sva 4 su 21.03.Znaci niko ne zna do kog datuma su stigli sa isporukom tih Ux...HU paketa?
Dobro, @ilidan kojeg su datuma tvoji paketi dobili status at local delivery [RS] ?
Niko ni ne moze da zna jer ne idu po datumima vec kako zagrabe. Jesi gledao nekad neko nagradno izvlacenje iz gomile koverti, e tako rade.Znaci niko ne zna do kog datuma su stigli sa isporukom tih Ux...HU paketa?
Dobro, @ilidan kojeg su datuma tvoji paketi dobili status at local delivery [RS] ?
Citam, do sad mi je stizalo posle 3 dana uvek sad od 24.03 nem, zato pitam.@aki28
Da li citas sta pisemo ???
Nekad Ux...xx budu isporucene na kucne adrese za par dana posle [RS]Arrived at local delivery center ,
nekad ih nema po mesec dana.
Na mestima gde su pretrpani i testiraju paketomate prodje i duze od mesec dana posle [RS]Arrived at local delivery center.
Pa pitam jer sam UVEK te neregistrovane HU dobijao nakon 3-5 dana od zadnjeg statusa e nemoguce da sam do sad bio takav sreckovic, sreca mene nikad nece samo rad, al ajde da sam znao da sam do sad takav srecnik igrao bih loto, *** igleda da nemam vise srece pa cu nastaviti da ne igram loto.Niko ni ne moze da zna jer ne idu po datumima vec kako zagrabe. Jesi gledao nekad neko nagradno izvlacenje iz gomile koverti, e tako rade.
Pa onda pakuju pa salju dalje pa ako se ne izgubi usput ili na odredistu i ako dobro procitaju i evidentiraju u lokalnoj posti, onda mozda i dobijes
SG dolazi jako brzo, tipa 7-15 dana.RBxxxxxxxxxSG porucena bukv juce tako da ne ocekujem je skoro, jedino pitanje jer ima neko iskustva sa sg postom, posto je uglavnom ili lv ili hu sa alija, prvi put vidim sg
Najbolja i najbrza varijanta kod nas.RBxxxxxxxxxSG porucena bukv juce tako da ne ocekujem je skoro, jedino pitanje jer ima neko iskustva sa sg postom, posto je uglavnom ili lv ili hu sa alija, prvi put vidim sg
cak ima i tracking na sajtu poste i ako na aliju kaze tracking unavailable kad sam napravi orderNajbolja i najbrza varijanta kod nas.
Bas nemas razloga za brigu.
Da naravno da ima, uvek se isplati doplatiti ukoliko nije free varijanta kod prodavca bar za ono sto ti treba sigurno i brzo.cak ima i tracking na sajtu poste i ako na aliju kaze tracking unavailable kad sam napravi order
Pogledajte prilog 384710
e to ! nije ni doplata. izbor je bio standard shipping (free & tracking unavailable) ili tipa fedex/dhl/nzm sta za 40$. tako da je ovo izgleda pouzdan seller.Da naravno da ima, uvek se isplati doplatiti ukoliko nije free varijanta kod prodavca bar za ono sto ti treba sigurno i brzo.
NS je poznat po svojoj "brzini". 😁
Nazalost nema garancije . Moze da piste stagod, oni posalju kako njima odgovara.SG uvek dobijate ako je Aliexpress Standard shipping navedena kao opcija slanja.
Ne uvekSG uvek dobijate ako je Aliexpress Standard shipping navedena kao opcija slanja.
Zadnjih 20 narudzbi na taj nacin uvek SG,ali to je u zadnja 2 meseca....ne secam se ranije,ili samo imam srece.Jedna mi je LA HU ali ona je Cainiao standard for special goods.Nazalost nema garancije . Moze da piste stagod, oni posalju kako njima odgovara.
Sve SG su registrovane,pracenje od samog pocetka do trenutka isporuke kupcu.Џаба ми што сингапурћани брзо послују ако пошиљка код нас дође нерегистрована.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari