Pozvacu ih danas, ali mi se danima niko ne javlja iz DExpressa, a ni M-One kompanije. Valjda ce Bex podici. Otici cu ja i licno tamo na Pancevacki put ako je potrebno sa licnom kartom. Napravili su haos promenom brojeva za pracenje posiljki. Hvala za odgovor, drago mi je da ste se vi snasli.Ja bih zvao Bex i objasnio im situaciju. Pretpostavljam da kad ostavis nesto od podataka, da ce na osnovu toga moci da te nadju ili da bar znaju da kad nalete na tvoj paket.
Inace, danas otisao i preuzeo oba paketa. Otisao sam pred kraj radnog vremena i srecom tu je bio i paket za koji su me danas zvali.
Ovaj poslednji koji mi jos nije isporucen, a koji je i dalje kod Dexa, a narucen je pre ova dva, stvarno nemam reci. Da nisu ubacili Bex u pricu, razvlacili bi se paketi jos minimum 10ak dana, a mozda i pune 2 nedelje.
WTF? Prvo, verovatno bolje znam ko je i sta je Milsped, drugo niko o samoj spediterskoj strani te firme nije pisao, vec o kurirskoj strani koja posluje u okviru iste, tako da ne znam sta je bila poenta tvog pisanija.@ekoguard Milsped je spediterska firma iz 90-tih
Portugalska pošta je u proseku jedna od najbržih pošta u Evropi kad smo mi u pitanju.Meni ovih dana paketi stižu jako brzo - nepraćen iz Portugalije stigao za deset dana, a praćen sa Malte za pet dana. Nadrealno, nikad nisu bile ovakve brzine.
Za sada ce, za neki dan, ... da stupi i AKS na scenu. Kao poslednja spasonosna varijanta za razresavanje ove papazjanije sa Temu. Posle toga mozda i ovi koje si naveo. Posto vise necemo ni imati drugu zvsnicnu kurirsku mogucnost.Još malo pa će i Niš Express, Lasta, Jugoprevoz, Bečej Prevoz... 😉
AG030 84 00xxx
9.9 i 10.9 su krenule iz Kine
Primer za prvih 999 iz serije 84
Nema ih vise na DEx pracenju
23/24 dan su u tranzitu , jos uvek nema isporucenih
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari