Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad proverio, stigla je sto je isla preko Makedoinije i Bugarske, cekam ovu sto je isla preko Portugala i Belorusije. Na 17track sad stoji Serbia, arrived at destination country (datum 15.12) doduse svi statusi koji su jel menjanji tokom azuriranja su glasili na siti dan samo se menjao tekst statusa.

Screenshot_2020-01-08 ALL-IN-ONE PACKAGE TRACKING 17TRACK.png

Poručio sam Ringke case, 1.1., sada mi stigla poruka da je status pošiljke - Stigla na odredište. Za 8 dana? U pitanju je Ali Express Standard Shipping.

Sent from my P30Pro using Tapatalk

Danas stigla puna vreca

U.... TO , SG , LV , CN

pvk.jpg

Ali nema ni jednog "turcina" :S:

@miccosmo

17track je malo vise prso :D:d

@nikokaoya

Ako je SG onda je moguće, čak i za 5dana da stigne.. Jel ti broj RB.... SG?

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Kada su poslate? Meni danas jedna UB od 15.10

Послато са SM-G973F помоћу Тапатока

@nikokaoya

Ako je SG onda je moguće, čak i za 5dana da stigne.. Jel ti broj RB.... SG?

Da, RB...... SG.
Ne poručujem tako često, ali ovo prvi put vidim. Obično čekam 20+ dana. Sad, razmišljam, od carine do mene će putovati još toliko.. [emoji57]

Ok sad i za ubuduće da znaš, ako naručujes nešto biraš Singapursku poštu, ona stiže za do 15dana max.

Ok sad i za ubuduće da znaš, ako naručujes nešto biraš Singapursku poštu, ona stiže za do 15dana max.

Piše Ali Express Standard Shipping. Znam ono polje za biranje pošte, ali to nikada ne radim jer uvek idem na free shipping. Gde se bira to da bude Singapur carrier? Zar to nije do prodavnice, ako je free shipping, nemaš drugi izbor osim taj preko kojeg oni šalju.

Poslednja izmena:
@nsvladimir

Jedna U..TO pocetak oktobra , sve ostalo 11.11 i posle toga.

EDIT :

I naravno R..CN po ko zna koji put obrce krug u Pekingu
( tek je 40 dana na aerodromu :p - ceka da joj nadju mesto i kupe kartu )

Poslednja izmena:
'ajd i ja da se pohvalim. Konačno se i kod mene nešto pokrenulo..[emoji41]
55adc9d0f9f227baa0acc36f7559c280.jpg

Edit : Ujedno sam dobio mejl da mi je za jedan LP... produžen rok za još 30 dana..
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Piše Ali Express Standard Shipping. Znam ono polje za biranje pošte, ali to nikada ne radim jer uvek idem na free shipping. Gde se bira to da bude Singapur carrier? Zar to nije do prodavnice, ako je free shipping, nemaš drugi izbor osim taj preko kojeg oni šalju.

Ima svugde da se bira kojom ćeš metodom, samo nema svugde SG pošta, AE standard shipping je većinom SG, ali zna nekad da bude i Kineska pošta.
U slučaju da ti nešto baš treba ili je vredno izabereš SG poštu i ne brineš mnogo.
Haos je i kod nas i u Kini, pa tako ako naučiš nešto preko Kineske pošte ili nešto bez praćenja nacekaces se. SG jedini stiže bez problema.

Meni se resava jedan po jedan spor, a nijedna posiljka se nije probila do mene. Jedan od poslednjih sporova je posiljka za koju tracking kaze da je otisla u Zajecar, cak sam slao i reklamaciju Posti da mi je vrate pre nego sto tamo stigne - ali iz Poste tvrde da je adresa ispravna, dakle Kinez poslao pogresan kod meni. Smesan iznos, manje od dolara, ali svejedno sam pokrenuo spor, jer ne zelim da me neko zavlaci.

Danas mi isporučene dve pošlijke Sun You preko Tonge za koje je pisalo da su pristigle u Srbiju 4.12.2020.

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

Meni se resava jedan po jedan spor, a nijedna posiljka se nije probila do mene. Jedan od poslednjih sporova je posiljka za koju tracking kaze da je otisla u Zajecar, cak sam slao i reklamaciju Posti da mi je vrate pre nego sto tamo stigne - ali iz Poste tvrde da je adresa ispravna, dakle Kinez poslao pogresan kod meni. Smesan iznos, manje od dolara, ali svejedno sam pokrenuo spor, jer ne zelim da me neko zavlaci.

Samo spor srbina spasava

Samo spor srbina spasava

7 od 10 poslednjih (ne)isporucenih predmeta, od oktobra do danas, jesu sporovi :( Pre toga sam imao samo JEDAN za sve vreme, i to neispravnost decjeg smartwatch-a. Jedan od ovih 7 je moja greska, prodavac nije odgovorio na vreme pa mi je Ali refundirao (ja sam posle nadoknadio prodavcu). Katastrofa, 6 od 10 je uzasan procenat, ako se ovako nastavi sigurno necu ni sitnice narucivati dok se ne stabilizuje isporuka.

@vladafkv To je trenutno na carini, stici ce verovatno pocetkom sledece nedelje, status mozes pratiti i na sajtu nase Poste

Poslednja izmena:
7 od 10 poslednjih (ne)isporucenih predmeta, od oktobra do danas, jesu sporovi :( Pre toga sam imao samo JEDAN za sve vreme, i to neispravnost decjeg smartwatch-a. Jedan od ovih 10 je moja greska, prodavac nije odgovorio na vreme pa mi je Ali refundirao (ja sam posle nadoknadio prodavcu). Katastrofa, 6 od 10 je uzasan procenat, ako se ovako nastavi sigurno necu ni sitnice narucivati dok se ne stabilizuje isporuka.

@vladafkv To je trenutno na carini, stici ce verovatno pocetkom sledece nedelje, status mozes pratiti i na sajtu nase Poste

Ne mogu, pise da nije pronadjena.

SGLBY16167328315449850 je shipping ID preko kojeg pratim na DHL sajtu a RX141748453DE ne pronalazi na postinom.

Taman se pohvalih bilo kakvim progresom, kada malopre izađe apdejtovan status.. e sada, da li je 17track prs'o ili ko će ga znati. Ujedno nikada nisam video ovakav status.
8517e2336f8351e2838686ed62a4fe0a.jpg

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

@pajapajser
iskljuci prevod pa ces razumeti ;)

standardan status, prosledjeno posti bez odlaska na carinjenje

Zove me lik danas iz post expressa da mi donese slušalice. Gledam poštar ništa ne donosi, izgleda da su počeli i ovi da nose.

Singapurcani.

Juče poštar doneo Singapurcanina.

Desilo se i meni par puta prošle godine da je doneo post express.

QUOTE=Djilkosh_Ns;5990027]Zove me lik danas iz post expressa da mi donese slušalice. Gledam poštar ništa ne donosi, izgleda da su počeli i ovi da nose.

Singapurcani.

Juče poštar doneo Singapurcanina.[/QUOTE]

Djilke, kog datuma je pristiglo na NS carini?

Sorry. Greška prešaltovao sam se u budućnost [emoji1] mislio sam na 2019. Čekam još letonce, turke i yanwen.

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

Doneo danas postar jedno 7-8 paketa, prvo jedan koji se potpisuje, a onda za 2h ostatak, isti postar. Kaze nova tura, stiglo nam jutros jedno 350 novih, sve za ovaj kraj, pa je morao jos jednom da dolazi. Svi su od 11.11.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Video sam danas kurira PE kako vozi bajs od poste i deli racune sve u uniformi PE.

Sve vise ljudi prijavljuje da im neki paketi nikad nisu stigli. Izgleda da je pocelo ponovo da se krade u gpc-u.
Okuplja se neka ekipa i sprema prijavu mup-u i tuzbu.

Sent from my RNE-L21 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno