A druze, to je tvoj problem i ja ti ga ne mogu resiti.Ma da lorde @aki28 tebi stiže za 3, 7 do 9 dana, a mi pezanti čekamo po dva meseca...
A ne znam i sto me ti spominjes kad tebe nisam ni pomenuo igde.
A druze, to je tvoj problem i ja ti ga ne mogu resiti.Ma da lorde @aki28 tebi stiže za 3, 7 do 9 dana, a mi pezanti čekamo po dva meseca...
Pominjem te jer baronišeš po temi, kao da smo svi mi ostali sisali veslo.A druze, to je tvoj problem i ja ti ga ne mogu resiti.
A ne znam i sto me ti spominjes kad tebe nisam ni pomenuo igde.
Kao sto rekoh ja ti ne mogu pomoci druze nisam kvalifikovan za te probleme.Pominj
Pominjem te jer baronišeš po temi, kao da smo svi mi ostali sisali veslo.
Priznaj coveku da si pogresio da si hteo ispasti pametan a ispao si ono drugo.Kao sto rekoh ja ti ne mogu pomoci druze nisam kvalifikovan za te probleme.
Meni je zao sto ti mislis a valjda polazis od sebe da to radis, ja ne.
Koji bi mi motiv bio da to pisem?
Vidim da si bar jedno 20-30 god mladji po nacinu ophodjenja prema ljudima koje ne poznajes pa te malo i razumem s obzirom da sam bio davno u tim godinama.
Sad me slobodno zaobidji jer nisam ja tema ovde vec pracenje posiljaka.
🤣🤣🤣Priznaj coveku da si pogresio da si hteo ispasti pametan a ispao si ono drugo.
Zahvali se coveku sto si nesto naucio i kraj prepucavanju.
Odkad Serbia, arrived at destination country airport znaci da je paket u Maleziji do danas sam evo vec 40 i kusur godina znao jedan engleski sad pocinjem da ucim neki novi engleski, al kako je govorio moj pokojni ćale, "sine nikad nije kasno da nesto pametno naucis u zivotu ni sa 75 kao sto vidis ti si mene naucio da koristim taj vas mobilni i kompjuter", te stoga mozda je vreme da ucim neki novi engleski 🤣🤣🤣
Hit sva sreca sedim u stolici dok ono gore citam i ovo pisem inace bih pao od smeha💯%
PS.
Obaska sto je registrovana posiljka, ni to nisi pogodio, al ajde
5 do 10 dana recimo.Koliko dana treba da prodje nakon statusa Vilnius Logistics Center, Metalo str. 5, Vilnius?
od 9.08 se ne menja nista
onda je meni verovatno 10 dana posto je danas 7 dan bez promene.5 do 10 dana recimo.
Ne vredi,To bi moglo da reši dilemu i "presudi" zahtev za refundaciju u korist kupca kada prodavac tvrdi da je roba stigla i da je u lokalnoj dostvanoj pošti u Srbiji, a nije, jer je eto notifikovano da je roba i dalje u Mađarskoj (oznaka HU).
Pa da, tu je problem, trebalo bi da je na njma teret dokazivanja...onda je meni verovatno 10 dana posto je danas 7 dan bez promene.
Ne vredi,
ja sam se bas natezao oko toga i u opste validnosti nezvanicnih brojeva za pracenje... odbili me bez obrazlozenja
Ne znam u opste kako bi primalac njima mogao da dokaze da paket koji nema pracenje nije primio,
pri tom oni nemaju nikakav dokaz da je primalac primio paket.
Naravno, da paket nisam primio i da sam vise puta rekao da je to u Madjarskoj a da sam ja u Srbiji. I dan danas pise to isto da [HU] at local deliver center i na slici ispod lepo to pise. Ne znam kojom logikom su mi oborili dispute, ali sada sam u istoj situaciji sa drugim paketom i pokrecem opet dispute. Ima neko savete sta da kazem da barem sada dobijem novac nazad?Since the tracking number shows the status of shipping information is Arrive at local delivery office and we did not get your any feedback about this matter, we assume you have pick up the package. Hope you have received it. And we will release the payment to seller according to our rule.
Ništa mi nije jasno, pa ti si kupac...Meni sad vec dva paketa sa [HU]At local delivery center nisu stigli u roku. Za jedan poslat jos pocetkom maja sam vec prosao kroz dispute i Ali express je stao na strani kupca sa recenicom:
Naravno, da paket nisam primio i da sam vise puta rekao da je to u Madjarskoj a da sam ja u Srbiji. I dan danas pise to isto da [HU] at local deliver center i na slici ispod lepo to pise. Ne znam kojom logikom su mi oborili dispute, ali sada sam u istoj situaciji sa drugim paketom i pokrecem opet dispute. Ima neko savete sta da kazem da barem sada dobijem novac nazad?
Pogledajte prilog 352679
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari