Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da dodam šta je na kraju bilo:
Posao sam pošti mail prošle nedelje i danas dobio odgovor da je pošiljka vraćena pošiljaocu usled nepotpune/nedovoljne adrese.
Čekaš paket šest meseci, a oni ga tek tako vrate u jednom danu.

Послато са Mi A2 Lite помоћу Тапатока

Verovatno je izbledela nalepnica i nisu mogli da pročitaju adresu... Meni je stigla pre nedelju dana jedna RB SG i jedva se išta vidi. Istu stvar je rekao još jedan član ovde

Mislim da može i u poši da se napavi ovlašćenje ali najbolje je da pitaš....kakva je procedura u tvojoj dostavnoj pošti.
Upravo tako, u dostavnoj pošti pravi se ovlašćenje. Bitno je da obe lične karte budu tu i da se primalac potpiše.
Male admin. takse.
Radio više puta za druga koji ima hendikep.

upravo tako. obe lične karte i obe osobe prisutna u pošti pri potpisivanju. važnost kalendarska godina !!!

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Narucih ovih dana pra posiljki i sve ode preko Letonije, do Rige lepo ide, za 5-6 dana, a videcemo kako ce dalje m, s obzirom da imam 3 posiljke iz maja meseca preko Rige od kojih nema ni traga ni glasa.

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

SF eParcel , jel zna neko nešto? Jel stiže to do Srbije? Vidim da im je poštarina samo 3-4 dolara, što je mnogo manje od 30ak dolara.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Stiže i to prilično brzo, plus je registrovana. Mislim da ide preko Holandjana, zaboravio sam.

Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока

Stigao i meni SYRM preko Kirgistana sa poslednjim statusom od 15.06.

Stigla danas 3 Singapurca kod mene kuci.

Nego me muci jedan Kinez RV...CN sa pocetka Marta i statusom

Beijing Has Been Delivered By Airline 9.5.2020

Pre toga status Nanjing City 9.5.2020 sa razmakom od samo 4 sata. Tako da sumnjam na to da je taj status zadnji lazan i da je to odavno vraceno prodavcu.

Ali se ipak potajno nadam da nije, posto bi mi taj paket legao kao budali samar. Mnogo mi treba ali i sam znam da od njega nema nista :)

Ja imam jednu SG posiljku od 5. marta..od 17. marta stoji despatched to overseas...valjda ce stici u nekom trenutku. :(

Meni je danas stigla jedna neregistrovana posiljka porucena 12.07. a stigla u Srbiju 25.07. sto je veoma brzo ako je u pitanju neregistrovana posiljka.U pitanju je Cainiao Super Economy Global.

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

Poručio sam jedan deo za bicikl iz Nemačke. Vrednost paketa zajedno sa poštarinom je oko EUR40. Paket je u rekordnom roku stigao u Srbiju. Ranije sam ga čekao oko mesec dana. Od juče ima status: "10250 ПОШТА ЦАРИЊЕЊА - 10250 ПОШТА ЦАРИЊЕЊА - Отпремљен" i ne menja se od tada.
Šta ovo znači?

Od juče ima status: "10250 ПОШТА ЦАРИЊЕЊА - 10250 ПОШТА ЦАРИЊЕЊА - Отпремљен" i ne menja se od tada.
Šta ovo znači?

To znači da ti je paket na carini. Status će se ponavljati svakodnevno sve dok ne prođe carinu i krene ka tebi.

Poručio sam jedan deo za bicikl iz Nemačke. Vrednost paketa zajedno sa poštarinom je oko EUR40. Paket je u rekordnom roku stigao u Srbiju. Ranije sam ga čekao oko mesec dana. Od juče ima status: "10250 ПОШТА ЦАРИЊЕЊА - 10250 ПОШТА ЦАРИЊЕЊА - Отпремљен" i ne menja se od tada.
Šta ovo znači?

Znaci da je na carini I da ceka na carinski pregled. Koliko ce to trajati Bog Sveti zna, mozda 5-6 radnih dana, ako su dobro raspolozeni, a nisu :), sto znaci verovatno malo vise dana. To se nikad ne zna. Svako jutro ces dobijati ovaj status, koji si napisao, sve dok ti se jednog dana, najcesce popodne, pojavi obavestenje 61200 Carina GPC - 11200 GPC Beograd, e tada je procedura zavrsena I krece na isporuku. Krajem juna imao sam posiljku na carini I postupak je trajao 5 radnih dana.

Šta ovo znači?
Prelistaj malo unazad, imao sam identicnu situaciju, s tim sto je moj paket putovao deset dana od Nemacke do Srbije

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Dokle ce da stoji ovakav status posiljke u Srbiji i kada mogu da ocekujem isporuku? Mogu li na neki drugi nacin da se informisem gde je trenutno posiljka? Pozz

Prilozi

• E39E4739-A14A-497B-BA5C-0BF7855F8C9C.jpeg
    E39E4739-A14A-497B-BA5C-0BF7855F8C9C.jpeg
    291.9 KB · Pregleda: 108
Dokle ce da stoji ovakav status posiljke u Srbiji i kada mogu da ocekujem isporuku? Mogu li na neki drugi nacin da se informisem gde je trenutno posiljka? Pozz
Otprilike cekaces nekih mesec dana dok ne stigne do tebe.toliko se ceka na neregistrovane posiljke,ima dosta posiljaka od marta i aprila koje nisu jos stigle, tako da....opusteno i cekaj,stici ce sigurno ali sa zakasnjenjem.

Hvala na brzom odgovoru! Kako mislis neregistrovana posiljka, kad ima tracking number, od Kine do Srbije se vidi kuda je prosla, zasto se ne vidi status u Srbiji

Danas azuriran status za SYRM****, kaze prispelo na aerodrom u Srbiji, zanimljivo sto je datum prispeca 14.08. a 13.08. je bilo departed from GMTC.

UHxxxxxxxxxTR
UBxxxxxxxxxLV
Ako sam dobro razumeo prvi je preko turaka a druga je preko litvanaca?
Obe narucene preko yanwen a.
Sent from my Redmi 5 plus using Tapatalk

Poslednja izmena:
LV je preko letonaca.

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

Ima li neko info zasto su Turci usporili da nisu prebukirani ?

I sta se desava sa ovim narucio sam 16 juna 4 komada UB**LV jedan je stigao pre oko mesec dana od ostala tri ni traga ni glasa..

Стоје у Риги а неће да пошаљу.

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

Da li moze neko iz sopstvenog iskustva da mi objasni zasto je stao update statusa posiljke??? I gde i kako da se informisem? Hvala

Prilozi

• 0BD74757-CE3F-4C89-9EC7-01B711CF8956.jpeg
    0BD74757-CE3F-4C89-9EC7-01B711CF8956.jpeg
    291.9 KB · Pregleda: 82
SYRMxxxxxxxxxx ћеш чекати мало јаче од месец дана.

Hvala na brzom odgovoru! Kako mislis neregistrovana posiljka, kad ima tracking number, od Kine do Srbije se vidi kuda je prosla, zasto se ne vidi status u Srbiji������������?
Zato sto je neregistrovana posiljka, rekao sam ti vec da ces cekati najmanje mesec dana.da je registrovana posiljka pratio bi je sve dok ne stigne do tebe,ovako samo dok ne stigne u Srbiju,ostalo je lutrija.Potrudi se malo i procitaj par stranica unazad,pisali su ljudi vec o tome,svi oni imaju licna iskustva sa svim slanjima.

Колико ја знам SYRMxxxx је регистрован?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno