Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mene ovih dana svi paketi koji idu preko SG pošte zezaju, ništa se ne vidi gde su!

Meni su npr. pustili paket sa iherba bez dazbina, ali sam porucio onom jeftinijom varijantom. Verovatno zato sto je na paketu stajalo 2,92$ zbog popusta sa kodovima.

Sent from my x600 using Tapatalk

Koliko kodova si ti nasao to???

2 Koda. 5$ na prvu kupovinu +valjda 10% sa drugim kodom.

Sent from my x600 using Tapatalk

Ljudi, narucio sam sa alija kabl za monitor pre 5 dana, u tracking stoji da je paket stigao u zemlju odredista tjs u Rusiju.... Jel se to kinez zeznuo pa je poslao u rusiju ili ...?

2 Koda. 5$ na prvu kupovinu +valjda 10% sa drugim kodom.
Aha, pa znaci da si kupio nesto ispod 10$ :) Nije ni cudo onda.

Ja vec duze vreme nista sa iHerba ne porucujem, jer su postali bezobrazni za neke stvari previse. Pocev od skupljeg slanja, prelazak na Loyalty umesto VIP popusta, i smanjenje tog popusta.

Poslao sam poruku danas, a diapute hocu da otvorim ako bude bilo potrebno. Sano je pitanje hoce li uopste i kada odgovoriti na poruku.

Да ли је неком искакао овај статус баш у оквиру трекинга који је на алијевом сајту?
http://prntscr.com/f820t7
Код нас у пошти је статус стандардан.
http://prntscr.com/f824vf

Да ли статус са алија треба да ме брине или не?

Koji je kod za diskont slanja, to je super cena ?

prva kupovina + affiliate kod. ukupno oko $8. u mom orig postu ispalo da imam kod za slanje. nemam. popust gledam kao pojeftinjenje slanja - pa ako imam kodove sa popustima vrednosti shippinga onda mu to dodje kao shipping free...
druga, jos bitnija, stvar je sto sam imao srece sa shipping saver proizvodom koji sam morao da narucim, pa mi je u startu slanje bilo za oko 50% jeftinije. sa 25 oboreno na 13 dodavanjem tog proizvoda.

cak i srbotrade apoteka je za neke stvari duplo+ skuplja, ako ih ima uopste, pa mi sve izadje mnogo jeftinije. a i doneli mi na vrata jutros. /\

Sta je ovo sa Svedskom postom, narucen obican novcanik pre isusa hrista i nista se ne desava, tacnije 19 aprila, naime sve je bilo brzo do dolaska u Svedsku i onda od Svedske do nas putuje 15 dana i nikako da dodje, ima li jos ko kasnjenje sa ovom postom sada ?

Pre bih rekao da nemas update sa carine.

A ako si pre JC-a porucio, nije ni cudo sto nije stiglo, nisu znali za tracking tada :p

Mislim da nije ni stiglo prilicno sam siguran, nikada se do sada nije desilo da nema update sa carine, bar da je stiglo kod nas.

Jedva uklavirih sta ti je JC-a hahaha, pa nije nego stvarno se oteglo a novcanik za poklon porucen oce da probije sve granice i rokove, posle fazon ne mora ni da stigne.

Zna li neko Gorana Vaskovića iz Arilja ili je možda on lično ovde na forumu, ako jeste zamolio bi ga da mi se javi na PM.
Dobih TN koji ukazuje da je paket isporučen njemu, (kinez misli da sam ja juče rođen) baš me zanima šta je i iz kog šopa naručio.
Sve više mi se čini da kinezi imaju neki sajt za šerovanje tracking brojeva, tipa postaviš TN broj, datum izdavanja broja i zemlju u koju će ići isporuka, možda dobiju i koji cent za to, s druge strane oni koji hoće da budu pametni i pošalju bez trackinga a kupcu daju neki levi broj, odu na taj sajt, možda i plate neki cent za TN broj, izaberu koja zemlje im treba i dobiju listu brojeva iz koje mogu da biraju.
Previše je slučajeva gde je "moj paket isporučen na drugu adresu" da bi pojava bila random.

I ti podignes Dispute, on dobije losu ocenu, ne dobije novac, a mozda ti posalje stvarno paket bez pracenja i ti ga uzmes?:)

Odakle vi ljudi narucujete te pakete kada vam uvaljuju lazne brojeve za pracenje da mi je znati.
Bilo je jos slucajeva ovde secam se.

The item is pre-advised

sta im to znaci ???

drugo, nevezano za prvo pitanje, porucio iz Nemacke 08.5. futrolu za mob sa ebay.com, je li realno da nije dosla u BG na adresu mi jos ???

Poslednja izmena:
Pre-advides znači da je prodavac javio "pošti" da će poslati paket ali ga još nije poslao fizički.

@animal
Lažni brojevi su karakteristika alija :)
Ovo je možda 3ći put u 4 godine da mi daju lažni tn ali kad čitaš forume često naletiš na takve komentare, najviše se dešava kad tražiš neki proizvod, sortiraš po ceni i kupiš najjeftiniji mogući :D

The item is pre-advised

sta im to znaci ???

drugo, nevezano za prvo pitanje, porucio iz Nemacke 08.5. futrolu za mob sa ebay.com, je li realno da nije dosla u BG na adresu mi jos ???
Naručio si pre nedelju dana i čudiš se što nije stiglo? :)
Očekuj da putuje dve-tri nedelje.

Meni iz Nemačke nikada nije došlo pismo za nedelju dana.

Da, sta je tu cudno? Ocekuj ga od 25.maja kod tebe ili u tvojoj posti.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno