Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Naravno, kao i sto vi gledate samo svoje....i posle tog Djordjevica, doce isti neki drugi, kao i sto su predhodnici bili... Tu nema spasa... Menjajte preduzece, niko vas lancima ne drzi. Meni kad nije valjalo, digao sidro i promenio.
Državna sisa najviše daje mleka, ne napušta se tako lako iako se kuka da je najgore.

Ljudi ovo je realno rupa bez dna, od informacija o posiljkama sto i jeste tema do price o strajku i lagano se ukljucuje zacin C vegeta zvana politika koju organski ne mogu da svarim a gde je politika tu je i svadja.. Inace juce mi je stigla napokon posiljka za kojom sam suze lio (sala mala za suze) UA..HU porucena 13.9 zadnji status Arrived at local deliver center 13.10 a 2.11 stigla u moju postu i danas bez veze rekoh aj da svratim do poste da ih pitam da li ima nesto za mene i Abraka Dabra kaze ima jos od juce me ceka i eto 3.11 preuzeta znaci 51 dan putovanja, ovo mi rekord za sad UA..HU

Ček, ček, ima li šanse da i ja odlaskom u poštu dobijem ovo:
29.10.2023 03:47:1810200 ГПЦ БЕОГРАДОтпремa
28.10.2023 09:48:0861200 ЦАРИНА ГПЦ БЕОГРАДОтпремa
21.10.2023 08:25:3911003 ИЗМЕНИЧНА ПОШТАЗa цaрину
21.10.2023 06:27:2511003 ИЗМЕНИЧНА ПОШТАПриспелa
18.10.2023 18:45:00HU-HU1005 Пријем

Зависи у коју пошту.
Колико сам укапирао, нек поште не раде уопште, неке делимично, а јужна пруга као друга држава. Тамо нема штрајка, обуставе или шта већ бар за сада. Београд како где.

• Like
Reagovanja: EMF
Meni je ortak javio da je danas podigao dve u posti, ali da je primetio da ne radi niko od onih koji obicno rade.

Kao sto ssici kaze, zavisi od poste do poste

• Like
Hvala, konkretno mislim na poštu u Kumodraškoj, ako neko ima iskustva.

Ortak mi je na Cukarici, tako da eto bar je BG u pitanju. Moraces da prosetas da proveris, nema druge

• Like
Naravno, kao i sto vi gledate samo svoje....i posle tog Djordjevica, doce isti neki drugi, kao i sto su predhodnici bili... Tu nema spasa... Menjajte preduzece, niko vas lancima ne drzi. Meni kad nije valjalo, digao sidro i promenio.

Da najbolje da prihvate da svi u Pošti moraju da rade za bedne plate, ti pričaš kao da u Srbiji poslovi padaju sa grane. Spasa ima sa češćom smenom vlasti pa da se nauče da polažu račune umesto da se rasipaju našim parama.

Za koliko dana bih mogao očekivati da će mi doći pošiljka ua…hu zadnji status je od juče Received by local delivery company u pitanju je stvarčica od dva dolara. Ima isti status kao i ove pošiljke (narucena je u tom periodu)
Stanje sa UA...HU ( narudzbine 5-15.10 )

jos uvek ima posiljki sa statusom Arrived at departure transport hub 2023-10-08

Morate da shvatite da ovo nije od juce i da se ovde sistem ne menja
( partijsko upravljanje ) - menjaju se "samo glumci na sceni"
( od Tita , preko Slobe pa do danas ).
Procice za 10-15 dana jos jedan pokusaj strajka , usledice nova obecanja ,
neki ce dobiti nagrade , neki otkaze i idemo dalje dobro utabanim stazama.

----

Da se vratimo na PRACENJE POSILJKI

U periodu od 05.10 do oko 20.10 bio je zastoj izmedju Kine i Madjarske ,
a takodje i manji zastoj u prosledjivanju posiljki iz Madjarske
( ne samo prema Srbiji )

Za deo LA052....HU posiljki na pracenju Poste Srbije uopste nije unet status

HU-HU1005 Prijem , a prosledjene su u Srbiju .

Desavalo se to i letos , ali u manjem obimu nego sada
( a tada nije bilo zastoja u Madjarskoj i nije bilo strajka u Posti Srbije ).

@sad_man

Ti nisi odavde ?

Za koliko dana bih mogao očekivati da će mi doći pošiljka ua…hu zadnji status je od juče Received by local delivery company u pitanju je stvarčica od dva dolara. Ima isti status kao i ove pošiljke (narucena je u tom periodu)
To ti je tek u Madjarskoj, a sa ovim strajkom kod nas, bukvalno niko ne moze ni da pretpostavi

Da najbolje da prihvate da svi u Pošti moraju da rade za bedne plate, ti pričaš kao da u Srbiji poslovi padaju sa grane. Spasa ima sa češćom smenom vlasti pa da se nauče da polažu račune umesto da se rasipaju našim parama.
Znas koliko mi sisti za bedne plate u Posti, niko te ne drzi trazi dalje, na nek9m drugom mestu bolje uslove, ako si sposoban za to, ako ne poklopi se usima i cuti i trpi, nije vam sto neko rece "babo ostavio postu" i sto ste tako svi verni, a niko nece da pusti sidro.

Kakav pederluk.
Sinoć u 19č mi sitiže poruka da na paketomatu u donjim mudovcima (na drugom kraju grada) mogu da podignem jednu UA...HU pošiljku (kako pišu iz Holandije?) i to do sutra do 12č...

Da sad ću ja da ostavim sve i da uprtim na drugi kraj grada da u kratkom roku (vikend) podignem paketić od 1usd...

Da li je neko iz Novog Sada dobijao nesto u skorije vreme?

Imam pakete porucene jos septembra, ali nije dostavljeno.
Konkretno me zanima Liman da li se isporucuje nesto ili moram u postu da pitam?

Kakav pederluk.
Sinoć u 19č mi sitiže poruka da na paketomatu u donjim mudovcima (na drugom kraju grada) mogu da podignem jednu UA...HU pošiljku (kako pišu iz Holandije?) i to do sutra do 12č...

Da sad ću ja da ostavim sve i da uprtim na drugi kraj grada da u kratkom roku (vikend) podignem paketić od 1usd...

da. nehumani su. uz to te kao podsecaju da imas nepodignutu posiljku i to oko 20h uvece. a tek sto su pisali da su posiljke stizale iz MA>DZ<ARSKE. pa ko tamo radi. ko odlucuje. ko kontrolise...

Znas koliko mi sisti za bedne plate u Posti, niko te ne drzi trazi dalje, na nek9m drugom mestu bolje uslove, ako si sposoban za to, ako ne poklopi se usima i cuti i trpi, nije vam sto neko rece "babo ostavio postu" i sto ste tako svi verni, a niko nece da pusti sidro.
Boze dosadnog li coveka...Ima jedna definicija za ovakve.. Sa Vukajlije, samo kusur zameniti strajkom -

Bukač

Galamdžija, najglasniji u masi, koji talasa kad je mirno i oduzima spokoj. Bukač unosi nemir, truje neiskvarene duše, raspiruje nezadovoljstvo.

• Aaaa, svi moramo sada da zajedno rešimo pitanje kusura! Uvek zaokružuju na više, nikad na manje, pokradoše nas lihvari!
  • Lakše malo, Mirko, ne galami.
  • Para po para, ojadiše nas, hleb nam iz usta uzimaju! Nepravda!
  • Mirko, iscooliraj, počinješ opasno da me nerviraš.

Kakav pederluk.

Ne moras da podignes posiljku. Trebalo bi da se vrati u tvoju najblizu postu i onda ti postonosa donosi kuci. Bar tako ja radim kada je preusmere u paketomat koji je malo dalje.

da. nehumani su. uz to te kao podsecaju da imas nepodignutu posiljku i to oko 20h uvece. a tek sto su pisali da su posiljke stizale iz MA>DZ<ARSKE. pa ko tamo radi. ko odlucuje. ko kontrolise...
Šta me podsećaju? Prvi put mi tad javljaju da je ta pošiljka uopšte stigla i obaveštavaju me da je u paketomatu u tri lepe i da imam rok do kad mogu da je dignem.

Meni jedna jedina koju nisam uspeo da podignem, zavrsila je bez traga... U posti u kojoj je trebala da bude posle paketomata, klasika, prave se ludi...

Morate da shvatite da ovo nije od juce i da se ovde sistem ne menja
( partijsko upravljanje ) - menjaju se "samo glumci na sceni"
( od Tita , preko Slobe pa do danas ).
Procice za 10-15 dana jos jedan pokusaj strajka , usledice nova obecanja ,
neki ce dobiti nagrade , neki otkaze i idemo dalje dobro utabanim stazama.

----

Da se vratimo na PRACENJE POSILJKI

( ne samo prema Srbiji )

Za deo LA052....HU posiljki na pracenju Poste Srbije uopste nije unet status

HU-HU1005 Prijem , a prosledjene su u Srbiju .

Desavalo se to i letos , ali u manjem obimu nego sada
( a tada nije bilo zastoja u Madjarskoj i nije bilo strajka u Posti Srbije ).

@sad_man

Ti nisi odavde ?

da li se mozda zna konkretan razlog kasnjenja?

Da li je neko iz Novog Sada dobijao nesto u skorije vreme?

Imam pakete porucene jos septembra, ali nije dostavljeno.
Konkretno me zanima Liman da li se isporucuje nesto ili moram u postu da pitam?
ne, isto imam par iz septembra.
i nekoliko od pocetka oktobra (koji su dugo putovali i do HU, ali sada su u SRB i stoje)

I ja isto imam iz oktobra, a par posiljaka mi stoji u posti.
Pa sam zato pitao da li su nekom stizale ili treba da idem u postu da ih trazim

Kakav pederluk.

Дешава се да центри за дистрибуцију пошиљака погрешно усмере пошиљку ка другој пошти. Мени је једном тако отишла у други град. Звао сам ту пошту телефоном, извадили је из пакетомата и вратили сутрадан , те ми мој поштар донео кући.
Додуше, сада у овим условима, све је упитно.
Бар имаш траг да је ушла у Србију.

Najvažnije je da Vučićeva pisma penzionerima redovno stižu čak iako se štrajkuje, pri tom to su pisma koja se šalju iz Beograda. Što se tiče cele situacije u pošti ne znam zašto se o tome diskutuje kad je sve jasno bilo još i pre štrajka, a kad malo bolje razmislim oduvek je situacija očajna kao i u svakom drugom državnom preduzeću.

Nego mene zanima pošto sam tek skoro počeo da se zaludjujem naručivanjem zezancija sa stranih sajtova, koje još sajtove preporučujete osim AliExpress-a. Zanimaju me konkretno sajtovi gde me neće oderati carinici, gde neću platiti shipping 10x više od vrednosti narudžbine i gde bi evenutalno mogao da ispratim pošiljku sve do adrese, a da nije situacija kao sa ovim fantomskim UA-HU pošiljkama sa Alija.

Jeste li vi ljudi svesni da većina u Pošti prima smešne plate, u mom gradu svima su zapretili otkazima dok u isto vreme dovode nove sns uhlebe na njihova mesta. Za ovaj štrajk jedino vlast treba da krivite jer profit Pošte rasipaju za potrebe stranke ili da krpe druge rupe, umesto da se radnicima daju normalne plate. Ta Pošta je ključna državna služba a radnicibse tretiraju kao potrošna jeftina roba.
Pazi. Pouzdano znam da je ta bagra prosle godine u ovo vreme dobila 30 posto povecanje i da su imali oko 500eura platu, sto znaci da sad imaju 650 i oni bi opet 30 posto da odu na preko 930 evra... mislis li da je za tolike neradnike to malo? to je previse...
Svratite u postu koja j bila u Savskoj, sad se nalaze u Hajduk Veljkov Venac ulici na uglu sa Nemanjinom....Tamo "radi" 10 ljudi vise nego sto je potrebno, i po ceo dan ne rade apsolutno nista, da se ja ponasam samo jedan na na svom poslu kao oni dobio bih momentalni otkaz, oni se bore da te ne usluze i da probaju uvek da nekako izazovu problem ili izmisle neku nepravilnost...
Takodje mi dva paket stoje od srede kod njih, ne mrdaju...

ebay :)

Pazi. Pouzdano znam da je ta bagra prosle godine u ovo vreme dobila 30 posto povecanje i da su imali oko 500eura platu, sto znaci da sad imaju 650 i oni bi opet 30 posto da odu na preko 930 evra... mislis li da je za tolike neradnike to malo? to je previse...
Nije lepo ljude koji pošteno rade za mizerne plate nazivati "bagrom" i "neradnicima", a nije lepo ni potpuno netačne informacije plasirati kao "pouzdane". Iznosi koje navodiš su izmišljeni, i procenat i visine plata. Ko god želi da se zaposli u Pošti Srbije može maltene odmah da počne da radi, toliko su im dobre plate.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno