Posle jednog perioda bez naručivanja sa Ali (baš zbog neuručenja pošiljki i izostanka refundacije od Ali), ja sam se u poslednje vreme "opustio" i trenutno mi je 20 paketića na uručenju. Neki i duže od mesec i po, dva... U ovom periodu mi je uručeno 5‐6 paketića svi sa praćenjem. Neki od tih su uručenih poručivani su isti dan kad i ovi neuručeni, čak slati istom rutom HU... Dakle, verovatno ima neko u Pošti ko to malo probere... Pošto poručujem specifične stvari sa vremena na vreme pročešljam KP u nadi da će se nešto pojaviti pa da organizujem lično preuzimanje...![]()
„Začaran krug“ – Potrošači tvrde da su pošiljke u Srbiji, iz Pošte da nisu
Iako preko globalnih aplikacija za praćenje pošiljki korisnici iz Srbije znaju da su im paketi stigli, oni ih mesecima ne dobijaju. Dok iz Pošte kažu da kodovi za praćenje nisu validni, iz udruženja Efektiva napominju da je to “začaran krug” u kome korisnici teško mogu da dokažu da su paketi...www.juznevesti.com
Proveri ga na parcelsapp.com, pise da je od 3. oktobra u nemackoj u skladistu dhl-a.Gde je najbolje pratiti pakete,imam još dva koja nikako da stignu do mene.....17track i ninja ih ne vide
EEUS004564443RS (poslat iz USA 21 septembra)
SY15061802306 (Iz Kine 20 septembra)
A i šta je sa tim pošiljkama iz USA,sećam se da su ranije stizale do Srbije za po 7-10 dana max,da li je moguće da ova moja ni posle 20 dana nije ušla u Srbiju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari