Vozika se po Kini, ne brini [emoji41]
P.S. sad mi je jedan prodavac sa ... Zahvaljujući našoj pošti, mnogi online prodavci će nas otkačiti...
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
Postoji li način da mi sve pošiljke iz inostranstva ostanu u pošti pa da ih lično preuzmem, umesto da mi poštar stalno donosi na vrata prepodne, konstatuje da nisam tu i ostavlja izveštaj.
Dakle hteo bih da automatizujem proces, kao Post Restant za Post Ekspres.
Postoji li način da mi sve pošiljke iz inostranstva ostanu u pošti pa da ih lično preuzmem, umesto da mi poštar stalno donosi na vrata prepodne, konstatuje da nisam tu i ostavlja izveštaj.
Dakle hteo bih da automatizujem proces, kao Post Restant za Post Ekspres.
Kada sam bio u inostranstvu koristio sam uslugu cuvanja posiljki u Posti, sve sto stigne ne ide na isporuku vec ceka u Posti narednih 30 dana. Kosta 30-50 dinara, moze biti korisno. Ono sto je vazno tada postari ne ostavljaju izvestaje vec se mora licno otici.
Ali kada broj za praćenje unesem u poštinu aplikaciju, ne pokazuje ništa, kao da je pogrešan broj.@nikokaoya
Ako je SG onda je moguće, čak i za 5dana da stigne.. Jel ti broj RB.... SG?
Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
Moji kinezi svi isticu rokovi kroz 4-5 dana...a nijedan nije dosao u bg...po trackingu..Stigla u naizmeničnu nova tura kineskih, ova poslata 11.11. a po statusima poletela 29.12. iz Pekinga
Stigla u naizmeničnu nova tura kineskih, ova poslata 11.11. a po statusima poletela 29.12. iz Pekinga
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari