ČEKATE ISPORUKU PAKETA IZ KINE? Evo zbog čega NE MOŽETE da je pratite, jedno slovo u šifri pošiljke stvara zabunu!
Oglasila se Pošta povodom paketa i isporuka iz Kine!
Meni tako od 19.8.10250 ПОШТА ЦАРИЊЕЊА - 10250 ПОШТА ЦАРИЊЕЊА Отпремљен
Ovako od 20.08. svaki dan samo azuriraju ovaj isti status. Inace u pitanju je narukvica od nerdjajuceg celika, poslata preko DHL obicne posiljke iz Vrednost 25e.
Sad sam i ja video taj tekst na sajtu poste , nista oni novo nisu rekli ali ovo mi zvuci kao unapred pravdanje za sve posiljke koje mi nikad ne vidimo , uglavnom oko praznika , godisnjih odmora ili strajkova u posti nama u globalu nestanu ogromne kolicine posiljki za koje se ne zna ni gde ni kada ni zbog koga su nestale tj nisu urucene . Trenutno imam 3 REGIS|TROVANE posiljke sa Alija ali cak ni ti kodovi se ne pojavuljuju sad na pracenju na sajtu nase poste a stigli u su fanozni tranzitni centar jos oko 10 avgusta. Nasa posta je ista kakva nam i je vlast , nesposbona i korumpirana , ne drze se cak ni svojih pravila nego izmisljaju neka svoja kako im odgovara.Objašnjenje oko registrovanih/neregistrovanih pošiljki koje ovde mahom svi znaju. Ono što je meni zanimljivo, jeste najava brže isporuke od 1. januara, direktnim letom Kina Srbija (Air Serbia).![]()
ČEKATE ISPORUKU PAKETA IZ KINE? Evo zbog čega NE MOŽETE da je pratite, jedno slovo u šifri pošiljke stvara zabunu!
Oglasila se Pošta povodom paketa i isporuka iz Kine!mondo.rs
Jos 2 turcina sletela danas .Turcin sleteo danas
24.08.2021 12:57:49 | RSBEGC | Отпремa |
A koji ti je predhodni status? Izmenična pošta-prispela?Jos 2 turcina sletela danas .
Onaj od juce stoji na
Cudno
24.08.2021 12:57:49 RSBEGC Отпремa
24.08.2021 12:57:49 | RSBEGC | Отпремa | |
24.08.2021 12:35:29 | 11003 ИЗМЕНИЧНА ПОШТА | Приспелa | |
17.08.2021 11:06:00 | TR-TRISTB | Пријем |
Objašnjenje oko registrovanih/neregistrovanih pošiljki koje ovde mahom svi znaju. Ono što je meni zanimljivo, jeste najava brže isporuke od 1. januara, direktnim letom Kina Srbija (Air Serbia).![]()
Oglasila se Pošta povodom paketa i isporuka iz Kine!mondo.rs
To ti je standardno SunYou lupetanje, oni imaju u sistemu automatski program da lupaju statuse i to uvek svaka tri dana , npr po dolasku u tranzitni centar nakon TRi dana posiljka dobije status da je krenula dalje a ponovo nakon TRi dana dobije status da je STIGLA na destinaciju , a to nema veze sa realnim stanjem jer posiljka jos nije cak ni zavedena i pripremljena za transport u tranzitnom centru . Uglavnom o ovim statusima i problemima sa njima imas ispisano jedno 100-200 stranica i oko HILJADu postova na ovoj temi , malo se vrati unazad i procitaj .Kada proveris onaj svoj RT broj koji ti daje Ninja kod nase poste videces da nemas nikakav info sto znaci da tamo negde u Litvaniji, Letoniji i slicnim "rupama" gde je tranzitni centar jos nisu ni poslali nasoj posti obavestenje o toj posiljci .Pozdrav ljudi, skoro sam pocela da narucujem sa AE, uglavnom posiljke imaju pracenje. Sve posiljke su mi do sad manje vise imale iste statuse na sajtu Postal Ninja, osim LP00462221467544, kod nje kao da je preskocen onaj status LT-2132NM i umesto toga stoji “Airline arrived at destination country”. Zna li neko sta se ovde zbilo? Hvala.
Ovo je meni nesto sumnjivo , ja imam dve registrovane sa Alija koje su po Ninja trackingu stigle u tranzitni centar jos pre 10-tak dana ali kad proverim R broj kod nase poste nista mi ne izbaci, tj nema podataka a vidim da ni ovaj tvoj broj nije u sistemu ali ajd sacekacu iza vikenda pa cu da vidim i da javim ovde .@Akizozi Ako pogledas bolje Ninja kaze da je tvoja posiljka sad
RF027801416LT
nasa posta ga jos nije uknjizila izgleda
Pa ako bi se taj let koristio za prebacivanje robe za ceo region Balkana uz neku cenu shipigna 2-3$ na 20$ vrednosti robe i da deo novca ide nama a deo Kinezima , naravno da bi bilo "interesa" Nemam predstavu o kojoj kolicini robe se radi ali sigurno je rec o tonama i tonama a moze to da bude isplativo samo kad bi se radilo kako treba bez " ugradjivanja" kojekakvih "zainteresovanih ' strana .Navodno je pošta inicirala uvođenje tog leta. Pošto može da ima samo lepu želju na tu temu. Ali ako je neko drugi rešio da se uvede let, tako će da bude.
Let preko praga je opstao godinu dana.
Za sada Air Srbija može baš nategnuto da pokrije i New York i Peking jednim avionom, i to u zimskim mesecima. Na proleće sigurno ne.
Ali ako se ispostavi da taj let ima smisla, sigurno mogu da lizuju još jedan A330-200...
I meni nekad tako brzo stizaloMeni je taj status stajao isto malo više od 10 dana, bio sam iznenađen što toliko dugo jer nikada više od par dana nisam čekao da paket krene ka Turskoj. Medjutim, kada je krenuo (utorak), meni je bukvalno za tri dana stigao na adresu (petak). Putovao je 17 dana
Ovo je meni nesto sumnjivo , ja imam dve registrovane sa Alija koje su po Ninja trackingu stigle u tranzitni centar jos pre 10-tak dana ali kad proverim R broj kod nase poste nista mi ne izbaci, tj nema podataka a vidim da ni ovaj tvoj broj nije u sistemu ali ajd sacekacu iza vikenda pa cu da vidim i da javim ovde .
Uglavnom ovo saopstenje nase poste o pracenju posiljki me zacudilo jer se oni NIKAD ne oglasavaju sami u vezi toga osim ako nisu napadnuti od strane nekih udruzenja, korisnika ili novina .
Mislim da ce naredni dani da nam pokazu o cemu se ovde radi i zasto se oni unapred pravdaju .
27. je konacno dobio status ko i svi ostali ☺️Ovo je meni nesto sumnjivo , ja imam dve registrovane sa Alija koje su po Ninja trackingu stigle u tranzitni centar jos pre 10-tak dana ali kad proverim R broj kod nase poste nista mi ne izbaci, tj nema podataka a vidim da ni ovaj tvoj broj nije u sistemu ali ajd sacekacu iza vikenda pa cu da vidim i da javim ovde .
Uglavnom ovo saopstenje nase poste o pracenju posiljki me zacudilo jer se oni NIKAD ne oglasavaju sami u vezi toga osim ako nisu napadnuti od strane nekih udruzenja, korisnika ili novina .
Mislim da ce naredni dani da nam pokazu o cemu se ovde radi i zasto se oni unapred pravdaju .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari