Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ok to ali da cisto imam uvid ako je recimo 24.03 kao moj da mogu da ga ocekujem recimo od ponedeljka.

@aki28

Da li citas sta pisemo ???

Nekad Ux...xx budu isporucene na kucne adrese za par dana posle [RS]Arrived at local delivery center ,
nekad ih nema po mesec dana.
Na mestima gde su pretrpani i testiraju paketomate prodje i duze od mesec dana posle [RS]Arrived at local delivery center.

Znaci niko ne zna do kog datuma su stigli sa isporukom tih Ux...HU paketa?
Dobro, @ilidan kojeg su datuma tvoji paketi dobili status at local delivery [RS] ?
sva 4 su 21.03.

sto nije isporuceno

2 paketa su 04.04. (to je izgleda rano za ocekivati :D)
jedan je 31.03. i jedan 01.03.

Znaci niko ne zna do kog datuma su stigli sa isporukom tih Ux...HU paketa?
Dobro, @ilidan kojeg su datuma tvoji paketi dobili status at local delivery [RS] ?
Niko ni ne moze da zna jer ne idu po datumima vec kako zagrabe. Jesi gledao nekad neko nagradno izvlacenje iz gomile koverti, e tako rade.
Pa onda pakuju pa salju dalje pa ako se ne izgubi usput ili na odredistu i ako dobro procitaju i evidentiraju u lokalnoj posti, onda mozda i dobijes

Jel stizalo nekome posiljka "aras kargo" kurirom, jedan covek iz turske zeli da mi posalje time

Desilo se cudo cetri paketa UA HU mi stigla u postu za 19 dana. Postar ostavio papirce da idem da ih podignem. Kad pogledam na Aliju za dva paketa pise RS]Arrived at local delivery center a za dva pise da su jos u Kini u sort centru... Za sada najbrze neregistrovane posiljke koje su mi stigle. Obicno Singapur stigne za 14 15 dana... Za sada nijedan paket ne cekam duze od 20 dana a porucio sam ih sigurno 80ak ove godine.

@aki28

Da li citas sta pisemo ???

Nekad Ux...xx budu isporucene na kucne adrese za par dana posle [RS]Arrived at local delivery center ,
nekad ih nema po mesec dana.
Na mestima gde su pretrpani i testiraju paketomate prodje i duze od mesec dana posle [RS]Arrived at local delivery center.
Citam, do sad mi je stizalo posle 3 dana uvek sad od 24.03 nem, zato pitam.
Niko ni ne moze da zna jer ne idu po datumima vec kako zagrabe. Jesi gledao nekad neko nagradno izvlacenje iz gomile koverti, e tako rade.
Pa onda pakuju pa salju dalje pa ako se ne izgubi usput ili na odredistu i ako dobro procitaju i evidentiraju u lokalnoj posti, onda mozda i dobijes
Pa pitam jer sam UVEK te neregistrovane HU dobijao nakon 3-5 dana od zadnjeg statusa e nemoguce da sam do sad bio takav sreckovic, sreca mene nikad nece samo rad, al ajde da sam znao da sam do sad takav srecnik igrao bih loto, *** igleda da nemam vise srece pa cu nastaviti da ne igram loto.
Hvala

Poslednja izmena:
Najludje su ove LA HU posiljke,po samom slanju na Madjarskoj posti je izbacilo tri statusa i od tada nista,ovo drugo je na parcel tracking-u i Aliju,kad mi se pojavi zadnji status arrived da li mogu da odem u postu da pitam gde je posto je ipak registrovana posiljka u pitanju ili da cekam pa kada posalju?

ehehehe.jpg
hehehe.jpg

Meni ovaj poslednji status lici da je stigla tek u Budimpestu,a kada ce je poslati videcemo.ja imam isto jednu posiljku i trenutno je status od 05.04 kao i kod tebe,na nasoj posti nema jos uvek nikakvih informacija u vezi te posiljke.cekamo i dalje.....😔😔

RBxxxxxxxxxSG porucena bukv juce tako da ne ocekujem je skoro, jedino pitanje jer ima neko iskustva sa sg postom, posto je uglavnom ili lv ili hu sa alija, prvi put vidim sg

Najbolja i najbrza varijanta kod nas.
Bas nemas razloga za brigu.
cak ima i tracking na sajtu poste i ako na aliju kaze tracking unavailable kad sam napravi order
[edit uklonjen skrin zab sam da sakrije tracking number]

Da naravno da ima, uvek se isplati doplatiti ukoliko nije free varijanta kod prodavca bar za ono sto ti treba sigurno i brzo.
e to ! nije ni doplata. izbor je bio standard shipping (free & tracking unavailable) ili tipa fedex/dhl/nzm sta za 40$. tako da je ovo izgleda pouzdan seller.

pazi, ovo je jos bilo i brzo :D

Screenshot_3.png
Aliexpress standard shipping.

ovaj SG je tako odličan po trackingu je jutros napustio kinu. svega 2 dana odkad je prodavac poslao! prijatno iznenađenje iskreno, pogotovo što je nedelja u pitanju

meni juce dva paketa sa AE dobih SG, taman za test :)

a i nisu skupi jedan 19eur, drugi 15

Tako je to je bilo i pre korone pa je sve poludelo u vreme korone i sad polako se stabilizuje u vreme post korone.

Џаба ми што сингапурћани брзо послују ако пошиљка код нас дође нерегистрована.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno