Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
To znači da je 23.04 stigao u Tursku (Istanbul Ataturk), a poslat 26-og ka Srbiji. Verovatno je taj paket već na carini, jer tr tracking ne radi u Srbiji. Slična priča kao sa usps dobićeš sa prepljenim našim brojem za praćenje

Poslednja izmena:
synwy1.jpg

Ekspresno bogami. Poruceno 28.4.

Sent from mTalk

To znači da je 23.04 stigao u Tursku (Istanbul Ataturk), a poslat 26-og ka Srbiji. Verovatno je taj paket već na carini, jer tr tracking ne radi u Srbiji. Slična priča kao sa usps dobićeš sa prepljenim našim brojem za praćenje

Ovaj info mi je trebao. Ok, hvala. Sad mogu samo da se nadam da ce mi ranac za fotoaparat stici pre putovanja u nedelju :smash:.

Da li bi nasa posta prihvatila slanje manjeg stapmaca tezine oko 7-8 kila u Ameriku kao fizicko lice i slanje fizickom licu?

Znam da sam ranije imao problema za neke sitnice ali ih je bilo vise komada da ne smem da ih saljem kao fizicko lice jer se smatra preprodajom jer ih imam vise ( a nije bila preprodaja )

Pravice ti posta konkretan i relativno ozbiljan problem - cenu transporta.
Ali van toga nece, mozda bude trazila carinsku deklaraciju ili spediciju, ali u posti to nije skupo za fizicka lica, za razliku od DHLa.

misli da cu sutra u Posti imati zanimljiv razgovor :-devil-::D:d

posta.png

koji moroni :wall::laugh::smash:

Sta je u pitanju?:)

Da nisu srafovi za zeljka? :D

Nisam u toku pa ne znam ništa o šrafovima :(

Professional USB 3.0 Ultrahigh Speed Card Reader Flash Memory Card Reader USB for TF for MicroSD Adapter

Ali ovde uopšte nije bitno šta je jer je po tn ovo poštar vratio nazad sa nekim čudnim objašnjenjem da adresa nije dobra???

To je moje tumačenje za sada. Sutra se nadam da ću saznati do kraja [emoji14]
Sent from my MI 5s using Tapatalk

Poslednja izmena:
Neki info koji datum obrađuju na carini?

Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока

Мене исто интересује... ;-)

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Мој исто од 29-ог само у НС...

Da li se nekom desilo da mu paket zaluta u pogresan grad (i pogresnu drzavu)?

Imam paket iz Singapura koji je, kao i sve Singpost posiljke do sad, poslat preko Hrvatske, ali mi ovog puta paket nije prosledjen za Srbiju vec pracenje pokazuje da se nalazi u Splitu.
Do greske je verovatno doslo zbog postanskog broja - 21000 Split i 21000 Novi Sad... samo ne znam kako su prevideli drzavu.

Ima li nade da ce taj paket biti isporucen na kraju, posto postoji pracenje i moze da mu se udje u trag, ili je velika verovatnoca da ga nikad necu primiti?

Meni se isto desilo, malo je potrajalo ali je prosleđen gde treba i stigao na pravu adresu

Sent from my Le X821 using Tapatalk

Evo danas je postar probao da mi uruci paket, pa mi je ostavio izvestaj za preporucenu posiljku sa poreklom iz Turske. I da, tracking number mi funkcionise preko drugih servisa za pracenje, dok preko poste samo stoji status od 23.4. TR-TRISTA :smash:

Hvala puno!

Probaj posalji mail hrvatskoj posti nista svakako ne gubis.

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока

Poslala sam im juce mail, nisu mi odgovorili, ali se paket jutros vratio iz Splita za Zagreb i sad pise "Croatia, ZAGREB 10003, Insert item into bag (Otb)" tako da bi trebalo da je napustio Hrvatsku, pa ce valjda sve biti ok. :) Hvala na savetu!

Мој пакет од 29-ог коначно прошао царину.

paket sa alija od 29.04. još čeka na carini.

Znam da je 100x rečeno, imam sa BangGood paket iz Hong Konga poslat Swiss poštom za SRB ("CH" na kraju), kad će postati trackable? Pošiljka poslata pre par dana, ali broj kad unesem još nije u sistemu. Hvala! :)

misli da cu sutra u Posti imati zanimljiv razgovor :-devil-::D:d

Pogledajte prilog 228632

koji moroni :wall::laugh::smash:

epilog

posiljka je isto vece vracena posiljaocu ujutru zvao postu i posiljka je vec bila na letu po njima. Moram priznati da su bili ljubazni preko telefona ali da je razlog za vracanje posiljke to sto postar nije umeo da nadje stan??? nije bas razumljivo :wall::smash:

sudeci po sledecoj posiljci izgleda da sam dobio nekog super postara

posta1.png

Znam da je 100x rečeno, imam sa BangGood paket iz Hong Konga poslat Swiss poštom za SRB ("CH" na kraju), kad će postati trackable? Pošiljka poslata pre par dana, ali broj kad unesem još nije u sistemu. Hvala! :)

realno je da se za 10ak dana posiljka pojavi u sistemu.

narucio juce sa iherba, ocekivano vreme isporuke ponedeljak do kraja dana. ma bruka, vredi svaku paru. sa unetim kodovima za diskaunt slanje dodje ispod 6 baka. cao zdravo "PODNOSENJE" od 15 dana...

Verovatno misli na onaj kod od 5$ za prvo porucivanje ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno