dedamrsoje
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.01.2002
- Poena
- 815
Jedna LA HU stigla na izmenicnu za 12 dana AliExpress Standard Shipping
Posiljalac moze da im se obrati a tebe s pravom ignorisu.Sta ja da kazem ja imam RR iz Izraela od 18 jan pise da je napustila zemlju i dalje nista, jer na njihovoj posti nema srbije kao zamlje sa kojom saradjuju u pracenju?!?
Pisao posti njihovoj nisu odgovorili preko neka forme i to je sve
Dok ne preuzmes posiljku, vlasnik posiljke je posiljalac, i samo je dobra volja hoce li neko da ti odgovori kao osobi koja nije vlasnik posiljke.Zasto sa pravom, adresirano je na meni, nasa posta nema nista za isti tracking pitao sam, kazu jos nije stigla i to je to
BingoMislim da ce to biti Singapurac,taj selection standard zadnja tri sve Singapur.
danas ti isporucuju,tj ostavice ti postar obavestenje da predignes u postiJedna LA...HU posiljka za 9 dana stigla do izmenicne poste (15. maj) i od tad stoji status "RSBEGC Otprema". Kako ide dalje?
Imam slican slucaj ,treba na sajtu poste da se pojavi Zaduzeno za isporuku sa * . Al izgleda ne danas .Jedna LA...HU posiljka za 9 dana stigla do izmenicne poste (15. maj) i od tad stoji status "RSBEGC Otprema". Kako ide dalje?
"RSBEGC Otprema" vise nema nista sa carinom
Kako beše da li taj SYRM*** ima praćenje?Ovo vise nema smisla... Meni od 7 paketa 3 nije stiglo... od 4 UA*HU nije stiglo 3
UA***HU - stiglo
UA***HU - nije stiglo
UA***HU - nije stiglo
UA***HU - nije stiglo
SYRM*** - stiglo
RB***SG - stiglo
LA***HU - stiglo
A jos gore je sto sta god da hocu da narucim nista nema tracking... jedine tracking opcije su dhl/usps = 40$
pa mislim da ima neko delimicno pracenje... cak i kad udje u srbiju ima nekih informacija dodatnih za ralziku od la i ua brojevaTrebalo bi da dobije alternativni broj za pracenje,sa brojem SYRMXXXXXX nema pracenja dok ne dobije alternativni broj za tranzitnu zemlju.mislim da je meni par puta tako bilo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari