Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zapazam da sve vise i vise daju brojeve od Kineske poste, e sada da li krecu polagano da rade sa nama ili nam uvaljuju kosku videcemo.
Moja se dokotrljala do Pekinda u narednim danima ili ce dobiti da se vraca kao i nidzesijeva ili ce konacno krenuti ka nama.
Tako da ostaje ti da cekas kao i mi ostali, trenutno se nista ne zna.

Ako krene china post i HK post to ce biti odlicna vest za nas.

Koliko ovih dana stoji roba na carini?

Ma ide, ali samo do Pekinga evo i ja sam vec dva puta dobio status return.. nema od ovoga nista, samo me cudi kako prodavac ne zna, jos mu pisem cim sam dobio broj, kao dobicete vasu posiljku sigurno, mozda i hocu ali za 6 meseci :ROFLMAO:

Prilozi

• ret.png
    ret.png
    89.1 KB · Pregleda: 26
Da li ste primetili da je pošta Srbije uvela praćenje RR pošiljke ka USA?
Sad više nema prekida u praćenju kada pošiljka napusti Srbiju već je i dalje prate i to u detalje sve do konačne dostave, što je jako pohvalno.
Ne znam da li su i na sajtu USPS uveli da se naše RR pošiljke mogu pratiti.

Takođe, i ubrzali su se, imao sam neku pošiljku za Teksas uručena od vrata do vrata za dve radne nedelje, a ranije je slanje na zapadnu obalu bila noćna mora jer je sabirni centar u LA, a tamo je haou. Slanje ka istočnoj obali je uvek bilo smooth jer sabirni centar Jamajka u NY radi dobro i brzo.

P.S. imaću ovih dana jednu pošiljku za Novi zeland taman da proverim da li se sa slanjem u Okeaniju išta popravilo, i što se tiče praćenja i što se tiče brzine.

Neko je krajem jula napisao 6 dana. Al sezona je odmora... Meni danas treći dan, tebi?:ROFLMAO:
Javljam kad prođe:)

SY ipak i dalje koristi Maleziju kao tranzitnu zemlju, tri porudzbine, sve tri otišle prko Malezije, odnosno dobile UD..MY alternativni tracking broj. Videćemo da li su i dalje brze kao sto su bile doskora

Moj registrovani Turčin ni posle 10 dana još uvek nije poleteo ka Turskoj? Prvi put mi se dešava da ovako dugo stoji , ne znam da li su toliko usporili ili je u nečemu drugom problem. Da li možda još neko ima sličnu situaciju?

SY******, presao u UD***MY, porucen 09.08. stigao 21.08. ekspresno kao brzi voz, Ebay.

I dalje pitanje na koje nisam dobio odgovor, da li je ko imao format broja : ''EE***********************C0N'', preko cega ide ? Isto Ebay.

Taj EE****0A broj je SpeedPak, EE je ekonomski najeftiniji, u principu kao pošiljke bez praćenja imaš donekle. Postoji i ES****0A, to je sa praćenjem do isporuke. SpeedPak je pandan Aliexpress Standard Shipping-u, ali preko njega ide samo kada prodavac šalje iz Kine.

Moj registrovani Turčin ni posle 10 dana još uvek nije poleteo ka Turskoj? Prvi put mi se dešava da ovako dugo stoji , ne znam da li su toliko usporili ili je u nečemu drugom problem. Da li možda još neko ima sličnu situaciju?
Da i moja pošiljka je tek posle 10-tak dana krenula, a kad je stigala u Tursku tamo je još 7 dana stajala i tek onda prosleđena za Srbiju.

Taj EE****0A broj je SpeedPak, EE je ekonomski najeftiniji, u principu kao pošiljke bez praćenja imaš donekle. Postoji i ES****0A, to je sa praćenjem do isporuke. SpeedPak je pandan Aliexpress Standard Shipping-u, ali preko njega ide samo kada prodavac šalje iz Kine.

Jasno da je SpeedPak, zanima me zna li se kuda ide, cija je to posta, preko kojih zemalja.. Verujem da je vreme isporuke 40+ dana, jer sam cuo da je taj SpeedPak sve samo ne speed..

Narucio sam ja jedan SpeedPak u januaru i nikada nije stigao i dan danas zalim sto nisam uzeo sa pracenjem jer taj predmet vise ne moze nigde da se nabavi po normalnoj ceni.

Elem, stigao mi je danas jedan iz Poljske sa eBay-a, nedelju dana, otvarali kovertu i nista nije naplaceno...

Jasno da je SpeedPak, zanima me zna li se kuda ide, cija je to posta, preko kojih zemalja.. Verujem da je vreme isporuke 40+ dana, jer sam cuo da je taj SpeedPak sve samo ne speed..
Kako trenutno i preko koga idu ne znam, ranije su išli bez pravila preko Malezije, Kineske, Laosa, Togoa, Tunguzije... To ćeš tek videti kada stigne, nigde se nije videla promena broja.

Pitam zato sto sam imao jedan SpeedPak i koliko me secanje sluzi stigao mi je za 40+ dana.
A opet koliko me secanje sluzi stigao je tada preko Nemacke, ne mogu sada da trazim ali pokusacu sutra da nadjem sta je to bilo.

Nasao sam a kako sam i mislio, SpeedPak je otisao na Nemacku UV**DE, kod koji sam primio na kraju.
Koji kada se ukuca bilo gde daje apsolutno nista. Znam samo da sam cekao citavu vecnost.

NS carina, vrednost 20$ (sat), izgleda da su blagonakloni ovih dana... :)

Prilozi

• Sat.jpg
    Sat.jpg
    27.4 KB · Pregleda: 59
Stigle UB....LV 12.8.21. 21:05 - Depart from transit country or district

10250 ПОШТА ЦАРИЊЕЊА - 10250 ПОШТА ЦАРИЊЕЊА Отпремљен

Ovako od 20.08. svaki dan samo azuriraju ovaj isti status. Inace u pitanju je narukvica od nerdjajuceg celika, poslata preko DHL obicne posiljke iz Svedske. Vrednost 25e.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno