako su ispod 50 € ne placa se nista (ni PDV).da li DHLove posiljke idu na carinu ili oni imaju neku svoju metodu pregleda?
Jeste Malezija, 28.8 je naručen proizvod, sacekacu da prodje jos ovaj protection time i otvaram dispute.
Ma da ima jos nedelju dana do isteka protection time, otvaram cim stigne do jednog dana, narucio sam neke uloske za brijac 7 evra je kostalo.Ako ti je stvarno poslao sticice ti, e sada meni je stigao za 40 dana ali nisam imao dazbina nikakvih, sad ne znam sta si porucio i koliko si platio, ali ako ces imati obracun pdv-a ili carine onda racunaj na jos 15-naestak dana cekanja vidis da se svi zale u temi carina na posiljke da cekaju mnogo kome se obracunavaju dazbine.
Tako da nemoj da cekas da ti istekne protection time onda ne mozes nista, ili se javi prodavcu i reci da ti nije stigao proizvod da ti produzi jos 10 dana ili otvori dispute da nije stigao i trazi pare nazad, ako stigne posle tvoja je moralna obaveza da platis, sad kako hoces.
Da li ja nekako mogu da proverim sta se desava sa caseom za telefon koji sam porucio 9.septembra i za koji mi je podavac dao nevazeci tracking number? Kontaktirao sam ga tek posle kupovine jer mi je isticao popust za 15min a bilo je bas povoljno i morao sam odmah da kupim. Tek posle mi je rekao sledece: Dear friend, Thanks for your order and sorry to make you trouble.Your package was delivered via China Post Ordinary Small Packet Plus it has no tracking informations. Average delivery time is 35-55days
Sta bih mogao da uradim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari