Ne , nema nikakvog statusa na našoj pošti. Imao sam pre mesec dana paket preko iste pošte i u istom danu su se pojavili statusi na našoj i NL pošti da je paket stigao u Srbiju. Sutra dan mi je isporučen. Sada nema ničeg sa naše strane
Meni normalno iz Indije stizali paketi cak je bilo i free shipping a i brzo nekih 14-15 dana do nas.A bio sam ljut na indijsku poštu zato što ne želi da šalje pošiljke u Srbiju, čak ni EMS pa sam išao uvek preko svoje engleske adrese, pa odande sebi prosleđivao ovamo. Sad mi je jasno. Ko zna na kakve su lomove Indijsci nailazili sa nama i ljudi šta će, obustavili slanje. Može Bosna, Hrvatska, Srbija ne. Tako treba i da ostane i nadam se da će još zemalja povući slične poteze u budućnosti dok se ne opametimo. Kod nas čak nema ni naknada štete usled probijanja rokova isporuke. Ne smem ni da pomislim na prava u slučaju izgubljene pošiljke. Royalmail mi je nadoknadio štetu kad su držali paket 25 dana bez ikakvog razloga. Ovde ima da se krčka 75 i moći ću samo da budem zahvalan ako stigne u komadu.
Pa pogresili taj neko video S i mislio Saudi Arabia a nije citao da je Serbia.Poslato u pogresnu drzavu,sad vracaju u NL pa ce u Srbiju ili mozda Kongo![]()
Nas uglavnom zamene za SibirMeni normalno iz Indije stizali paketi cak je bilo i free shipping a i brzo nekih 14-15 dana do nas.
E sad sto tebi ne salju to ne znam.
Pa pogresili taj neko video S i mislio Saudi Arabia a nije citao da je Serbia.
Nismo daleko, ne mislim fizicki🤣Nas uglavnom zamene za Sibir![]()
Ne znam za indiju ali i izrael nema pracenje za srbiju,
I ko kaze da Indija nema pracenje pa ja sam imao pracenje.Ne znam za indiju ali i izrael nema pracenje za srbiju, posiljka poslata i ko zna kad ce stici i ako stigne, toliko o nasoj propaloj/krumpiranoj posti
Kod lorda akija uvek neki izuzetak...Meni normalno iz Indije stizali paketi cak je bilo i free shipping a i brzo nekih 14-15 dana do nas.
E sad sto tebi ne salju to ne znam.
Pa pogresili taj neko video S i mislio Saudi Arabia a nije citao da je Serbia.
Нетачно, осим уколико ти другар не ради у дирекцији, па имао увид у дописе, који нису прослеђени до мог поштара који ми је јутрос донео пошиљку LA... HU. Иначе прекјуче ушла у Србију.Danas pričam o ovome sa drugarom koji radi u pošti i kaže mi da su dobili instrukciju da pošiljke koje počinju slovom L vraćaju nazad zato što našoj pošti nije isplaćen deo koji im sleduje za isporuku tih pošiljki.
E izvini nisam te prepoznao.....Kod lorda akija uvek neki izuzetak...
Ne šalju iz Indije u Srbiju, provereno više puta kod prodavaca sa Ebay...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari