Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
SYRM jeste registrovana posiljka, ali je status koji daje lazan. Posiljka ide preko drugih posta i ima alternativni broj posiljke koji nazalost ne moze da se vidi. Meni je taj status da je prispela bio 15.07., a tek sam je juce dobio i isla je preko Kirgistana i kad proverim taj Kirgistanski broj vidim da je prispela u Srbiju 24.08.

Колико ја знам SYRMxxxx је регистрован?

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
Ja imam 2 posiljke Sun You ali je neregistrovana posiljka,ne znam kako mi ide broj za pracenje,ali sa slike koje je postavio rekao bih da je neregistrovana.

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

Ја имам SYRMxxxx и SYxxxxx. Овај први би требало да је регистрован.

Колико ја знам SYRMxxxx је регистрован?

Najbolje ces videti ako odes na postal ninju, ukucas broj SYRM posiljke i ako ti izbaci veliki crveni uzvicnik pored broja posiljke koji ti daje poruku (kada lebdis misem iznad znaka) "Stopped" to znaci da je promenjen broj posiljke u neki drugi koji ti na zalost ne mozes nikako da saznas. Ne znam, da li je prodavac obavesten o tom menjanju broja, eventualno njega da pitas. Ali nakon toga je meni posiljka stigla nakon mesec i po dana.

Jel ima neko da moze da podeli status trackinga za registrovanu posiljku preko Turske zadnji status mi je od danas Origin .Item departed from origin jel to krenulo iz Kine ka Turskoj ili iz Turske ka Srbiji?

Послато са LYA-L29 уз помоћ Тапатока

Moja posiljka je SYxxxxxxxxxxx, shipment type: Sun You Logistic, bio sam na Postal Ninja i sve je isto kao i sa drugih info o pracenju posiljke jedino sto nema deadline!

Jel ima neko da moze da podeli status trackinga za registrovanu posiljku preko Turske zadnji status mi je od danas Origin .Item departed from origin jel to krenulo iz Kine ka Turskoj ili iz Turske ka Srbiji?

Iz Kine ka Stanbolu.

Moja posiljka je SYxxxxxxxxxxx, shipment type: Sun You Logistic, bio sam na Postal Ninja i sve je isto kao i sa drugih info o pracenju posiljke jedino sto nema deadline!
Rekoh ja da je neregistrovana, sve i svemu cekaces najmanje mesec dana,stici ce ali dosta kasnije.

Znaci posiljka nije u Beogradu kako kaze info? Kako prepoznajes da li je registrovana ili ne? I zasto se menja broj posiljke?

Znaci posiljka nije u Beogradu kako kaze info? Kako prepoznajes da li je registrovana ili ne? I zasto se menja broj posiljke?
Registrovana posiljka ima drugacije statuse od neregistrovane.Posiljka je stigla u Srbiju ali dok stigne do tebe potrebno je vreme,sigurno jos nije ni usla u GPC vec u nekom skladistu ceka svoj red.

4.8.20. 11:03 - Track added
5.8.20. 15:14 - Picked up
5.8.20. 18:05 - Process completed in Yanwen Facility
6.8.20. 21:08 - Departed from Yanwen Facility
6.8.20. 23:08 - Last mile=> Destination country post, number RH..TR
9.8.20. 21:42 - Origin - Origin Item Is Ready for Ship
10.8.20. 18:06 - Origin Item is at agent warehouse
12.8.20. 09:00 - Origin Item departed from origin
12.8.20. 18:25 - Turkey - Istanbul Item arrived to Istanbul
13.8.20. 10:56 - İSTANBUL(AVR) - BAŞAKŞEHİR Accepted
14.8.20. 09:20 - Arrived , TR-TRISTA

To mi je zadnji status, nije još stiglo.

Послато са Mi A2 Lite помоћу Тапатока

Meni proslog puta stizale brze one preko Turske bez pracenja nego ove sa pracenjem. Plus me odrali sa carinom skroz katastrofa.

Sa singapurskim isto odrala carina, cekam 5-6 meseci i oderu me, necu vise narucivati nista sto je skuplje od 5e pa neka se slikaju onda :))

4.8.20. 11:03 - Track added
5.8.20. 15:14 - Picked up
5.8.20. 18:05 - Process completed in Yanwen Facility
6.8.20. 21:08 - Departed from Yanwen Facility
6.8.20. 23:08 - Last mile=> Destination country post, number RH..TR
9.8.20. 21:42 - Origin - Origin Item Is Ready for Ship
10.8.20. 18:06 - Origin Item is at agent warehouse
12.8.20. 09:00 - Origin Item departed from origin
12.8.20. 18:25 - Turkey - Istanbul Item arrived to Istanbul
13.8.20. 10:56 - İSTANBUL(AVR) - BAŞAKŞEHİR Accepted
14.8.20. 09:20 - Arrived , TR-TRISTA

To mi je zadnji status, nije još stiglo.

Hvala puno ovaj moj tracking je sasvim deugaciji. Onda ovo moje jos nije doslo do Turske

Послато са Mi 10 Pro помоћу Тапатока

Doneo postar jednu LPxxxxxx ( UDxxxxxxLT ) posiljku, zadnji status:
Jul 23, 2020 Arrive at destination country

Stigla danas jedna orange connex EE...C0N. Preko posiljke koja nije otvarana prelepljena zuta carinska traka i nalepnica sa srpskim brojem za pracenje VV...RS. Postar naplatio 100din.

Pracenje za VV...RS:
27.08.2020 11:44:44 ***** ************ Урученa (примaоцу) ***** *********
27.08.2020 04:43:03 20200 ГПЦ НОВИ САД Отпремa
26.08.2020 14:18:08 20200 ГПЦ НОВИ САД Отпремa
20.08.2020 04:51:23 20200 ГПЦ НОВИ САД Отпремa

Poslednji status orange connexa:
Aug 10,2020 FRANKFURT/M, DE Arrived at facility

Naruceno 27. Jula, tacno mesec dana.

Ajde da vam ispricam novu situaciju sa kamerama koje sam adresirao na Hrvatsku iz razloga sto je shiping za Srbiju 65 eura a za HR je free. Covek na ciju sam adresu adresirao kamere je dobio sa carine iz Zagreba neki papir u kojem traze da im dostavi koliko je platio te kamere i iznos u kunama. Dodatne peripetije i problemi koje nisam ocekivao. Kamera je po komadu kostala 23.87e a ja sam narucio 2 i sad ne znam da li ce uvaziti sliku sa aliexpressa gde se vidi adresa tog coveka, slika te kamere i cena koja je placena, nadam se da hoce. Kod nas u Novom Sadu kada su mi rebnuli carinu za 2 kamere koje su zajedno kostale 46e a oni mi racunali 60 dolara rekli su mi kada sam im poslao slike isto tako da im to nije validno i da im treba faktura kako bi mi vratili taj iznos koji su mi naplatili na ime carine a on je iznosio oko 1000 dinara. Posto mi je to bilo mnogo maltretiranja za malo para ja sam odustao.

Poslato sa YAL-L21 pomoću Tapatoka

Stigao paket sa Alija posle 4 i po meseca. Sreća sreća radost [emoji4][emoji4][emoji4]

Послато са SM-N985F помоћу Тапатока

Hahaha tačno da se nasmeje čovek od muke! Mada ja i dalje čekam Dann Henry sat u martu što su poslali na pogrešnu adresu pa sad navodno procedura [emoji849]

Sent from my SM-G770F using Tapatalk

Stigao paket sa Alija posle 4 i po meseca. Sreća sreća radost [emoji4][emoji4][emoji4]

Preko koje poste tj. kako pocinje i kako se zavrsava br. za pacenje?

Rece mi danas postar da u poslednje vreme sve vise i vise paketa iz Kine stize. To su verovatno paketi iz marta, aprila, maja ...

Singapurska pošta.

Prvi kome stigne preko Singapura a da je status 28.7.2020 Despatched to overseas neka javi ovde.

Nadam se da ce sto pre, mnogo mi treba da stvarcica. Sto je najgore kao za inat ima da ga carine i da se zadrzi na carini ko zna kolko. Samo zato sto je Kinez upakovao u velikoj kutiji :)

Stigla 2/3 letonca, porucena u maju, tacno posle 90 dana.

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

Dobro da si me podsetio za to. Da javim i ja da su stigla danas dva Letonca.

Prvi je narucen datuma:
11.5.2020 (Dobio zadnji status 25.7.2020) - Transport trajao oko 3 ipo meseca.

Drugi je narucen datuma:
17.7.2020 (Dobio zadnji status 29.7.2020) - Transport trajao 40 dana

Ovo su statusi sa 17.Track sajta, da se ne zbuni neko. Posto me mrzelo da prekucavam na Ninja sajt.

Prvi kome stigne preko Singapura a da je status 28.7.2020 Despatched to overseas neka javi ovde.

Nadam se da ce sto pre, mnogo mi treba da stvarcica. Sto je najgore kao za inat ima da ga carine i da se zadrzi na carini ko zna kolko. Samo zato sto je Kinez upakovao u velikoj kutiji :)
Ja sam to odavno već javio. Stigla dva paketa u subotu, a prispeće u nedelju. Trenutno su na carini.

Ajde da vam ispricam novu situaciju sa kamerama koje sam adresirao na Hrvatsku iz razloga sto je shiping za Srbiju 65 eura a za HR je free. Covek na ciju sam adresu adresirao kamere je dobio sa carine iz Zagreba neki papir u kojem traze da im dostavi koliko je platio te kamere i iznos u kunama. Dodatne peripetije i problemi koje nisam ocekivao. Kamera je po komadu kostala 23.87e a ja sam narucio 2 i sad ne znam da li ce uvaziti sliku sa aliexpressa gde se vidi adresa tog coveka, slika te kamere i cena koja je placena, nadam se da hoce. Kod nas u Novom Sadu kada su mi rebnuli carinu za 2 kamere koje su zajedno kostale 46e a oni mi racunali 60 dolara rekli su mi kada sam im poslao slike isto tako da im to nije validno i da im treba faktura kako bi mi vratili taj iznos koji su mi naplatili na ime carine a on je iznosio oko 1000 dinara. Posto mi je to bilo mnogo maltretiranja za malo para ja sam odustao.

Poslato sa YAL-L21 pomoću Tapatoka
to je sasvim normalno za CRO. za razliku od naših oni prihvataju SS kineskih transakcija jer neće sami da određuju cene i da se time zezaju.

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Udario virus, SG za pola sveta ne isporučuje a za drugu polovinu limitirano, a nas nisam uspeo da nadjem

Meni proslog puta stizale brze one preko Turske bez pracenja nego ove sa pracenjem. Plus me odrali sa carinom skroz katastrofa.

Sa singapurskim isto odrala carina, cekam 5-6 meseci i oderu me, necu vise narucivati nista sto je skuplje od 5e pa neka se slikaju onda :))
Koja je to carina?

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno